Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte babule 🙂
Nestíham vás prečítať ☹
@petpop Ahooj 🙂 Tak to je dobre, že si s bytom stotožnená..
Už aj mňa čaká len všetko oprať, ožehliť a poskladať do skriniek 😀
A tašku do pôrodnice tak na hrubo už mám 😀 Aby som aspoň niečo mala, keby náhodou 😀 😀
Dievčence, mužík doskladá postieľku a dám vám fotečky 🙂
@petrusew dakujem 🙂
@petrusew Ahojky... tak u nás už pokojíček a věcičky přichystané, ještě chybí ta taška do porodnice, vložky a síťované kalhotky mám, Bepanthen, kojící noční košili i podprdy mám a ostatní snad také... Dnes jsem ale dlouho stála před skříní sv ěcičkami a vůbec, ale vůbec netuším, v čem povezu prcka domů - kombinézku mám, fusak taky,to je jasný, ale co pod to?????🙂
Jsem kompletně K.O. 😝
Byli jsme s Drahým ve městě pozařizovat pár věcí, ale jak mě teď bolí nožičky a kyčel..........hrůůůůůza 😢
Já už to tak vidím, že pokud nebudu vyloženě muset, nebudu z domu už vycházet vůbec ...to je fakt hrozné, co to se mnou dělá 😒
Asi si dám horkou vanu. Někdo tu psal o tom, že bysme v těhu horké vany neměly...? Jak moc bychom neměly?,.....strašně moc chci 😅 Takže pokud mi někdo nenapíše hodně velké "proti", jdu napouštět vanu 😉
@loretana teda, to koukám, jak jsi připravená 🙂 já nemám ani vypráno, natož nachystáno... a nakoupenou drogerii taky nemám, prostě plánuju porodit nejdřív koncem ledna a tak k tomu taky přistupuju 🙂
Já dceru tenkrát vezla z porodnice (byl začátek března, nemrzlo) v bodíčku sdlouhým rukávem, přes to overálek, ponožky, pak možná mikča, ale to už si jistá nejsem a chlupatej overálek, co jsem používala místo kombinézy... do autosedačky a přikrýt dekou... no a čepičku na hlavu a přes to kapucku...manžel zaparkoval hned u dveří, takže jsme jen přeběhli několik kroků k autu... te´d to vidím podobně, v autě bude teplo a nikde venku běhat nebudeme.
Ono uvidíš podle situace, já si taky myslela, že nebudu vědět, jak moc jí oblékat, ale fakt to přišlo nějak samo a hlavu jsem si s tím vůbec lámat nemusela 🙂
@petpop O kyčly mi ani nemluv...taky mě zase začíná zlobit. Naposled jsem se ptala muže, jestli ho taky bolí noha (měl přetrhané vazy) nebo se mám začít bát, že je tam zase něco špatně...tak prej bolí, bát se nemusím 😵 Je ale fakt, že to není nic příjemného. Občas mě bolí jako před operací a to se bojím fakt hodně, aby nepraskla znova 😔 Ale zatím drží, tak snad to ustojí v pohodě.
mam dva zlavove kupony na monitor dychu, jeho cena s kuponom je 74,37 EUR, ide o Babysense 2, kto by mal zaujem, dajte vediet, ja ich nepotrebujem
@petrusew No myslim, ze se nemusis bat, ze je to spis tim, jak prcek tlaci na cely ten spodek. Ja mam jako normalne problemy s pateri, vzdycky jsem trpela na zada a kolikrat me i kycel takhle ukrutne bolela i v "netehotnem" stavu ...ale ted je to mazec, z te moji chuze uz se smeju i ja sama, nejen ze se batolim jak tucnak, jeste kulham 😅
Utíkám spát. Dobrou noc kočeny, a zase zítra tady 😉
Klidnou noc přeju 😔
čauky,
my dneska slavili dcerky sváteček, tak jsem se na netu moc nepohybovala. 🙂 Jinak nočníkování zvládáme na 100% i odpolední spánek zvládá bez nehody, ale jen pokud lítá s nahou prdelínou. Dneska jsme zkoušeli oblečený a uspěch je na 50%, takže jsem večer prala tepláčky a sušila na topení zítra bude pokračování.
Už jsem ležela s manželem v posteli, ale nějak jsem nemohla usnout, tak jsem šla ještě vydrhnout sedačku vanishem, kterou dneska 2x mlaďaska počůrala, tak doufám, že nebude ráno flekatá.
Zítra jedu dopoledne si koupit nové talíře do kuchyně k ježíšku, tak mám radost. 😵 Pak upeču vánočku, nbalím cukroví a razíme na návštěvu k babičce.
Bre ranko maminky......
Neverim ale normalne som dobre spala cez noc ....ale ze ja som sa nezobidila ako manzel ide do roboty ...vobec nic ... iba na Dcerku ranko ma volala a pozeram ze manzel uz nie je domka.. tak to sa mi veeeeeeeeeelmi davno uz nestalo....
Som oddycnuta plna energie ...mam chut vsetko robit prerabat.... juj ..)))))
Cez noc som nemala ziadne krce ....tvrdnutie ......fuuuu ...))
Dobré ráno, těhulky jaký máte váhový odhad miminek z posledního utz? (myslím ten 30 tt . - 32 tt nebo kdy jste byly). My měli včera 1930g což jsem byla podle uzt z prvního trimestru 31+0 tt a zdá se mi to tedy nějak hodně 😀
Dobré ránko, já se teda taky jakžtakž vyspala, ale ta bolavá kyčel mi nedala večer dlouho usnout .. A ona to nebyla asi jen kyčel. Nemohla jsem už ani dojít z pokoje do obýváku zhasnout, tak mě bolel celý spodek-třísla, kyčel, boky, všechno..!!
Ve 12 v noci se vrátil MM z práce, a vím, že jsem mu tam ještě v polospánku naříkala, že už chci rodit a mít to za sebou 😀 Hrdinka....až to přijde, budu ráda, i za ten třetí trimestr 😀
Holky, přeju Vám všem krásný den, upřímně Vám v Čr závidím ten sníh, tady je teplo jak na jaře, žádná Vánoční atmosféra.. Tak se budu ladit zase spíš "miminkovsky"-vyprala jsem konečně první várku oblečků, tak jdu prát další a mezitím asi už začnu žehlit 😉
Ahoj holky, tak ypřeji všem,krásný den 🙂 !Ikdyž tady na moravě je zataženo,umrzlo.Tak přemýšlím, jestli balit dárečky a nebo dodělat cukroví......nějak semi dnes nechce rozběhnout motor 😀 . Asi to začnem procházkou a třeba nastartujem 🙂.Malá už v pupíku řádí, tak bych měla začít taky 🙂. Holky pěknej pohodovej den 🙂
Ahoj holky, @petpop No já se bojím, protože mám tu kyčli rok po operaci, rozpadla se mi a doktoři mi ji zachránili, jenže mi nikdo z nich nedokázal říct, jestli vydrží a jak dlouho vydrží. Proto se bojím...ale s tím stejně nic nenadělám
@defs 😀 😀 U nás na moravě ho moc není, ale dárečky jsem zabalila už včera a ještě jsem je musela schovat, protože dneska příjde asi návštěva a malá věří ještě na Ježíška, tak ať ji nezkazím vánoce 😀
@luckyhoney ahojky, my měli v 29+6tt 1666g, takže myslím že to je v pohodě, jen nepočítej s maličkým miminkem, ale se 4kilovým cvalíčkem. 😀
@petrusew Jojo, ja to pochopila, ze mas po operaci strach, jen jsem Te chtela uklidnit, ze i moje "zdrave" kycle mi davaji pekne zabrat 🙂 Ale ja nevim, dneska asi napakuju tasku....stala jsem ted asi 20 min, varila caj a umyla nadobi...a uz me zas chytla bolest v trislech.. To neni normalni ☹ Zitra mam DR poradnu, ..nevim jak tam vubec dojdu 😕 A jsem zvedava co mi na to vsechno rekne.. Jeste ke vsemu mam znovu prujem..
Ja to kaslu, mam fakt strach, ze uz budu rodit 😅 😕
No podle CR gynekologa jsem vlastne o dva tydny dal, tj 34 tyden, jako Ty, ze? A to uz se musi asi pocitat se vsim 😅
Ahojky,tak noc byla celkem v pohodě,až na naší čubu,která v jednu v noci štěkala na celu vesnici až jí odpovídali i psi ze sousední vesnice,která je přes kopec!!!Tak jsem to nevydržela a šla jí zavřít do chodby a byl klid.
Jinak teda včera mi mimčo chtělo vylézt asi břichem ven či co,mě přijde,že mi vždycky říká-mamko je čas spinkat!! 😀 No a teď mám pocit,že se asi rozpadám,jak jsem vstala začala bolst podžebíří-pálí to jako blázen a do toho mě bolí nad zadkem,ale tak,že sotva chodim,au au!!
😒
@petrusew v noci se mi o tobě zdálo,hráli jsme spolu pexeso 😀 😀 😀 😀
@mavanka
@petrusew děkuji za tipy... já mám vyložene kobinézku, z venku flísovou s podšívkou, je opravdu silná a teploučká, takže asi zvolím body s dlouhým, dupačky nebo kaťátka, ponožtičky a mikinku nebo košilku, pak tu kombinézku a ještě fusak, i když - do vytopeného auta, nevím, aby se nepřehřál - no to je tedy dilema:(

som sa zamilovala
Nádherný desi gn kolísky. Kolieska, ktoré je možné schovať alebo zabrzdiť. Kolíska obsahuje priestranný košík, variabilne nastaviteľné vibrácie, nočné svetlo a jemne meniace sa svetielko, ktoré pomáha pri zaspávaní dieťatka. Regulovateľná hlasitosť hudby, matrac a príslušná obliečka na matrac sú súčasťou kolísky. Obliečku matraca je možné samostatne vyprať. Pod kolískou je úložný priestor na rôzne doplnky, striešku je možné sklápať. K vybaveniu patrí aj kolotoč s otáčacími medvedíkmi, 5 - stupňová nastaviteľná regulácia výšky. Jednoduchú montáž zaručuje podrobne rozkreslený návod. Odtieň a farba pozri obrázok. Certifíkát ASTM/JPMA.