Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ty kokso moja mala akurat prehltla centak, a moj chlap spanikaril a vyplieskal ju po chrbte to bolo revuuuu ja toto uz nezvladam mam byť pokojna a myslieť na mimi ale aj moja prvorodena ma potrebuje ked vidim aký mm nemožný - on je dobrý otecko tak 2 hodinky denne, ☹ ☹ celu mi ju pokazí rozmazná atď najviac ma ide šlak trafiť že ta moja mala ho zbožňuje od narodenia a miluje ho viac než mňa!!!!!!!! a teraz keď nevládzem ma to bolí ešte viac lebo to je tato sem tato tam a tatinko lieta jak besnýýýý
@danka483 pardon už posílám znovu https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/kolik-va...
@rossalinda 😀 😀 😀 kliiiiiiiid, to budou i hormony. Neboj, ono to bude jinak, až bude další prcek na světě. Holčičky hold víc tíhnou k tatínkům...
@petpop to jste teda měli pěkný obštrukce s tím stěhováním. Tak ať jste v tomhle bytu spokojení a všechno je OK 😵
@luckyhoney já byla 31+3 a váhový odhad 2140 gramů - doktor mi říkal, že je to úplně v normě - on to teda říká vždycky 😀 ale jako rozměrově mi třeba obvod hlavičky vyšel na 31+3, rozměr od ucha k uchu 31+4 a pak teda obvod bříška byl o dva týdny větší a stehenní kost o týden. Ale tak jedná se o hoooodně hrubý odhady, takže to fakt nemá cenu řešit.
@loretana hele, tak v autě prostě nebudete topit, já takhle jezdím s prckem normálně, oba jsme oblečení na ven a prostě máme stažený topení a v pohodě.
ahojte baby,dnesne sono dopadlo ok,v 32+3 mame 2123g ,nie je to vela?
jinak teda ahoj, já byla nějak zaneprázdněná, dneska jsem dokonce byla pilná jako včelička, upekla vánočku (kterou muž už slušně popravil), udělala nepečený cukrovi a tak nějak neustále něco poklízím a dělám. Jak mám teď manžela doma, tak se mi i chce něco dělat, bo mu vrazím dítě a mám na to klid 😉
31+3,tak nechapem preco na tom papieri je 32+3,
@veronika9686 není to moc, každé miminko jednak roste jinak a druhak ty odhady jsou fakt prostě jen odhady.. Znám osobně tři holky, co je strašili velkýma dětma přes 4,5 kg těsně před porodem a nakonec z toho byly krásný akorátní miminka 3,5 kg.
@mell ved to mi povedal aj dr.len som citala kolko vazia priemerne a zdalo sa mi to dost,tak len ci nahodou tu nie su baby co maju tiez odhady v rovnakom tt
@veronika9686 nj, taky koukám, jakýho mám oproti ostatním tady "obra", ale já jsem celkem klidná, první dítě mělo 3480 gramů, takže si myslím, že nějaký obr u druhého porodu nehrozí 😉
@veronika9686 my mame v 30+1 1380
Jinak nase mala treperenda, uz by stejne rada ven, dneska jsemse vratili z nemocnice, zkracuje se nam cipek, ale snad uz je to zazehnane, budeme doufat a budeme mit klid, ten i mame mit.
Ahojte,dievcata aj vam sa babo v brusku niekedy trasie?moje ano,velmi sa bojim ci je vsetko ok,,, 😢 😔
@silvia10131 ahoj...taky mám občas pocit že se mi tam prcci jakoby třepou a to hlavně když ležím na boku ale myslím že je to úplně v pohodě 😉
@suzamen to aj ja ale som nejako zneistena,pri prvom som to nemala,,, ☹
@silvia10131 já to u první dcery taky neměla...oproti tomuto těhu to byla procházka růžovým sadem za to teď sem si to vyžrala všechno 😀 Asi to druhé těhu je fakt víc intenzivní 😀 Ale pokud máš nějaký pochybnosti tak můžeš zajít k doktorovi aby ses ujistila že je všechno v pořádku 😉
@silvia10131 Mě se malý v bříšku taky občas třepe, myslím, že je to normální 😉
@suzamen tak to sme dve,,, 😀 pri synovi som ani nevedela poriadne ze som tehu,,,tak dufam ze je vse v poriadku,poradnu mam 4.1.2012 tak spomeniem mojmu dr,,aspon pre istotu 😅
@andryskam to dufam aj ja,pre istotu sa spytam na poradni,,,, 😉
@silvia10131 Já mám poradnu 29.12., tak pokud si vzpomenu, zeptám se a písnu ti (třeba budeš klidnější rychleji 🙂 )
🙂 @andryskam tak to budem rada 🙂
@silvia10131 budu držet palečky 😉
@suzamen Dakujem,, 🙂
Dobré ráno,ikdyž u nás moc dobré neni,začala obleva a taky mě včera začala pěkná rýma,takže jsem zralá na to zalést do postele a nevylézt,ale bohužel,manža je v práci a Anička je doma,takže musim fngovat.Aspoň jsem si zavolala manžovi aby mi lékárně koupil něco koupil,ale bůh ví v kolik manža dorazí. 😒
Včera večer jsem umyla ještě i kuchyň a dnes to snad budou jen maličkosti,ikdyž to t vypadá jak po výbuchu atomovy-hračky jsou všude,ale to si mla´daska hezky uklidí sama. 😅
Dobré ránko přeju i já. Mám dneska konečně doktora, tak uvidíme, co mi poví na všechny ty moje bolístky a nářeky 😀 Těším se na poslech srdíčka, a jsem zvědavá, v jaké poloze prďolka, podle pohmatu, bude 😉
Jinak včera jsme načli Vánoční vaření, přítel zítra celý den pracuje, příjde až večer ☹ tak abychom už nic nemuseli, jen sedli, nacpali bříška a v podobném duchu celé svátky 🙂 Já si dnes dodělám bramborový salát, večer spolu dokuchtíme zbytek, ...a zítra je to tadýýýý 🙂 Ten jeden den, kvůli kterému je tolik stresu předem 😀 Tak mě to naštěstí letos minulo, díky tomu stěhování 🙂

@petrusew jo jo 🙂