icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
22. dec 2011

@petrusew jo jo 🙂

danka483
22. dec 2011

@petrusew presne tak svätá pravda ( hlavne že som kúpila aj oblečko č.50) 😀 😀 😀 😀 aj môj doky sa čudoval na to že som vegetariánka že bubák je pekne veľký

petrusew
22. dec 2011

@petpop Neboj, myslím, že to poznáme...nějak doufám, že se ve mě probudí takovej ten mateřskej cit 😅 🙂

petrusew
22. dec 2011

@danka483 tak 50ku jsem nekupovala, ale doufám, že unosíme aspoň tu 56ku 😅

rossalinda
22. dec 2011

ty kokso moja mala akurat prehltla centak, a moj chlap spanikaril a vyplieskal ju po chrbte to bolo revuuuu ja toto uz nezvladam mam byť pokojna a myslieť na mimi ale aj moja prvorodena ma potrebuje ked vidim aký mm nemožný - on je dobrý otecko tak 2 hodinky denne, ☹ ☹ celu mi ju pokazí rozmazná atď najviac ma ide šlak trafiť že ta moja mala ho zbožňuje od narodenia a miluje ho viac než mňa!!!!!!!! a teraz keď nevládzem ma to bolí ešte viac lebo to je tato sem tato tam a tatinko lieta jak besnýýýý

petpop
22. dec 2011

@petrusew To taky doufam 😀

maky_maky
22. dec 2011
petrusew
22. dec 2011

@rossalinda 😀 😀 😀 kliiiiiiiid, to budou i hormony. Neboj, ono to bude jinak, až bude další prcek na světě. Holčičky hold víc tíhnou k tatínkům...

mell
22. dec 2011

@petpop to jste teda měli pěkný obštrukce s tím stěhováním. Tak ať jste v tomhle bytu spokojení a všechno je OK 😵

@luckyhoney já byla 31+3 a váhový odhad 2140 gramů - doktor mi říkal, že je to úplně v normě - on to teda říká vždycky 😀 ale jako rozměrově mi třeba obvod hlavičky vyšel na 31+3, rozměr od ucha k uchu 31+4 a pak teda obvod bříška byl o dva týdny větší a stehenní kost o týden. Ale tak jedná se o hoooodně hrubý odhady, takže to fakt nemá cenu řešit.

@loretana hele, tak v autě prostě nebudete topit, já takhle jezdím s prckem normálně, oba jsme oblečení na ven a prostě máme stažený topení a v pohodě.

veronika9686
22. dec 2011

ahojte baby,dnesne sono dopadlo ok,v 32+3 mame 2123g ,nie je to vela?

mell
22. dec 2011

jinak teda ahoj, já byla nějak zaneprázdněná, dneska jsem dokonce byla pilná jako včelička, upekla vánočku (kterou muž už slušně popravil), udělala nepečený cukrovi a tak nějak neustále něco poklízím a dělám. Jak mám teď manžela doma, tak se mi i chce něco dělat, bo mu vrazím dítě a mám na to klid 😉

veronika9686
22. dec 2011

31+3,tak nechapem preco na tom papieri je 32+3,

mell
22. dec 2011

@veronika9686 není to moc, každé miminko jednak roste jinak a druhak ty odhady jsou fakt prostě jen odhady.. Znám osobně tři holky, co je strašili velkýma dětma přes 4,5 kg těsně před porodem a nakonec z toho byly krásný akorátní miminka 3,5 kg.

veronika9686
22. dec 2011

@mell ved to mi povedal aj dr.len som citala kolko vazia priemerne a zdalo sa mi to dost,tak len ci nahodou tu nie su baby co maju tiez odhady v rovnakom tt

mell
22. dec 2011

@veronika9686 nj, taky koukám, jakýho mám oproti ostatním tady "obra", ale já jsem celkem klidná, první dítě mělo 3480 gramů, takže si myslím, že nějaký obr u druhého porodu nehrozí 😉

cacenka_d
22. dec 2011

@veronika9686 my mame v 30+1 1380

Jinak nase mala treperenda, uz by stejne rada ven, dneska jsemse vratili z nemocnice, zkracuje se nam cipek, ale snad uz je to zazehnane, budeme doufat a budeme mit klid, ten i mame mit.

silvia10131
22. dec 2011

Ahojte,dievcata aj vam sa babo v brusku niekedy trasie?moje ano,velmi sa bojim ci je vsetko ok,,, 😢 😔

suzamen
22. dec 2011

@silvia10131 ahoj...taky mám občas pocit že se mi tam prcci jakoby třepou a to hlavně když ležím na boku ale myslím že je to úplně v pohodě 😉

silvia10131
22. dec 2011

@suzamen to aj ja ale som nejako zneistena,pri prvom som to nemala,,, ☹

suzamen
22. dec 2011

@silvia10131 já to u první dcery taky neměla...oproti tomuto těhu to byla procházka růžovým sadem za to teď sem si to vyžrala všechno 😀 Asi to druhé těhu je fakt víc intenzivní 😀 Ale pokud máš nějaký pochybnosti tak můžeš zajít k doktorovi aby ses ujistila že je všechno v pořádku 😉

andryskam
22. dec 2011

@silvia10131 Mě se malý v bříšku taky občas třepe, myslím, že je to normální 😉

silvia10131
22. dec 2011

@suzamen tak to sme dve,,, 😀 pri synovi som ani nevedela poriadne ze som tehu,,,tak dufam ze je vse v poriadku,poradnu mam 4.1.2012 tak spomeniem mojmu dr,,aspon pre istotu 😅

silvia10131
22. dec 2011

@andryskam to dufam aj ja,pre istotu sa spytam na poradni,,,, 😉

andryskam
22. dec 2011

@silvia10131 Já mám poradnu 29.12., tak pokud si vzpomenu, zeptám se a písnu ti (třeba budeš klidnější rychleji 🙂 )

silvia10131
22. dec 2011

🙂 @andryskam tak to budem rada 🙂

suzamen
22. dec 2011

@silvia10131 budu držet palečky 😉

silvia10131
22. dec 2011

@suzamen Dakujem,, 🙂

krakorka
23. dec 2011

Dobré ráno,ikdyž u nás moc dobré neni,začala obleva a taky mě včera začala pěkná rýma,takže jsem zralá na to zalést do postele a nevylézt,ale bohužel,manža je v práci a Anička je doma,takže musim fngovat.Aspoň jsem si zavolala manžovi aby mi lékárně koupil něco koupil,ale bůh ví v kolik manža dorazí. 😒

Včera večer jsem umyla ještě i kuchyň a dnes to snad budou jen maličkosti,ikdyž to t vypadá jak po výbuchu atomovy-hračky jsou všude,ale to si mla´daska hezky uklidí sama. 😅

petpop
23. dec 2011

Dobré ránko přeju i já. Mám dneska konečně doktora, tak uvidíme, co mi poví na všechny ty moje bolístky a nářeky 😀 Těším se na poslech srdíčka, a jsem zvědavá, v jaké poloze prďolka, podle pohmatu, bude 😉
Jinak včera jsme načli Vánoční vaření, přítel zítra celý den pracuje, příjde až večer ☹ tak abychom už nic nemuseli, jen sedli, nacpali bříška a v podobném duchu celé svátky 🙂 Já si dnes dodělám bramborový salát, večer spolu dokuchtíme zbytek, ...a zítra je to tadýýýý 🙂 Ten jeden den, kvůli kterému je tolik stresu předem 😀 Tak mě to naštěstí letos minulo, díky tomu stěhování 🙂

petpop
23. dec 2011

@krakorka Nemocných je nás víc. Teda já se z toho už pomalu dostávám, ale vypadá to, že to přešlo na přítele 😔