Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte tak čo darčeky potešili? ale sme si pošmákli čooooo? 😀 😀 😀 dnes len oddych oddych oddych 🙂
ahojte,zelam vam krasne vianocne sviatky a do noveho roka hlavne vela zdravia vam aj vasim drobcekom,samozrejme aj rodine,a vela lasky 🙂))
Ahoj holky, ještě jednou přeju hezké svátky Vánoční.
Já to včera "nějak přežila", nebylo ale lehko, do 9 večera sama doma ☹ , no pak jsme ještě s přítelem poseděli do 12.. Ale doufám, že si to pěkně vynahradíme teď ty 3 dny, co má volno 🙂
Aspoň jsem si včera "povykládala" s Alíkem v bříšku 😀 , vysvětlovala jsem mu, co to jsou Vánoce, a že ty příští už bude pěkně s námi 😉 No nic, do Nového roku týden, ...a pak už to fakt není sranda 😕 Uteče to jak voda a jedéééééééééééééém 😉 😀
@petpop mas pravdu,ubehne to ani nebudeme vediet ako a budeme mat nase poklady na rukach
Nechci stresovat zbytečně, ..........ale tak se mi zdá, že mám za sebou první poslíčky, ...a nic příjemného teda.. Měli jsme s MM solidně v gatích 😀 😀
A celkově je mi tak nějak všelijak ještě teď... 😒
ahojte prajem Vám príjemné prežitie zvyšných sviatočných dní, oddychujte, užite si rodinku a všetkú tú pohodu čo k tomu patrí 😉
@petpop neboj, ešte ich pocítiš a "nestresuj" 😉 , my máme prvý termín 23 tak dúfam, že to bude až vtedy 😀
Holky,myslete pozitivně.Všecko vede jedinným směrem,k porodu děťátka.Na to se teď připravujte a berte to všecko jak přichází 😉
@petrusew Tak jsem se sem dostala až dnes. naše děcka taky ještě věří na jJežíškaa to i přes to, že jim je 11 a 8 let a o to je to asi ještě náročnější. Dárečky jsem balila do 5 do rána, před tím jsem zdob.stromeček, tak jsem padla ani nevím jak..... asi te naší malé cácorce dávám v tom bříšku zabrat 😖
A co jinak holky? Jak jste prožily Ježíška ?
Ahoj,tak Ježíšek byl oravdu štědrý a nadělil nám spoustu dárečků,nejen doma,ale i u našich 😵 Akorát jsme unavení.
@petpop dnes jsem manžovi říkala,že Vánoce jsem měla mezník a že vlastně ono už je skoro konec měsíce a že teď začne to čekání kdy to tedy přijde 😅
Teď tu řešíme chůvičky,sice jsem měla,ale odešli nám baterky a co manža koukal kolik stojí nové,tak nás vyjde epší koupit nové chůvičky,ale vůbec nevím jaké?!Chtěla bych dobrý za rozumnou cenu.
Tak koukám, že už se nemůžem dočkat všechny, až budeme chovat naše zlatíčka, už aby to bylo, co ? 😉
@krakorka Ahojky, tak k těm chůvičkám.....koupili jsme podle D-testů jsou na prvních příčkách a nejsou nejdražší, mám pocit že kolem 1600,-Kč... na internetu jsou různé ceny. Je to Philips AVENT SCD525. Taky jsem si ji kupovala přes internet a jsem mooooc spokojená, hlavně co jsem o těchto chůvičkách četla v těch testech.... jsou super. Kamarádka má starší typ a je s ní max spokojená. Tak koukni, třeba Ti to pomůže při výběru 😉 http://www.zbozi.cz/vyrobek/philips-avent-scd-5...
Zobrazuje se na ní i teplota u miminka v místnosti, můžeš na mimčo mluvit, pouštět mu ukolébavky.... ale to už není tak podstatný 🙂 Když jsem viděla v těch testech , jak jsou některý chůvičky drahý (kolem 5000,-) a jak jsou nevyhovující, tak jsem celkem nechápala.....
@krakorka Jj, ja si nejdriv rikala, ze meznik bude stehovani, pak Vanoce, ted to odkladam na konec roku... a pak uz nevim 😀 Uprimne ale reknu, ze me dnesni prvni poslicci pekne vystrasili, a nejak jsem si uvedomila, ze uz je to fakt za dvermi..............a ze vlastne na to jeste nejsem pripravena 😀 Ne na prdolku, ale na to, ze to tak neuveritelne uteklo, a uz je "TO" skoro tady!!! 🙂 Nemyslím to špatně, snad to nezní moc blbe 😅
Na malého se strasne tesim, jen si jeste ted nedokazu predtavit, ze za chvili uz ho fakt mam v naruci 🙂
@veronika9686 ahoj , ja som v 31 tyzdni a nase mmimco ma 1560g... je to take male drobatko, myslim si ze vaha vasho babatka nie je malo, je to asi tak akurat.
ahojte baby, ja som si prave minuly tyzden kupila baby pestunku PHILIPS AVENT SCD505/00 biela. Je velmi pekna, dufam, ze budem s nou spokojna. Aj synovi sa velmi paci, furt mi ju berie a pusta si na detskej jednotke pesnicky a s tou rodicovskou beha po celom dome a pocuva to. 🙂
Este sa Vas chcem nieco spytat, asi uz tyzden ma ako keby bolela zila na ruke. Je to na urovni lakta len z vnutornej strany. Neda sa mi poriadne ruka vystriet, ako keby ma tam rezali. Nemate take problemy? Boli ma to tam kde mam zilu, tak som z toho nervozna, ci je to zila, ci nie. zajtra asi zavolam doktorovi.
@defs díky za typ,asi pravděpodobně vyhráli.dočetla jsem se na ně i dobré reference,takže asi pravděpodobně jo
@skvele o těchto jsem četla,že jsou tiché,ale co si kdo přestavuj pod pojmem tiché,ale také jsme o nich přemýšleli,ty byli ve výběru jako první
jinak nám rýma dává pěkně zabrat,na to,že je to jen rýma,tak chrmláme a hekáme jak kdyby jsme byli před skonem 😅 😀
@petpop to jsou pocity prvoroddičky,takhle jsem to měla taky,když jsem čekala Áňu,ale neboj,druhorodičky(konkrétně já)mám taky divný vztahy,na jednu stranu mi přijde neuvěitelný,,že už je to tady,že to tak uteklo a na druhou stranu mi přijde,že se to neuvěřiteně táhlo.A i různé jiné pocity.A navíc moje těhu je pravděpodobně poslední a chtěla jsem si to užít a přijde mi,že na užívání ani nějako nebyl čas. 😅
kočendy ja som zistila že som uplne mimo - nič nemam ešte nachystané - ani kočík nemám vybratý, výbavička neopratá postielka nenachystana ani papiere nemam ešte v poriadku ani neviem čo budem všetko potrebovať hlavne že som mimi už kupila hračky pod stromček
@krakorka Tak já mám těhu třetí a plánovaně poslední, ale u tohodle těhu jsem nejvíce nedočkavá.Je to po 8 letech a už už, aby tady byla ta naše princezna 😉 . Nepamatuji si, že bych u dětí před tím, byla tak nedočkavá 😒 . Jinak myslím, že s těmato chůvičkama nic nepokazíme holky 🙂. Co se týče elektroniky, jsem na kvalitu celkem náročná a kor, když se jedná o naše drobečky.Pokud vám to pomohlo v rozhodování, tak jsem moc ráda 🙂
@rossalinda Ahojky, tak až na nachystanou kolíbku, vyprané věci a chůvičku, vlastně taky nic nemám. Kočárek si nemůžu vybrat.Mám doma koupenou korbičku Mutsy, ale chlap o tomhle kočárku nechce ani slyšet, tak hledám jiný, ale buďto jsem náročná a nebo fakt nevím ! Mám požadavky, aby byl hooodně odpruženej, chvilku se do něj mimčo vlezlo, byl vzhledově pěknej....... a tyhle kombinace v jednom...... moc jsem jich nenašla. Ty pěkný moderní kočárky, jsou tvrdý, neodpružený, to mi přijde tak jen do nákupních center a né k nám do terénu. Mám vybránej jen jeden, ale nejsem o něm nějak přesvědčená... Tako Captiva a nebo Warior...... holky, nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem, co se týče kvality ? A nebo nějakej jinej kočár , co je kvalitní a máte s ním dobrý zkušenosti ? U malýho jsem měla před 11 lety Inglesinu...což je perfektní kočár, ale dnes už není vzhledově tak in a u malé Patron, ale ty dnes dělají málo odpružený...... takže nemohu sáhnout po vyzkoušených.
@defs aj moj favorit je MUTSY, ale chcela by som ho vidieť naživo bo ja net obchodom moc neverim
@petja tento je kraasny ale je PRAKTICKY?

Krásně si ten dnešní den užijte!!Od nás už odjeli tchánovci,snad byli s obědem spokojeni.Stromeček jsme zdobili večer a spát jsme šli o půlnoci ale to byla hrzoná noc,rýma mě furt budila.
teď jsi půjdu udělat zavářku do polévky,ale raěji bych šla spát,jsem ko!!!