Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojky, tak já s mm a rodiči už třetí den vyrazila na procházku. Trávíme Vánoce, Silvestra a dny mezitím u našich. Předevčírem jsme ušli 10km, včera 15km a dneska 8km. Nožičky mám tedy uchozené🙂. Ale je pravda, že mi to pomáhá na všechny ostatní bolesti, já holt potřebuji asi pohyb. Si říkám, že maximálně porodím dřív a to by mi asi zas tak moc nevadilo🙂
Zdravím maminky 🙂 Tak jsem dnes byla na posledním UTZ 31 + 0 tt. Mimínek je v pořádku, už se dokonce i otočil hlavičkou dolů (což jsem vůbec nezpozorovala a pořád jsem si myslela, že má hlavičku tam, kde je vlastně teď prdýlka 😀 😀 😀 ) No ale z odhadu jsme tak 33 + 2tt a váhu máme nějakou moc velkou. Asi malý Valibuk, či Ilja Muromec 🙂 protože nám vyšlo 2.300 gramů!!! 😕 😕 😕
P.S. K těm košilím - já jsem si vzala normální dlouhé, volné a rozepínací. Poprvé se mi osvědčily. Speciální těhotenské, o těch jsem uvažovala, ale nechtělo se mi dávat za obyčejný trikot 780 Kč!!
Ahojte 🙂
Zběžně jsem dočetla ....
Kojicí noční košile vřele doporučuji. Nesnášela jsem, když mi při kojení táhlo na záda ... a ono to kasání triček a rozepínání podprsenky (jj, i v noci jsem ji měla, aby mi drželi vložky na odtékající mléko) nic moc 😝
Dudlík do porodnice pokud možno nebrat. Na kojo to opravdu nemá dobrý vliv. My nakonec dudlík neměli vůbec a byla jsem moc ráda.
Kojicí kloboučky jsou - s odpuštěním - nesmysl, pokud nemáte vpáčené bradavky 😉
predchvilou som dojedla cornflakesy s mliekom a posledne susto mi zabehlo.. trochu som si pokaslala.. aaaa uz pri mne sedi kontrola 😀 😀 😀 maly chlpaty 6 kilovy ochranca 😀 😀 😀 ked ma chyti porod bude mi bud zarucenou psychickou podporou..alebo prave naopak.. este ja budem musiet ukludnovat jeho 😀 😀
hurá dožehlené nemalo to konca kraja 🙂 🙂 🙂 a taška do porodky zbalená 🙂 ešte dokupim nejaké tie maličkosti a je to hádam všetko. aaaaa už len čakať 😀 😀 😀
@babatienko27 skus zistit ako to chodi v tvojej porodke.. ja budem rodit v Ba Ruzinov.. poporodne vlozky a podlozky si vraj vobec nemusim nosit, ze tam toho maju kopec.. ale pre istotu si beriem jeden balik poporodnych vloziek, jedny jednorazove nohavicky a dve podlozky pre mna, dve pre malu. Plienky som kupila pampers baby care 1.. vzala som si asi 30 kusov.. ak bude treba viac.. mm donesie.. vlcene utierky som kupovala babylove biele s pantenolom.. vyhybam sa kamilke... a aloe vera kedze ja sama to dobre neznasam.. v jednom baleni je 80ks.. vlozky do podprsenky som si tiez vzala len asi 20ks.. nie cele balenie... vsetko som si to nabalickovala do mikrotenovych sackov.. ze ked sa aj budeme prehrabovat v taske tak nech to neuchytame..
Dvě hodiny jsem žehlila, jsem vyřízená!!!!!! 😝
Jdu se napapat, dát si sprchu a vracím se za Váma..
@babatienko27 Ja Ti asi moc neporadim, tady v UK se pousti z porodnice uz treba po 12cti hodinach, takze toho tolik potrebovat nebudu, ale baleni plenek (jednorazovky) beru cele,je jich tam myslim 36, poporodovych vlozek aspon 20, podlozky nemam, nohavicky mam obyc.bavlnene a mam jich 8.
@defs velmi pekny kočík captiva idem ++++su+rfo+vať+3
@kohutovci Ja teprve zacla 😅 Teda jednu mensi varku uz jsem mela za sebou, ale jedna mi taky jeste chybi. Zacla jsem pred par dny teprve prat 😅 Ale dneska me to teda solidne znicilo, nedokazu si predstavit, ze takhle budu travit nekolik odpoledni v tydnu.. Asi naucim chlopka zehlit 😀
@silente vpáčené bradavky nemám, ale i tak si nemyslím, že by kojící kloboučky byly blbost. Já je koupila z důvodů, které jsem popsala výš, a taky mi je tak poradila doktorka..
@babatienko27 poporodných vložiek 20 velkých a balenie 20 mini ak bude treba mm donesie alebo dokupi podložiek pre seba mam 7 ks pre mimi nemám, plienky Pampers premium care cca 40 vlhčené 1 bal Pampers 60 ks, nohavicky mám tie jednorázové sieťkové čo sa daju preprať 3ks číslo M hádam ich oblečiem 😀
@defs tak tento sa paci viac ta farba waw 🙂
@kohutovci ja ani neviem kde som nabrala tolko vecí ked to narátam na práčky tak ich bolo cca 7-8 😀 😀 😀 moj drahý aj chcel žehliť lebo ja som bola k.o. ale radšej som si to chcela sama...pomaly po večeroch ked som nemohla spať tak som začala o desiatej a niekedy aj o pol noci som končila. Ozaj hrozne mi puchnu nohy ☹
@xxx.klarka tak aj ja som vcera vracala vsetku stedrovecernu veceru a to hned rano mm sa smial ze mal radsej kupiť fileee mali sme lososa
@paja83 To jsi dobrá teda, já dneska prošla asi 3 hodiny na městě a umírám z toho ještě teď... Fakt mě neuvěřitelně bolí nohy a střílí mi to až do zad...
Jdu si dát místo sprchy vanu.. Chlopek chce mít odemne asi chvíli klid...sám mi ji navrhnul a napouští 😀
No jo už vím, chce jít na net, a já mu to tady okupuju 😀
Ahojte baby, nepochvalite sa ake mate vybrate pripadne uz aj kupene kociky? Ja si stale akosi neviem vybrat ☹ Tak dufam, ze by ste mi mohli poradit a inspirovat ma 🙂
@nuna55 aha dakujema tie sietkove co sa daju prat su z lekarne ci ?
@babatienko27 neviem ci to bezne dostat v lekarni.. ja som ich kupovala v zdravotnickych potrebach..
@babatienko27 ano z lekárne
@kohutovci nie nečakám 😀 ale vieš ja som si povedala že radšej viac aby som nemusela potom točiť poloprázdnu práčku a nebudem stresovať že nemám čo obliecť bo nemám oprate 😝
@nuna55 ved jasne.. ja si len z teba trosku utahujem 😉 .. som tiez taka, ze radsej viac ako menej.. mam velku dvojdverovu skrinu ktora je plna veciciek.. plnila som si ju postupne tak mi to nepride, ze je toho vela.. a to mi vcera nechali segry u rodicov niekolko igelitiek veciciek po ich dcerach.. napriek tomu, ze som od nich nic nechcela.. teraz fakt neviem co s tym vsetkym budem robit.. asi to necham u nasich a ked k nim pojdeme nemusim nosit oblecka 😝

@petpop joooj tak s rolakmi to budes mat veru narocne 😀 😀