Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Devcata co to mate jeste pred sebou - drzte se a mejte.pohodove porody. Ja jsem rada, ze uz me nepali zaha, ze muzu v noci spat, ze mi netvrdne deloha 😀 atd. Ale na druhou stranu mam zas jine lahudky- treba potize s kojenim a z toho teploty. DRZIM VSEM PALECKY!
tak a mame to za sebou.....moj pokladik Mirko sa narodil 12. 02. 2012, 3,610kg a 50cm......vrakj dobry kusok. Je rozkosny, len sme boli tyzden v nemocnici mal nejaku zacinajucu infekciu, ale uz je vsetko za nami a vcera sme sa stastne vratili domov. Tak kocky co to este mate pred sebou drzim palce. Mame brat este nejake vitaminy, aby sa z toho dostal. Tak zatim pa... 😉
@papulka331 ale takovej malej a už nemocnej? To se nakazil v porodce? 😕 Jinak moje malá vážila 3900gr,takže ještě větší kousek 😀
no su rozne hmotnosti babatok, ale je to uplne jedno, hlavna vec, ze uz je na svete a je doma vo svojom. No nakazil sa asi odomna vraj, mozno pocas porodu alebo ked som tesne pred porodom ala zapal pluc a nieco sa tam uchytilo, neviem, ale uz na to nechcem mysliet, mame to za sebou.
Vsem maminkam gratuluju!!! Je tu jeste nekdo 2v1 ? Ja jdu na kontrolu zitra - zatim zadny naznak niceho ( jen v sobotu slabe menzes bolesti tak po pul hodine 4x za sebou) pak to preslo a od te doby vubec nic ....
@hhranolka ja som stale 2v1, termin mam dnes ale ešte dávnejšie mi doktorka menila na 10.2 lebo že to vtedy vyzeralo, že to bude skôr...no a stale nič....to čakanie a večne otázky kedy to už bude su hrozne...v stredu idem na poradnu ale z toho ako to tam bolo doteraz súdim, že mi zase povedia, že tak o týždeň....asi je lepšie porodiť skôr a nečakane a vyhnuť sa tomuto čakaniu....
@merry580 no jasny,.. uz tak si sama rikas, ze by to uz mohlo prijit a jeste k tomu vsichni ostatni.. a co? Kdy uz? 😅
ja jsem zase v rozpacich, nebot jdu na cisare a Dr. me snad necha az do terminu, nebo dokud se mimco samo neozve - a to uz holky chodi na planovane cisare od 37tt .... 😖

ahoj kočky ja som tiež ešte 2v1 a už fakt nevládzem 😝 to čakanie je hrozne som nervoznejšia ako pri prvom. mam termin na buducu sobotu tak uvidime. držim palce všetkym, ktore ešte čakáte. 😉