icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

mimmi77
17. aug 2012

@6mia6 mne momentálne skolióza nerobí vôbec žiadne problémy, ani v tehotenstve som nič necítila.... ale v období, keď som v práci sedela denne 8 hodín v kancelárii, som mala obrovské problémy, neskutočne ma bolel chrbát..... našťastie dnes ma už neživí práca v kancli, ale keď mám obdobie, že sedím častejšie a dlhšie pri PC, okamžite cítim 😒 Ale to mi teraz pri malom nehrozí 😉 Keď som aktívna, cítim sa super 🙂

mimmi77
17. aug 2012

@oluska88 herbadent je riadne silná káva 😀 ja som používala na afty a 6 mesačnému bábätku podľa mňa rozhodne nie 😕 nám prvé zúbky vyšli v ukončenom piatom mesiaci, malý sa potrápil, my s ním, ale zvládli sme to... Musím sa priznať, že som kúpila Calgel, raz som ho dokonca v zúfalstve použila, ale aj tak nepomohol. Celkom sa nám pomohlo na ďasienka chladené jablko 🙂

oluska88
17. aug 2012

@mimmi77 nam nepomaha nic.ale jej ho nedam.mna boli dasno,kde sa mi uz dlho tlaci zub mudrosti

danka483
18. aug 2012

Baby moje idem vám napísať dnes ráno si spravím raňajky kakao a rožok s maslom a ten môj mini mužík div že zo stoličky nevypadol tak som mu dala striedku z rožka a tak on vie krásne tú malú pusu otvárať keď on chce kprčo malé 😀 😀 😀

@elenka6 ak som správne vydedukovala máš dnes meniny všetko najlepšie prajeme 😵

elenka6
18. aug 2012

@danka483 jééj dakujem 😀

elenka6
18. aug 2012

čautéé ja už som od dnes polročiačka 😀

oluska88
20. aug 2012

@elenka6 blahozelame...

danka483
20. aug 2012

babule nechcem byť dotieravá ale som si tu na MK prečítala článok ...veľmi smutné ak môžte pošlite pár euráčov .......
prečítajte článok @a.n.j.e.l.i.c.e.k. ĎAKUJEM 😔 😔

danka483
21. aug 2012

Ahojte baby tak ako papáte dajte nejakú inšpiráciu lebo ja už na to nemám nervy každý deň niečo nové vymyslieť a aj tak zatne pusu a odvracia hlavičku ......
včera som mu dala kašu a toto isté kašu som odložila a vytiahla som rožok a mini mužík otváral pusu - to akože rožky chce hltať? ja neviem.....

danusskaaa
21. aug 2012

@danka483 moja hryzka rozky na zubky. Inak papame kasicky a tento tyzden sme zacali s masovymi vyzivami. Dnes telacinka s mrkvou a zemiakom-chutilo. chutia jej aj piskoty a vlastne vsetko co sa da cmulat a hryzkat 😀

kkl82
21. aug 2012

@danka483 dani, a co uz spapal? ja ti napisem recepty, mam super knihy, ale kym ti neakceptuje aspon zakladne chute zeleniny a ovocia, tak to hocico s nim budes mat tazke 😒
ja teraz na ranajky davam kase, celu podusenu hrusku, 50 ml mojho mliecka a instantu kukuricnu kasu na zahustenie, alebo takuto podobnu kombinaciu len s broskynou/slivkou a ryzovou kasou. hlce ako keby tyzden nejedol 😉 na obed je to u nas uz horsie, zelenina mu az tak nechuti, ked uz ochutnal ovocie. dnes som mu dala predtym oblubeny hrasok, ale odmietol viac ako 3 lyzicky. akonahle som mu domiesala spenat, tak som nestihala lyzickovat 😀 ale je len jedna vec, ktoru nedal viac ako lyzicku - popucene avokado - to teda po mne tu nebude... 😖
ale uz mame akceptovanych 8 druhov zeleniny a 5 ovocnych chuti, takze dnes som si bola nakupit ingrediencie aj na zlozitejsie recepty. napisem sem, ked sa podari...

danka483
21. aug 2012

@kkl82 keď ti napíšem že ochutnal všeličo a NIČ nechce akurát tak melón 😕 striedku z rohlíka 😨 a kôrka chleba 😅 úpne už netuším čo mu ponúknuť 😖
dnes som mu uvarila kuracie prso otváral pusu to hej ale on to tam šporil v tej puse a potom sa mi drhol -no nervy

kkl82
21. aug 2012

@danka483 mozno je problem len v tom, ze este nevie, ze co vlastne od neho chces 😀 melon, striedka, korka su skor tie "zuzlave" veci a nie kasickove prikrmy, ktore sa ma naucit prehltat. skus zacat znovu od zaciatku klasikou - mrkvicka, hrasok, cuketa, sladky zemiak. vyberaj tie prirodzene sladsie chute - napr. moj bubo nechcel prvu mrkvu (ta bola od nasich), ale isiel sa zadrhnut mrkvou od svokrovcov - ta bola o dost sladsia. rozmixuj mu to a rozried vodou, v ktorej si varila tak, aby sa mu to dobre prehltalo. myslim, ze je zbytocne mu davat kombinacie chuti (a najma maso), ked sa este nenaucil, ze to treba papat. ak ani to nepomoze, pridite na vycvik k nam 😝

danka483
21. aug 2012

@kkl82 si zlatíčko, no ale ja som prišla na to že on vie prehĺtať ale on to mixnuté nechce ale keď mu dávam také kúsočky tak to otvára pusu ....ja vravím že to má po ockovi aj ten len aby mal furt hubu plnú 😝
tou mrkvou som to už skúšala veľa krát 😒

danka483
21. aug 2012

@kkl82 si zlatíčko ale pri Dadovi by sa aj Anabel zapotila ver mi 😀 😀 knihu receptov mám aj ja nie túto ale inú ale tož keď sme tvrdá palica a netuším ako na neho ....skúsim zajtra špenát som zvedavá.....

kkl82
21. aug 2012

@danka483 tak to je danko o krok v pred. ja som kdesi citala, ze nejaky odbornik na vyzivu tvrdi, ze detom sa vobec kasicky nemaju davat, ale rovno tzv. finger foods. nech to ozuzlavaju a pomaly sa naucia pomrvit na dasienkach. sice fajn, ale ja si neviem predstavit dieta, ktore sa snazi prehltnut kusisko napr. uvarenej mrkvy. ved teraz ma bubo este stale problemy zut, ked mu dam hrudkovitejsie, tak sa natrapi, kym to cele prehltne.

danka483
21. aug 2012

@kkl82 vieš čo on to tak žuje ja to nechápem aj dnes sme ho s mamou šmírovali že on normálne to žuje už som z neho ozaj debil, robí chlopotiny toto dieťa je to z divých vajec alebo čo. Veď to som spravila že som mu dala kašu ani za svet odložila som kašu vzala som ten rožok a dala mu kúsok a on krpec pusu otváral no čo to je.... ozaj asi nechce mixnuté alebo čo lebo tie kaše sú tiež dosť sladké veď ich ja dožieram po ňom tak viem 😀 😀

kkl82
21. aug 2012

@danka483 tak sa s tym zmier a rob mu hrudkovite prikrmy, pripadne rovno kusy makkych potravin 😎 ked chce zut, nech zuje, sice sa moc nenaje, ale aspon poochutnava 😉

danka483
21. aug 2012

@kkl82 no veď skúšam sledujem a zajtra niečo urobím musím v noci niečo pogúgliť v mojej hlave ako ho prekabátiť a podám info Katka dobrú nocku idem za tou mojou partiou ak bude tata zasa chrápať tak budem na titulke nového času ....že vyhodila ho cez balkón 😀 😀 😀

danka483
22. aug 2012

@kkl82 Katuška AHA hrášok zabral uvidíme zajtra 😵

oluska88
23. aug 2012

@danka483 aky je zlatulinky...

oluska88
23. aug 2012

Ahojte maminky,tak nasa VAneska papa tiez take kde su hrudk&,ona chce zut.Spavame zle,ci cez den,ci v noci.Uz zaciname pomaly sedkat.Doma neisto,ale v kociari nepriputana a ukazkovo.tam sa jej viac paci.Spavat v kociari,nehrozi.V pondelok ideme na dovolenku,tak som zvedava,ci tam bude aspon v kociari spat.No a najnovsie Vaneska dostava zachvaty smiechu na jej bracekovy.No zlaty su spolu.A inak sa nam aj stolica zmenila,kakava kazdy druhy,treti den.Dufam,ze sa to vrati do normalu.

kkl82
23. aug 2012

@danka483 gratulujeme! a mamina moze prat :D

danka483
23. aug 2012

@oluska88 tie naše krpce sú si nejaké podobné 😉
@kkl82 aj dnes bol hrášok papal s donútením ale dal ,a pranie je to v pohode lanza mydlo mám odskúšané nabrblem a je ok 😉

oluska88
23. aug 2012

@danka483 veru Dani,mozu si rukami potriast

silvia10131
23. aug 2012

baby mozem uz dat malemu aspon troska nejakeho peciva?lebo ked ranajkujem atk skoro mu oci nevypadnu a pusu ma riadne otvorenu,,tak sa velmi lakomi 😅

danka483
24. aug 2012

@silvia10131 jasné že daj ja dávam kôrku z chlebíku a sám baští poprípade striedku z rohlíka to sa viacej melní tak to ho samého nenechám papať. 😉

silvia10131
24. aug 2012

@danka483 dakujem 🙂 dam mu trosicka 😉

catrena
24. aug 2012

dnes spala mala prvy raz v postielke...doteraz spavala v kosine...a docela fajn...zaspala sama ...akurat v noci sa budi coraz castejsie...ceca aj 4x 😠 .....a s tym jedlom?davam jej len co jej chuti...kasa...jogurt... toho zje aj 3/4kelinka... aj vyzivy zo zeleniny je top cukina...ale zlepsuje sa to. buduci vikend chceme ist na festival-bez male 😉 😉 j a nedari sa mi odsat tolko mlieka 😠... asi bude musiet UM...