Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 😂😂😂😂 ja čakám aspoň do Mikuláša 🙈
@zuzuk22 ja som bola doobedu vonku s malym a teraz ideme repete.nakolko vnutri to je 0 bodov pre maleho.tatinmo nam pride po piatej a odovzdavam mu nase dieta😅maminka sa musi okosit na poradnu a dat si kupel.mna uz to holenie nebavi😭pri simcovi sa dalo lepsie nkolko bol rozlozeny v celom brusku ale pri malej mam brucho viac v predu a akurat sa vzdy dorezem🙈
@majaon aj ja mam kludovy rezim ale dlho sa tam aj tak nezdrzime si myslim.hlavne 2 dni pred vianocami sa bojim niak natriasat😅
O 9tej som vyrazila na kurz a az teraz som sa došmatlala domov,to soferovanie mi dava uz riadne zabrat. Dnesna hodina kurzu bola o kojeni,perfektne veci.som.sa.dozvedela co som ani netusila,takze bolo supis 🙂 dala som prat ruzove,postavila na faz.polievku s udenym masom a zalahla pred palomu 😂
My sme minuly rok boli tiež nedočkavý ale stromček uschol spadol zoskriabal stenu 😬😂 ale vydržal este do Vianoc a kapra sme chceli tiež skôr a zdochol asi deň alebo dva pred vianocami 😂😂😂 asi sa sám obetoval chudák i ked to jedáva len môj muž 😊 Ale inak kraaasna výzdoba 🙂
@veronikanellka171 tak toto si predbehla aj mna😊aj ja mam v plane dobalit darceky uz su na komplet doma a postavit stromcek ale este musime s manzelom dokoncit objednavky na trubicky a oplatky😅ale kraaasny stromcek takto v predstihu clovek nikdy nevie a asi prvy rok co tak zkoro ozdobujes co?😊
@fronili ano toto je prvy krat co takto skoro, u maminy zdobia stromcek par dni pred 24.12. ja minuly rok som si spravila 10.12. ale teraz clovek nikdy neviem a chcem si to troska uzit :D a aj tak sa nudim a mi hrabe tak drahy je v tom so mnou :D
@veronikanellka171 aj ja uz mam vyzdobu lebo neviem co.od.dobroty 🙂 ale so stromcekom cakam kym sa vrati polovicka. uz som aj prve vian.pecivo robila a uz aj polku zozrala 😂
No hroza v tejto nemocnici ... Nuda nuda nuda... Nic my nepovedia ze co a ako ... No ty kks taky personal...
@verunqha23 musis sa sptat konkretne co chces vediet, sami od seba ti nepovedia alebo malokedy. Treba sa zasobit nejakymi casopismi mamickovskymi 😉
@verunqha23 lezis v nemocnici?
@verunqha23 no joo.. ja tu budem mozno aj tri tyzdne... 🙂
@adad23 a malicky je v inkubatore? a aky mas k nemu pristup? mozes s nim byt hocikedy?
Ale ja to myslim tak ze mi nepovedia ze proste co to bola plodova voda alebo nie ... Ze kolko si ma tu nechaju a tak ... No na nervy ...
@verunqha23 kedy ta pustia väcsinou nepovedia.robili ti aj niake vysetrenia ?skus sa skor pytat rano na vizite tam by si sa mohla dozvediet viac.drzim moc palce
@veronikanellka171 Áno, a chodím k nemu. Skúšame kojiť. 🙂
baby ja ked vidim ako vypekate, tvorite, nudite sa, az vam zavidim... ja som zbuchla v nedelu za 5 minut adventny veniec a to tak ze som ulozila vedla seba 4 sviecky a pomedzi to supla dake male ozdobky aby sa nepovedalo, a v pondelok sa nan divam, ze a do ritky, ved som ani len nestihla zapalit tu sviecku prvu... a to je asi tak vsetko. o darcekoch nakupenych sa mi ani len nesniva. rano vstanem a uz som unavena 😔 ja nechapem kde beriete tu energiu??? ci to len ja som taka nemozna??? vcera som si zbalila tasku do porodnice a predvcerom oprala a pozehlila konecne vecicky pre maleho, a to som sa citila ako king ze ako som pokrocila 😎
@natalia_17 ja som dnes prisla uplne vycerpana z mesta,chvilu polezala a uz ma mrle zrali. Ja neviem obsediet,odlezat,pripadam si ako taky tucniak co sa len prevaluje a to ma strasne vytaca,ze len hnijem 😀 tak vzdy si najdem nieco,co mi aj radost urobi,nerobi nic co by ma.nebavilo,mam.pozehlit? Kaslem sa do toho,radsej sa mi chce robit vian.vyzdobu a tak :D
@fronili bola som na tom pase ci co to je a potom ma len zo spodu pozerali poslali na sono a potom uz len chodili pocuvat ci bije malej srdiecko ... Tot vsetko
@verunqha23 oni ti takto sami od seba nic nepovedia,musis sa pytat. Vyjadria sa ti zajtra rano na vizite ked bude chodit doktor
@verunqha23 len sa dozaduj, je to tvoje telo tvoje mimco! A drzte sa tam a hned.napis ak sa nieco nove dozvies. Myslim na vas...
@verunqha23 drzim palce a informuj.
Ja som sa dnes konecne pobalila do nemocnice. Som rada,ze uz som aspon nieco spravila :D okrem toho objednane skoro vsetky darceky.zajta este poobjednavam vsetko co mi chyba a s tym budem mat skoro vsetky darceky vybavene.este mi chyba vianocna vyzdoba a nejake pecivko. Ale to budem riesit postupne ako budem robit velke upratovanie. A Zajtra nas caka fotenie tak sa veeelmi tesim.
O polnoci som zaspala a prve vstavanie mam za sebou 🙂 ako krasne nasnezilo jupi
@lalia87 tie linecke su uzasne 🙂 ja sa tiez na ne chystam, len este neprisla ta spravna konstalacia hviezd 😀
@natalia_17 nie si nemozna neboj sa ja som clovek tiez co neobsedi v ziadnom pripade a vkuse musim cosi robit inak by ma chytali stavy ale teraz ako sme ochoreli tak chcem aby sme sa najskor vyliecili a dali dokopy a potom budem asi pokracovat😅pretoze teraz ozaj nic nerobim nevladzem pri malom uz.ale snazim sa 🙈

Dakujem baby za podporu ☺ drzime sa dobre, prietoky dobre, CTG dobre, krpcek ma cca 2200 gramov, co ma potesilo...oddychujeme dotuha.
@verunqha23 drz sa a tiez si oddychni.