icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

elisebah91
30. nov 2016

Dakujem baby za podporu ☺ drzime sa dobre, prietoky dobre, CTG dobre, krpcek ma cca 2200 gramov, co ma potesilo...oddychujeme dotuha.
@verunqha23 drz sa a tiez si oddychni.

veronikanellka171
30. nov 2016

Istota je gulomet ked nevies ci budes na vianoce doma alebo na antolskej 😂😂

jetotu
30. nov 2016

@veronikanellka171 😂😂😂😂 ja čakám aspoň do Mikuláša 🙈

fronili
30. nov 2016

@zuzuk22 ja som bola doobedu vonku s malym a teraz ideme repete.nakolko vnutri to je 0 bodov pre maleho.tatinmo nam pride po piatej a odovzdavam mu nase dieta😅maminka sa musi okosit na poradnu a dat si kupel.mna uz to holenie nebavi😭pri simcovi sa dalo lepsie nkolko bol rozlozeny v celom brusku ale pri malej mam brucho viac v predu a akurat sa vzdy dorezem🙈
@majaon aj ja mam kludovy rezim ale dlho sa tam aj tak nezdrzime si myslim.hlavne 2 dni pred vianocami sa bojim niak natriasat😅

lalia87
30. nov 2016

O 9tej som vyrazila na kurz a az teraz som sa došmatlala domov,to soferovanie mi dava uz riadne zabrat. Dnesna hodina kurzu bola o kojeni,perfektne veci.som.sa.dozvedela co som ani netusila,takze bolo supis 🙂 dala som prat ruzove,postavila na faz.polievku s udenym masom a zalahla pred palomu 😂

nikolienkaa
30. nov 2016

My sme minuly rok boli tiež nedočkavý ale stromček uschol spadol zoskriabal stenu 😬😂 ale vydržal este do Vianoc a kapra sme chceli tiež skôr a zdochol asi deň alebo dva pred vianocami 😂😂😂 asi sa sám obetoval chudák i ked to jedáva len môj muž 😊 Ale inak kraaasna výzdoba 🙂

fronili
30. nov 2016

@veronikanellka171 tak toto si predbehla aj mna😊aj ja mam v plane dobalit darceky uz su na komplet doma a postavit stromcek ale este musime s manzelom dokoncit objednavky na trubicky a oplatky😅ale kraaasny stromcek takto v predstihu clovek nikdy nevie a asi prvy rok co tak zkoro ozdobujes co?😊

lalia87
30. nov 2016

Pritulnik uz zaspal 🙂

fronili
30. nov 2016

Ze predpripava von 😅nechce sa mi ani dychat a maly ma vsade hracky.niekedy mam pocit ze raz zakopnem a skoncim na zemi.Pri simcovi v tehu som v 8 mesiaci padla doma smiklo sa mi na mokrom a nohy sa mi rozleteli na vsetky smeri teraz sa uz na tom smejem ale pred tym mi nebolo jedno

veronikanellka171
30. nov 2016

@fronili ano toto je prvy krat co takto skoro, u maminy zdobia stromcek par dni pred 24.12. ja minuly rok som si spravila 10.12. ale teraz clovek nikdy neviem a chcem si to troska uzit :D a aj tak sa nudim a mi hrabe tak drahy je v tom so mnou :D

lalia87
30. nov 2016

@veronikanellka171 aj ja uz mam vyzdobu lebo neviem co.od.dobroty 🙂 ale so stromcekom cakam kym sa vrati polovicka. uz som aj prve vian.pecivo robila a uz aj polku zozrala 😂

fronili
30. nov 2016

@lalia87 ja chcem aby sme sa dali trosku dokooy este s malym a potom hor sa do pecenia a ozdobenia stromceka

verunqha23
30. nov 2016

No hroza v tejto nemocnici ... Nuda nuda nuda... Nic my nepovedia ze co a ako ... No ty kks taky personal...

elisebah91
30. nov 2016

@verunqha23 musis sa sptat konkretne co chces vediet, sami od seba ti nepovedia alebo malokedy. Treba sa zasobit nejakymi casopismi mamickovskymi 😉

veronikanellka171
30. nov 2016

@verunqha23 lezis v nemocnici?

adad23
30. nov 2016

@verunqha23 no joo.. ja tu budem mozno aj tri tyzdne... 🙂

veronikanellka171
30. nov 2016

@adad23 a malicky je v inkubatore? a aky mas k nemu pristup? mozes s nim byt hocikedy?

verunqha23
30. nov 2016

Ale ja to myslim tak ze mi nepovedia ze proste co to bola plodova voda alebo nie ... Ze kolko si ma tu nechaju a tak ... No na nervy ...

fronili
30. nov 2016

@verunqha23 kedy ta pustia väcsinou nepovedia.robili ti aj niake vysetrenia ?skus sa skor pytat rano na vizite tam by si sa mohla dozvediet viac.drzim moc palce

lalia87
30. nov 2016

O 19tej som sa rozhodla,ze sa nudim,tak toto je vysledok,zajtra mozem natierat dzemom 🙂 jeden plech sa este chladi a posledny pecie 🙂

adad23
30. nov 2016

@veronikanellka171 Áno, a chodím k nemu. Skúšame kojiť. 🙂

natalia_17
30. nov 2016

baby ja ked vidim ako vypekate, tvorite, nudite sa, az vam zavidim... ja som zbuchla v nedelu za 5 minut adventny veniec a to tak ze som ulozila vedla seba 4 sviecky a pomedzi to supla dake male ozdobky aby sa nepovedalo, a v pondelok sa nan divam, ze a do ritky, ved som ani len nestihla zapalit tu sviecku prvu... a to je asi tak vsetko. o darcekoch nakupenych sa mi ani len nesniva. rano vstanem a uz som unavena 😔 ja nechapem kde beriete tu energiu??? ci to len ja som taka nemozna??? vcera som si zbalila tasku do porodnice a predvcerom oprala a pozehlila konecne vecicky pre maleho, a to som sa citila ako king ze ako som pokrocila 😎

lalia87
30. nov 2016

@natalia_17 ja som dnes prisla uplne vycerpana z mesta,chvilu polezala a uz ma mrle zrali. Ja neviem obsediet,odlezat,pripadam si ako taky tucniak co sa len prevaluje a to ma strasne vytaca,ze len hnijem 😀 tak vzdy si najdem nieco,co mi aj radost urobi,nerobi nic co by ma.nebavilo,mam.pozehlit? Kaslem sa do toho,radsej sa mi chce robit vian.vyzdobu a tak :D

verunqha23
30. nov 2016

@fronili bola som na tom pase ci co to je a potom ma len zo spodu pozerali poslali na sono a potom uz len chodili pocuvat ci bije malej srdiecko ... Tot vsetko

lalia87
30. nov 2016

@verunqha23 oni ti takto sami od seba nic nepovedia,musis sa pytat. Vyjadria sa ti zajtra rano na vizite ked bude chodit doktor

kwr
30. nov 2016

@verunqha23 len sa dozaduj, je to tvoje telo tvoje mimco! A drzte sa tam a hned.napis ak sa nieco nove dozvies. Myslim na vas...

aniko_h
30. nov 2016

@verunqha23 drzim palce a informuj.

Ja som sa dnes konecne pobalila do nemocnice. Som rada,ze uz som aspon nieco spravila :D okrem toho objednane skoro vsetky darceky.zajta este poobjednavam vsetko co mi chyba a s tym budem mat skoro vsetky darceky vybavene.este mi chyba vianocna vyzdoba a nejake pecivko. Ale to budem riesit postupne ako budem robit velke upratovanie. A Zajtra nas caka fotenie tak sa veeelmi tesim.

lalia87
1. dec 2016

O polnoci som zaspala a prve vstavanie mam za sebou 🙂 ako krasne nasnezilo jupi

zubrienka1
1. dec 2016

@lalia87 tie linecke su uzasne 🙂 ja sa tiez na ne chystam, len este neprisla ta spravna konstalacia hviezd 😀

fronili
1. dec 2016

@natalia_17 nie si nemozna neboj sa ja som clovek tiez co neobsedi v ziadnom pripade a vkuse musim cosi robit inak by ma chytali stavy ale teraz ako sme ochoreli tak chcem aby sme sa najskor vyliecili a dali dokopy a potom budem asi pokracovat😅pretoze teraz ozaj nic nerobim nevladzem pri malom uz.ale snazim sa 🙈