Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa to si mala podobne mile prekvapenie ako ja 🙂 ja som PN od zaciatku tehu a teda som si nestihla vycerpat dovolenku za tento rok a teraz mi ju vyplatili.. Cakala som tak 250 max 300€ a ze 495€.. No nekup to! 😀
Baby za kolko dni od odovzdania papierov vám prišiel list zo socialky domov ?
@mattkapd ahoj,no ja som papiere odovzdala este koncom novembra zamestnavatelovi a cakam kazdu chvilu zo socialky,alebo si ich mam ist zobrat osobne,neviem,pozistujem,kedze dnes mi zacina MD,tak som aj zvedava kolko mi vyrataju a ci si mam ist sama zrusit rodicak,alebo sa to automaticky zrusi...😉
Moja dneska noc hrozna, ako som machrovala ze ma nic neboli to asi skoncilo.. stale ma pichalo v krizoch, este aj zapecena som bola az do dnes rana, stale ma tlacilo kakat a bola som rada ked sa mi prdlo.. tlacit nasilu stolicu nemozem ale plne creva som mala poriadne.. ani som nespala az u mamy som zaspala na gauci po sediacky..
@veronikanellka171 mne ked sa neda ist na velku - to sa bojim,ze vytlacim malu - tak mi pomoze nieco makove,alebo proste ovocie,ci nejaky jogurt ,asi na kazdeho zaberie nieco ine,ale poznam to neboj 😒 teraz najnovsie co mam,tak ked chvilu stojim na mieste,trpne mi prava strana zadku - asi krpata tlaci na nejaky nerv 😲
@veronikanellka171 ja mam problem s tymi hemeroidmi stale nic nezabera skusim mu to spomenut na poradni ale bezabera ani kupel v dubovej kôre ani gel z dubovej kôri a ani avenoc čipky zacinam byt uz zufala.ja leb dufam ze sa to nezhorsi pri pôrode počas tlačenia 😥
Ja prave dokoncujem vanilkove rozky 🙂 linecke budem robit asi az v piatok, skor nestihnem.
A ako skladujete tie linecke? Mne tiez nikdy nestvrdnu a to robim kdejake ake najdem na nete recepty 🙂
@veronikanellka171 zapekanie poznam doverne uz vyse mes.a pol,mne pomaha bud kava alebo mam vzdy doma slivkovy kompot. A vela vela ovocia jem. Ale na ec vzdy muky,a sa bojim tlacit lebo aj.citim ze suska sa zacne napinat a puchnut,az mam dojem ze mala vyjde. Skus tie slivky
No ja mam zasa problem poslednu dobu opacneho typu....ked idem na velku mam pocit ze s prepacenim cikam aj cez zadok 😂😂😂
@zuzuk22 ano aj ja stale redsiu stolicu som mala a vcera hento no sok 😀
@fronili tak ja som ťa ešte dobehla, tiež som mala 67 kg a teraz 89kg 😱
Ja mam vo stvrtok prvu poradnu v nemocke, vy kedy?
@veronikanellka171 ja mam stvrtok tiez poradňu ale stale u môjho doktora 😳
@veronikanellka171 ja vo stvrtok este u svojho a v utorok v nemocnici u dr. ktoreho idem zazmluvnovat 🙂
Ahojte kočky, prosím vás môžete mi odporučiť najakú dobrú detskú lekárku zo Zvolena? Som iný obvod a nemám so žiadnou skúsenosti. Trošku som pozabudla a už budú sviatky tak nech sa stihnem s niekým dohodnúť 🙂
ďakujem
@fronili Aj ja mam hemoroidy. Kazal mi davat masticku Faktu, tak som davala aj mast aj cipky, zlepsilo sa to trochu, tak som prestala a uz zas sa to zhorsilo! Uz som z toho zufala...
@ewinna Fine 6 sa volaju tie kvapky da sa kupit aj bez predpisu?sak to ze tlakmi sa to zhorsuje preto sa obavam ze si potom uz nesadnem ani.
@lenkavalkova mnecipky vobec nepomohli a este ma aj zavdzanie cipky bolelo :-/
mam s tym problem od 16 roku ale raz tobolo velmi zle kedy som stvornozkovala zo zachoda taka bolest to bola.teraz sice nestvornozkujem ale je to zle ked idem na WC :-/
@veronikanellka171 no ja neviem ale ked som bola s olim tehu som v nemocnici na poradni nebola len u svojho.... Tak myslim ze aj teraz to tak asi bude
V tescu som si zasa kupila co su v akcii pampersky dva baliky dvojky a jedny trojky😄

@zuzuk22 fuuu 39 je dost,ale tak dnes ked ste si tak dobre schrupli tak hadam to uz bude len a len lepsie 🙂