Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 ja mam po skusenosti so simim malu lekarnicku v krabicke.nakolko na toto ma nikto neupozornil ako prvoroducku.takze mame cipky nurofen pupik a dalsie vecicky ako rektalnu rurku atd. Pri simovi sme sa poucili aj pri kolikach a ostatnych veciach.a tipujem ze nam doktorka predpise este na kupanie pre babenko ako simcovi tiez.supala sa mu totiz kozicka a mali sme ho v niecom kupat ale nepamätam si v com😊
Baby ja som uz vypila dokopy asi 10litrov alchemilky a nič sa nedeje 🤐😀
@zuzuk22 Chute robis! 😀😝🙂 Ja som dnes kupila rektalnu rurku, ale na horucku ma nenapadlo nieco kupit...
@veronikanellka171 ja mam cipky nurofen,morsku vodu ci ako sa to vola do nosa a pupik na koliky
Dneska som sla na nakup alkoholu a nealka,nech mame na vianoce,silvester,aj polovicka bude mat narodky. A take mi to prislo smiesne 🙂 dala som to na pult a predavavka ze nepotrebujete s tym pomoct? Mozete to dvihat? 🙂 a ja tam samy chlast..tehulka jak sa patri :D
Potom som sla k mamine a napiekli sme 5druhov vianocneho peciva a uz spratavam a idem vyvarat doma. Jaaa neviem obsediet 😕
@nikolienkaa co chces aby ti to vyvolalo porodnci co? 😀
@veronikanellka171 chcem aby to uz na mna prišlo 😂
@nikolienkaa ja zacinam pit ostruzinu ako pri simovi a alchemilku az na silvestra XD
@fronili
@nikolienkaa ja som nepila nic z toho ani pri olim ani teraz sa nechystam zatial 🙂
@fronili balík ostruziny som vypila este pred alchemilkou 😁😂
@zuzuk22 ja lubim vsetky čaje tak mi je jedno ci pomôžu ci ne 😁😂
@nikolienkaa pri simovi som pila len ostruzinu a chutila mi veru.za den 3 salky rano na obed a vecer to je aj max davka co sa ma pit.Ale ja caje tiez zboznujem😊
Baby a keby som si dala tonic tak to co ?
@nikolienkaa skus zevraj vyvolava.. potom napis a ked porodis si ho dam hned aj ja 😀
@veronikanellka171 ale nechcela by som ublížiť malinkemu 😊 Uvidím co zajtra na poradni
@nikolienkaa ja tiez cakam na zajtra a pptom idem na teply kupel, upratanie bytu a ked donutim draheho tak aj sex 😀😀
koki baby ved vy tu vo velkom vyvolavate 😀 len aby ste neskoncili cez vianoce v porodnici 🙂 ja chcem januarovca, nie decembrovca, nech si tam este pobudne chrustik 🙂
Baby tak ja som dnes zažila úplný trapas..poradnu som mala mat 20.12 ale keďže MD mám od 19.12 tak reku si k nemu zbehnem len po papier.. Zavolal má dňu a že no tak keď už vas tu mam tak vas rovno pozriem.. Samozrejme že som na to nebola pripravena a vyzerala som ako Jozefína zo starého filmu pre dospelých.. A to ešte 2 sestričky sa na mna kukali.. No hanba
@mattkapd prosimta 🙂 gynekologovia su podla mna zvyknuti uz na kadeco, a sestricky tiez 😀
@nikolienkaa tonic som pila predvcerom...a to tonic milujem...hned ako som si logla maly zacal vystrajat a kopal vrtel sa ako blaznivy...a stale sme 2v1...od vcera skacem na lopte a cez den prejdem tak 5-6km pesi...a nic....na sex nemam ani pomyslenie ale tiez uz uvazujem ze sa premozem...
Baby a ten caj z ostruziny ste kde kupili? Ako sa to vola,nemate foto?
@nikolienkaa minule som sa dozvedela vraj aj skorica vyvolava porod 🙂
@nikolienkaa tiez lubim caje pijem kazdy den ale vavsinou klasika ovocne tekane...henten ostruzina sa da kde kupit ?

@fronili ale mňa po dvoch týždňoch stále bolí zadok.. :D ..ten nastrih..