icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

adad23
14. dec 2016

@fronili ale mňa po dvoch týždňoch stále bolí zadok.. :D ..ten nastrih..

fronili
14. dec 2016

@veronikanellka171 ja mam po skusenosti so simim malu lekarnicku v krabicke.nakolko na toto ma nikto neupozornil ako prvoroducku.takze mame cipky nurofen pupik a dalsie vecicky ako rektalnu rurku atd. Pri simovi sme sa poucili aj pri kolikach a ostatnych veciach.a tipujem ze nam doktorka predpise este na kupanie pre babenko ako simcovi tiez.supala sa mu totiz kozicka a mali sme ho v niecom kupat ale nepamätam si v com😊

fronili
14. dec 2016

@adad23 jeeeej tak to je uzasna sprava ze vas pustili jujj nech sa vam aj nadalej tak dobre dari😍boze aj ja uz chcem mat malinku pri sebe ale este musim cakat max hadam do 25. Januara ale dufam ze to pride po silvestri lebo uz nevladzem.

fronili
14. dec 2016

@adad23 to fakt s tym som ja problem nemala nastrih som ani necitila poriadne aj sediet som mohla v pohode.dufam ze aj tento krat tak bude.ale planujem aj davat repikove obklady to zabera velmi dobre.

julinka88
14. dec 2016

@adad23 mozem sa dpytat na ten nastrih lebo to ta tak mic nastrihol az po zadok?aj ked si mala takeho malinkeho slizika? Nemas skor hemoroidy?
Ja mam za sebou tiez nastrih smerom dole ale teda zadok som nemala nastrihnuty zato hemoroidy som mala neskutočne

nikolienkaa
14. dec 2016

Baby ja som uz vypila dokopy asi 10litrov alchemilky a nič sa nedeje 🤐😀

lenkavalkova
14. dec 2016

@zuzuk22 Chute robis! 😀😝🙂 Ja som dnes kupila rektalnu rurku, ale na horucku ma nenapadlo nieco kupit...

fronili
14. dec 2016

Babi toto mame momentalne vsetky hadam aj mimo vianoc😂

lalia87
14. dec 2016

@veronikanellka171 ja mam cipky nurofen,morsku vodu ci ako sa to vola do nosa a pupik na koliky

lalia87
14. dec 2016

Dneska som sla na nakup alkoholu a nealka,nech mame na vianoce,silvester,aj polovicka bude mat narodky. A take mi to prislo smiesne 🙂 dala som to na pult a predavavka ze nepotrebujete s tym pomoct? Mozete to dvihat? 🙂 a ja tam samy chlast..tehulka jak sa patri :D
Potom som sla k mamine a napiekli sme 5druhov vianocneho peciva a uz spratavam a idem vyvarat doma. Jaaa neviem obsediet 😕

veronikanellka171
14. dec 2016

@nikolienkaa co chces aby ti to vyvolalo porodnci co? 😀

zuzuk22
14. dec 2016

@lalia87 som sa zasmiala s tym chlastom 😂

nikolienkaa
14. dec 2016

@veronikanellka171 chcem aby to uz na mna prišlo 😂

adad23
14. dec 2016

@julinka88 noo tak zadok az nie ale tam blizsie.. no proste niekedy necitim vobec a niekedy to riadne boli hlavne ked sadam..

fronili
14. dec 2016

@nikolienkaa ja zacinam pit ostruzinu ako pri simovi a alchemilku az na silvestra XD

zuzuk22
14. dec 2016

@fronili
@nikolienkaa ja som nepila nic z toho ani pri olim ani teraz sa nechystam zatial 🙂

nikolienkaa
14. dec 2016

@fronili balík ostruziny som vypila este pred alchemilkou 😁😂

nikolienkaa
14. dec 2016

@zuzuk22 ja lubim vsetky čaje tak mi je jedno ci pomôžu ci ne 😁😂

fronili
14. dec 2016

@nikolienkaa pri simovi som pila len ostruzinu a chutila mi veru.za den 3 salky rano na obed a vecer to je aj max davka co sa ma pit.Ale ja caje tiez zboznujem😊

nikolienkaa
14. dec 2016

Baby a keby som si dala tonic tak to co ?

veronikanellka171
14. dec 2016

@nikolienkaa skus zevraj vyvolava.. potom napis a ked porodis si ho dam hned aj ja 😀

nikolienkaa
14. dec 2016

@veronikanellka171 ale nechcela by som ublížiť malinkemu 😊 Uvidím co zajtra na poradni

veronikanellka171
14. dec 2016

@nikolienkaa ja tiez cakam na zajtra a pptom idem na teply kupel, upratanie bytu a ked donutim draheho tak aj sex 😀😀

mamuskazuzuska
14. dec 2016

koki baby ved vy tu vo velkom vyvolavate 😀 len aby ste neskoncili cez vianoce v porodnici 🙂 ja chcem januarovca, nie decembrovca, nech si tam este pobudne chrustik 🙂

mattkapd
14. dec 2016

Baby tak ja som dnes zažila úplný trapas..poradnu som mala mat 20.12 ale keďže MD mám od 19.12 tak reku si k nemu zbehnem len po papier.. Zavolal má dňu a že no tak keď už vas tu mam tak vas rovno pozriem.. Samozrejme že som na to nebola pripravena a vyzerala som ako Jozefína zo starého filmu pre dospelých.. A to ešte 2 sestričky sa na mna kukali.. No hanba

mamuskazuzuska
14. dec 2016

@mattkapd prosimta 🙂 gynekologovia su podla mna zvyknuti uz na kadeco, a sestricky tiez 😀

kwr
14. dec 2016

@nikolienkaa tonic som pila predvcerom...a to tonic milujem...hned ako som si logla maly zacal vystrajat a kopal vrtel sa ako blaznivy...a stale sme 2v1...od vcera skacem na lopte a cez den prejdem tak 5-6km pesi...a nic....na sex nemam ani pomyslenie ale tiez uz uvazujem ze sa premozem...

lalia87
14. dec 2016

Baby a ten caj z ostruziny ste kde kupili? Ako sa to vola,nemate foto?

@nikolienkaa minule som sa dozvedela vraj aj skorica vyvolava porod 🙂

kwr
14. dec 2016

@lalia87 vyskusala som, na mna nefunguje...aj maliny som skusala a nic...aj celerovu polievku ktora vraj intenzivne prekrvuje a moze sposobit stahy...a stale nic...😢

zuzuk22
14. dec 2016

@nikolienkaa tiez lubim caje pijem kazdy den ale vavsinou klasika ovocne tekane...henten ostruzina sa da kde kupit ?