Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 aj ja som sa bala ako prvorodicka teraz viem ze to zvladnem ale vediet co ma caka neni dobre skôr by som brala tvoju varuantu😅ale možko to bude lepšie trntokrat a dufam ze kratsie.
@veronikanellka171
@jetotu
Baby bola som sledovať situáciu 😁 V skupinke decembrovky a tie ktoré majú uz po pôrode každá jedna piše ako veľmi odporúča aniball,ze perfektne a pod.
Tak musíme zabrať 🤘
baby, ako ste na tom s balonikom? dnes som cvicila siestykrat a som na 27cm, tak neviem, ci je to oki alebo malo.
ktora mamicka sa chysta rodit v Saci?? neviem to najst
@misinkad
@jetotu
ja som práve šla cvičiť s balonikom len som si ho šla zaviesť a zo mna kvapky krvi tak som ho vytiahla a 6servitkov som zakrvavila... ale jasná červená krv no nechápem z kadiaľ išla nič ma neboli nestipe...(nebudem zbytočne volať pôrodnej babe ) uz nejde krv aaale uz ho nepoužijem fakt vobec ;( je mi do placu
@nikolienkaa fuha. to asi nejaka cievka praska...
@nikolienkaa a kolko si uz s nim cvicila?
@nikolienkaa cicka ako ti pisali aj v skupine,tam sa pise o spineni a slabom zakrvacani ale podla tvojho opisu to bolo asi viac krvi,ked aj sama kvapkala. Asi by som sa na ten aniball vyprdla na tvojom mieste,od zaciatku ti telo nejako bojuje.proti nemu 😕
@misinkad dokopy tak 4x bola som na 22cm
A v utorok som tiež trosinku mala krv tak som prestala lebo štvrtok som mala poradňu ze aby som nespinila a dnes ze yskusaˇ znovu a toto ...
@lalia87 nad lepším kobercom som to nemohla ani zavádzať 😂
@nikolienkaa na poradni ste sa nepytala?
@misinkad ten doktor ani neviem ci vie co je aniball
Nespiteeeee 😂😁
@nikolienkaa ty co halabusiiiis 🙂 ja som do 2hej pozerala telku a pocuvala jak suseda podomnou sexuje a uz som od 6hore,skvrka mi v bruchu,idem sa napast :D
@lalia87 dokopy som spala asi 4 hodiny ale som čulaaa 😂
Aj ja by som chcela sex 🙈 Ale uz ho nebudeme praktizovať ,nech sa majú aj inú dobre 😁
Aj ja idem jesť šák len hladná som furt 😒
@nikolienkaa moje dieta zaspalo o 00:30 a zobudil sa pred 7 takze ja som tiez dnes vyspatucka, a este stale som chora aj ked uz je to lepsie...
@zuzzuli aj ja som sa tak rozhodla pokial by sa to zhorsilo pojdem ale inak pockam do pondelka veru.Ja som to nikdy nemavala ani pri prvom tehu.je to strasne otravne a neprijemne.clovek sa citi ako keby nedodrziaval hygienicke navyky a pritom to s tym ani nic nema.
@kwr normalne by som ani ja nesla ale bojim sa ze ked sa to neprelieci ci to nema niaky vpliv pri pôrode na malinku?
Bože od zajtra začínam 39tyzden 🙈 To je neskutočne ako to letí
@nikolienkaa vies co,tak ti poviem,mna ta suseda od toho sexu vzdy odradi :D mi to pride len jak take divadelne jej predstavenie a ze jej to aj neni trapne ze ju pocujeme :D pripadam si velakrat jak keby som aj ja bola s nimi v tej posteli 😂
@lalia87 😂😂😂
Ja to flakam a necvicila som 3-4 dni, vcera som normalne zabudla.. dnes pridem zasa neskoro tak zajtra ale neviem no kolko si mam dat cm ked minule som mala 22cm
@veronikanellka171 uvidis ci ti pôjde dať viac ked si tolko necvicila
Najprv daj tolko a potom zväčšuj
Baby cítim uz tak dole pohyby pod bruškom neviem co tam maly stvára to asi ručičkami niee ? Co sa škriabe na hlave 😂😂😂
Baby prodim vas cela rodinka mame virus neaky a ja k yomu brutal nadchu mozem si dat aspon detsky nasivin neviete mi poradit?
Sak mala adi nema ziadny kyslik ja vobec nemozem dychat
Uz som mama 🙂
Den po odchode tej zatky mi odisla voda 🙂
O 1 odisla voda, o 2 na Kramaroch, o 3 sekcia kvoli zlemu otoceniu 🙂
Vsetci boli super, mozem len odporucat 🙂
Dakujem za skvele rady a moralnu podporu v tejto skupine 🙂
Ste velmi zlate a prajem Vam pekny porod 🙂

@veronikanellka171 ani druho ci tretorodicky netusia co ich caka, tak ako kazde tehotenstvo je ine aj porod, a to ja idem vlastne do planovanej sekcie a aj tak neviem ake to bude presne 🙂