icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

jetotu
17. dec 2016

@kwr no ležím vo vami... Začalo má rezať v krížoch, predtým má kvalitne,, predulo,, teda prehnalo. Neviem no
Ešte nikomu nič nevravím ani svokre nevolam (ona je dula- diplimovana por asistentka) bo trápne keď to nič není. Malý sa moc nehýbe tak neviem co to je

kwr
17. dec 2016

@jetotu no podla priznakov by to mohlo byt ono, vsetko zavisi ci teplo odstrani alebo zintenzivni bolest- drzim palce silno, nech Jonasko pride ak sa mu chce (bude to Jonas dobre si pamatam?)

jetotu
17. dec 2016

@kwr áno dobre pamätáš 🙂 len ja ešte nie som pripravená 😂🙈 ešte nieeee

kwr
17. dec 2016

@jetotu ja som za posledne 2 tyzdne mala vsetky priznaky pod slnkom ale nic z toho🙂)) a s Ozzym som nic take nezazila...drzim Ti palce a aj trochu zavidim pis ako pokracujes;)

weroneeka
17. dec 2016

@elisebah91 prekvapivo dobre 🙂
Po 2 hodinach som zacala citit brucho, postupne aj nohy. Teraz som 12 hodin po, plne funkca, len sa este nemozem zdvihnut a boli len bruski, ale da sa to zvladnut 🙂
Ako menstruacne bolesti a silna svalovka 🙂
Motivuje ma to, ze ju budem rano drzat 🙂 musim byt fit 🙂

weroneeka
17. dec 2016

@veronikanellka171 praveze som sa vobec neotvarala, len ja som tak podvedome citila, ze uz to bude. Este vcera som isla k lekarovi, ze ja fakt citim, ze porodim a on pozeral, ze sa vobec neotvaram... a do 6 hodin odvtedy mi odisla voda a do hodiny uz kontrakcie kazdych 7 minut a otvorena na 5 cm co je na prvorodicku teda dost rychle :D

natalia_17
17. dec 2016

@jetotu ja som to mala vcera. brutal bolesti krizov, zacalo sa to naobed, ked som bola vonku so psom som ledva behala, prisla som domov a musela som si lahnut, este som sa dotackala ist si dat horucu vodu do termoforu a to som si pridrzala do vecera, potom som si dala horucu vanu a este pri tom pila aj malinu a nic, bolesti stale take iste... este aj spat som isla s tym termo na chrbte, ze som uz bola psychicky nachystana ist do nemocnice radsej, ale dajako sa mi podarilo zaspat nakoniec a rano ze NIC... takze rodenie sa zatial nekonalo.. 😒 a toto som vobec pri prvom nemavala --

jetotu
17. dec 2016

@natalia_17 no ja neviem vôbec čo to je pri zojke som nestihla ani poslickov zažiť... Ale toto je fakt jak na krámy, neviem ci to krámy abo čreva :D tak som sa rýchlo premiestnila z vane k aniballu a cvičím. keď to má každý deň o 1cm byť viac tak potom ho ešte 10-13 dní nepustím von, kým nebudem mať nacvicene min.tych30-33cm:D najhoršie je ze som sama doma a napádajú má už strašne myšlienky, že po tej poladovici budem musieť ísť sama z lesa do mesta do nemocky 🙈😂

veronikanellka171
17. dec 2016

@weroneeka wooow super 🙂

natalia_17
17. dec 2016

@jetotu a v ktorom tt sa narodila Zojka? ano presne ako kramy, ja to tiez tak mavam, a kazdu chvilu tvrdne brucho, aj pravidelne, potom to zas prejde... a tiez ma prehana sem tam cize vsetky take priznaky ako pred porodom, ako na hojdacke a stale nic.. ja mam s aniballom zatial 23 ale to je uz ze aka bolest 😔 spolieham sa na to ze to som citila aj pri 21 a fakt asi cim blizsie porodu tak tym viac sa roztahujeme ci ako.. ja cvicim len raz za 3 dni ako mi to vyda ked som sama doma.. ale tiez ked som si vyratala ze musim dat 30 tak teda neviem ako to idem do proodu stihnut 😨 a to nevravim o tom ze maly mal pred tyzdnom hlavicku 34 😨 ja som tiez sama doma neboj, a tiez sa smejem ze sa este aj do porodnice sama odveziem 😂 ale realne keby to prislo radsej asi volat zachranku si myslim, moja svagrina porodila druhe za pol hodinu!!!

lalia87
17. dec 2016

Jej baby vam to ako nejde s tym aniball,aj ze vas to boli atd,no s panom bohom,ja som myslela ze to pojde lahucko,niekto to tak chvali ze im to ide sup sup a tu same negativa 😕 ja neviem co ja s tym budem robit.

Inak viete co,pomaly ma zacinaju chytat raple,stresy,pozerala som relaciu nejaku a tam jednej zomrelo babo den pred porodom. Ako mamicka zisti,ze ma uz zlu plodovku,alebo ze jej je malo,alebo co. Mna uz take somariny napadaju,neuveritelne.

jetotu
17. dec 2016

@natalia_17 Ježišovi, no zojka sa narodila 36+4, to budem zajtra :D ale ona šla sekciou takže si myslím že tento pôrod bude predsa len ako prvý. No veru je to čudné cítim sa všelijaké bojím sa hlavne toho nastrihu tak len chcem nacvicit :(

nikolienkaa
17. dec 2016

No uz maaaaame konecne stromcek ,muž zdobil a aj mi dekoráciu jednu spravil (chodil na aranzersky kurz ) 😊👌
Ja som len viazala gule a sedela ale som dneska totálne zničená Jak keby ma prešiel parný valec nohy ma neskutočne bolia ....😒

fronili
17. dec 2016

Babi mna zajtra z domu nikto nedostane asi pokial si to sama nerozmyslim.Dnes som varila prala isla s malym na prechadzku.Poobede sme skoncili na vianocnych trhoch.Ked sme sa vratili pobalila som mojmu ockovi darceky pre mamu a to som chcela piect ale neham to na zajtra doobeda nevladzem uz a to nehovorim ako som sa na trhoch prejedla🙊🙉

kwr
17. dec 2016

@jetotu no tak ako? Normalne som nervozna ze co s tebou niekde na samote u lesa....??

kwr
17. dec 2016

@fronili len si pekne odpocin a popec si;)

majaon
17. dec 2016

@weroneeka jeeejo aj my budeme mat Misicku,krasne meno 😉

fronili
17. dec 2016

@nikolienkaa kraaasny stromček ja som tiez ozdobila včera ale len tak pre radost maleho nemam vlastnu vyzdobu este tak som improvizovala.Este ma caka zdobenie velkeho stromceka u mojej mami ako kazdy rok a uz aj posledny.nabuduci rok uz budem zdobit v nasom domceku😊

majkavid
17. dec 2016

Ahoj tehulky ... dneska ma bolia cely den krize a dost ... boli ma podbruskom pocit kramov .. uz mam 36tt .. maly neni este otoceny . Maly je natlaceny hore az neviem ci mi tvrdne brucho alebo on sa tak tlaci .. myslite ze su to poslickovia ci co si myslite...

majaon
17. dec 2016

Zienky prosim vas dokedy mam uzivat magnezium,aby som to nejako zbytocne nenatahovala?

A este jedna otazocka - aky mate nazor na darcekove poukazky rodicom pod stromcek?

kwr
17. dec 2016

Tak baby dnes som od rana v jednom.kole, doobeda rychlo dokupit drobnosti so sestrou, na obed som ich viezla na letisko, bohuzial sme im zaplatili drahy vylet, ktory nevysiel, kedze Alfie stale nechce von, ked odisli som na hodku zalomila a potom sme sa isli vsetci vyvencit, nakrmili sme Ozzyho, vykupali ulozili a odkedy spi tak gruntujem po navsteve, zvlirkam periny, zametam umyvam dlazky, spratavam hracky a kadeco co ostalo po detoch, periem, kuchyna umyta vecera na stole a uz lezim na elektrickej poduske lebo.ma.tahaju krize a od nejakej tretej mam kramove bolesti a do toho krize...ale uz sa nevzrusujem kedze toto je uz treti tyzden plny roznych bolesti a velke finale nikde.
A ozaj, zozrala som 3/4 velkej Milky a este ma caka slany karamel zmrzlina v mrazaku...uvidime aka bude noc.kedze Ozzymu uz druhy tyzden vychadza ocny zub a.mozno aj dalsi...

kwr
17. dec 2016

@majkavid podla mna mozu to byt poslickovia...ja ich mavam uz tyzdne, s roznou intenzitou a stale len cakam🙂 a to moj uz je tak nizko ze uz asi 3 tyzdne mu na sone nevedia merat hlavickou lebo uz je moc nizko....

kwr
17. dec 2016

@majaon o Magneziu neporadim bohuzial, ja som ho nebrala vobec, a co sa tyka darcekovych poukazok my so sestrou uz druhy rok davame nasim poukazku do ich obkubeneho Spa hotela hore pri polskych hraniciach a tak si vzdy aj zajdu na trhy a su velmi spokojni🙂

mamuskazuzuska
17. dec 2016

@majaon od ukonceneho 36. by som uz nedavala

nikolienkaa
17. dec 2016

Zienky mne je dnes totálne na houby...
Všelijako kakat sa mi dá ,vracať sa mi dá,pocit kramov,lýtka ma tak bolia ,žeby som najradšej nohy za sebou ťahala ....asi mam pocit úzkosti pred koncom ,ze ako to dám ....

majaon
17. dec 2016

@kwr asi to vyriesime nejakymi poukazkami,ale len do obchodakov,lebo peniazkov na take welnesy nemame a chceme to aj jednym aj druhym rodicom + este aj surodencom,takze aj tak pre nas je to dost financne narocne,ale dakujem za odpoved 😉

majaon
17. dec 2016

@mamuskazuzuska dakujem za odpoved,to budem za tyzden 🙂

kwr
17. dec 2016

@majaon my im kupujeme cez zlavy dna a taketo portaly🙂 inak by sme ani my neuplatili...

fronili
17. dec 2016

@majaon ja uz magnezium neuzivam od dnesneho dna.mala som pomalicky znizovat davky nakolko som brala 3 za den niekedy az 4 podla bolesti a krcov.
Zacala som pit ostruzinu pomalicky a od 36 tt zacnem aj alchemilku😊

majaon
17. dec 2016

@fronili mne dal doki 2 za den,tak rozmyslam ci to tiez uz vysadim,ci este tyzden potiahnem...😉