icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

mamuskazuzuska
17. dec 2016

@fronili
@majaon tak ja si davam len jedno vecer ale ani nebudem vysadzovat kedze mna caka planovana sekcia 🙂

fronili
17. dec 2016

@majaon malo by sa zevraj postupne vysadzat skus si davat uz iba jednu vecer a po tyzdni uplne vynechaj aby telo nechytilo sok.ja som mala taku davku kvoli krcom a krby naraz hned vysadim tak by som asi sk9labovala.krce sa sice vracaju ale uz nie tak casto ako od 14-27 tt

fronili
17. dec 2016

@mamuskazuzuska no veru ty nemusis vysadzovat😊 aj mas uz termin stanoveny?

jetotu
17. dec 2016

@kwr tu sooom :D sakrá neviem co to je ale len na hajzli sedím. Neviem ci krámy dostanem či sa posejem :D malý sa začal teraz tak vrtiet až bolestivo. Asi si spravím čaj a supnem magnezkom:D ja totiž ešte nemôžem rodiť. Nie som na RO ešte pripravená 🙈

kwr
17. dec 2016

@jetotu drz sa! Ja som mala.podobne pred 3dnami...

mamuskazuzuska
17. dec 2016

@fronili nemam, v utorok mam prvu poradnu v porodnici u dr. ktoreho si idem zazmluvnovat a snad sa uz aj cca dozviem, ale krpuch je uz teraz 3kilovy tak asi ho budu vyberat cim skor 😀 len dufam ze az po novom roku...

lalia87
17. dec 2016

Ja inak tiez mam.posl.dni pocit akoby sa mi mala ms spustit.nie ze bolest brucha ale taky pocit,ze uz uz sa to spusti,taky zvlastny. Aj dnes pri zehleni,keby nie som tehu a cakam ms tak si myslim ze uz dorazila. Niekedy.aj v podbrusku taky cudny pocit a neviem ci som prechladla ci co

nikolienkaa
17. dec 2016

@jetotu ja presne tak isto ze bud čakám kramy alebo musim ísť na záchod 😂 Bože co mi všetko vieme zvládnuť 😁

jetotu
17. dec 2016
zuzanadringus
17. dec 2016

Zienky... Tie co uz mate za sebou prvy monitor... JA som bola vo stvrtok... poslusne odlezane 20min. A zrazu sa ma sestricka pyta, ze kedy mam termin... a ja ze 18teho.. a ona no, pekne sa vam to zacina, bolesti mate, dovtedy to urcite bude... a ja na nu pozeram a hovorim 18. Januara... no hned zmenila nazor... ze este je skoro na bolesti a kontrakcie atd... Zrazu prisla moja dr. pozrra na tie vysledky a samozrejme, ze ma "sprdla"... Ze ked neviem doma oddychovat, tak si ma tam necha lezat a budem musiet oddychovat... No som zvedava co ukaze dalsi monitor vo stvrtok... Snad sa z neho este vratim domov 😐

sandri
17. dec 2016

No baby, zajtra balim tasku do porodnice. Stale som mala pocit, ze mam este cas, ale poslednu hodinu mu ide krpec vyskocit z brucha, vela sa hyba aj uplne dole (asi hybe rucickami), boli ma spodok a obcas stvrdne brucho... A to chcel moj chlap dnes sexovat 😀. Ma smolu, dnes nehrozi... 😀

lalia87
17. dec 2016

@sandri a vsak ved skuste,nech mu male s tymi rucickami postekli pindura 😂 😂 nedalo mi aby som to nenapisala

sticker
sandri
17. dec 2016

@lalia87 skor sa bojim, aby krpec ten sex nebral ako pozvanku von... 😀 radsej dnes dam kludovy rezim. A idem kuknut zoznam do porodnice 🙂

misinkad
17. dec 2016

@mirka8492 a ku komu ides? resp. pri kom by si chcela rodit?

picur22
17. dec 2016

@weroneeka súper blahozelam 😊 a vitaj v klube mamiciek...prajeme Ti všetko len to najlepšie a malička nech Vám robí radosti a keď tak iba malé starosti 😉

nikolienkaa
18. dec 2016

@lalia87 😂😂😂 ze poštekli pindura
Aj kolega môjho muža sa ho pýtal ci este mávame sex a on ze áno a on sa pýta ze a neťahá ta maly za kkt ? 😂😂😂😂

fronili
18. dec 2016

@zuzanadringus jemine davaj na seba pozor a hadam si na vianoce doma drzim palceky✊

fronili
18. dec 2016

@nikolienkaa prave som odpadla od smiechu😂😂😂a netaha ta maly za ...😂😂😂

lalia87
18. dec 2016

@nikolienkaa haha 😂 😂 odpadnem 😂 moj sa ma vo stvrtok vratit domov po 5tyzd.tak som velmi zvedava co vymyslime :D minule som sa tak na nom smiala,hovorim,odkedy som tehu,tak sa jej aj bojis rukou chytit 😂 a cely cerveny bol podareny,ze noooo 🙂 a ja ze ale pindura to ti nevadi tam davat 😂 a on ze,ked ja sa bojim ze by mi chytila prsty 😂 😂 😂 ja som skoro umrela 😂

fronili
18. dec 2016

@lalia87 moj chlap je v tomto uplny opak ten by bral aj kazdy den ale mame zakaz.az mi ho je luto.povedal ze uz sa citi jak papez😂ale akonahle skonci 36 tt tak uz ani ja na nic necakam😂este zarastiem a co potom😂😂😂

lalia87
18. dec 2016

@fronili ved u nas tiez vsetko este funguje ako ma 🙂 len na zac.tehu sa nic nekonalo ked som stale vracala 🙂 len teraz uz s tym bruchom neviem ako tu budeme stvarat krkolomne kusky 😂 myslela som to tak,ze sa boji susury rukou chytit,nie sexu 😂 ale ani sa mu necudujem,lebo mu stale hovorim ze aka je spuchnuta skareda a nech sa ani nepozera 😂 😂

zuzuk22
18. dec 2016

My tiez uz asi mesiac a pol nesexujeme. Mne to nevadi skor vyhovuje lebo uz sa mi nechce 🙈🙈🙈 a Tomas ze uz radcej nie nechame uz az po porode 😂 ale som mu povedala ze cca 2 tyzdne pred terminom ideme na to a sexujeme o 106 nech mala ide von 😂😂😂

fronili
18. dec 2016

@lalia87 tak tomu ver napuchnutu ju mame asi vsetky😂kym odpuchme to este potrva😅

nikolienkaa
18. dec 2016

@lalia87 😂😂😂😂😂😁😁😁 aaaaaaaaaaaaa koľko sa smejem

fronili
18. dec 2016

Babi moje v skupine januaroviek bude rodit dalsia mamina odtiekla jej voda a to ma termin 22.1.
Inak prikladam aj zoznam ktory tam bol obnoveny s miminkami

kwr
18. dec 2016

...ked som si myslela ze to brucho uz nizsie klesnut nemoze...asi si ho budem uz vozit na tackach...a porod nikde..

veronikanellka171
18. dec 2016

My tiez nesexujeme, a teraz ked chcem on nechce ze sa boji ze nebude malej pichat do hlavy.. no skoro ma prekotilo.. a ja prave lezim v teplej vani 😂

mamuskazuzuska
18. dec 2016

@fronili prosimta nevies preco ma do tej skupiny nedalo automaticky?

jetotu
18. dec 2016

Joj sa rehocem 😂😂😂😂 môj na moje NIE sexu povedal :,, tá ja ti kúpim balónik a ty si ho tam častejšie pchas jak môjho prelínanie,, 😂😂😂😂

jetotu
18. dec 2016

Pelikana nie prelínanie 🙈😂