icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

natalia_17
20. dec 2016

@lalia87 ja budem davat s dlhym rukavom body (s kratkym a bez rukavov zatial nemam 😨 to budem davat az v lete), ponozky a na to pyzamkovy overal/dupacky s dlhym rukavom. uvidim ake bude babo, to sa neda tak dopredu naplanovat 😉 ale ano asi do perinky ho budem davat prve dni koli pevnosti a polohovaniu do stran a aj babatka su tam kludnejsie ked su zviazane 🙂 kazdopadne daj vzdy na svoj materinsky pocit, ten ta nesklame 😉

lalia87
20. dec 2016

@natalia_17 ano,to mna uz teraz hoc co napada,ci sa budem vediet o to mrna postarat a potom ma chytaju hysaky 🙂 takze dva dlhe rukavy vlastne,dobre,dakujem ti pekne za rady 🙂 mna este uricte napadne dalsia dilema 🙂

marusia_81
20. dec 2016

@lalia87 ja určite nebudem dávať dva dlhé rukávy na seba, ak tak bodíčky tielkové a na to dupačky s dlhým rukávikom,,,ale to každý ako uzná a aj podľa teploty v spálni..😉

julinka88
20. dec 2016

Ja ako pri kazdom budem davat cele body s dlhym rukavom a do zavinovacky a prikryjem paplonikom
My moc nevykurujeme nam je teplo v izbe mame v noci 21 stupnov a staci nam aj chalanom kazdy ma svoju izbu a nestazuju sa na zimu🙂

fronili
20. dec 2016

@lalia87 ja mam v plane davat kratke body a na to pyzamkovy overal a do zavinovacky.uvidime ako to klapne s tou zavinovackou tento krat.Simco tam vobec nechcel byt tak som mu davala aspon ten fusacik na spanie.Ale u malinkej to moze byt uplny opak 😊

Babi uz cakam na poradni a mam myslienkove pochody drzte palce.

gulocka7888
20. dec 2016

Prvorodicky alebo mamicky ktore uz mate ratolesti.Poradte ci odobrat pupocnikovu krv alebo nie.Hrozne nad tym uvazujem.

veronikanellka171
20. dec 2016

My mame toez v byte ze cez den 21 minimum a na noc davam okolo 22 lebo ja spim v gatkach a koseli a vela krat odkryta a ked stale vstavam na wc aby mi nebola zima.. ale moja mama je tak zvyknuta na teplo ze ona ked pride ku mne jej je stale zima... a ked tam bude mala vykurim na viac aby nemusela byt naobliekana takych 23

veronikanellka171
20. dec 2016

Nam robi zimu to ze pod nami nebyvaju a mam stale studene parkety kedze sa tam nekuri

majaon
20. dec 2016

@fronili drzime palceky,nech je vsetko OK 😉 ja mam v piatok velku poradnu a neviem sa uz dockat 🙂

nikolienkaa
20. dec 2016

@gulocka7888 ja som nad tým rozmýšľala , ale nedám to....ved poriadne este nevedia s tým ani pracovať ma to len nejake využitia ...

mattkapd
20. dec 2016

@gulocka7888 staršia sestra si to dávala ale mladšia nie.. Staršia je aj tak finančne lepšie ma tom.. To neni len o tom zaplatiť si ten odber ale platí sa aj uskladnenie.. Neviem ci si pamätám dobre ale uskladnenie ma 10 rokov asi 1000e.. Ale není som si už ista

kwr
20. dec 2016

Baby ja uz mam dned mini Vianoce!!!
Na poradni bola nova babica, vyzerala na 17, ale skoro som omdlela ked mi ponukla ze ma vysetri!!!!
A vysledok: krcok skrateny zo 4 na 2 cm a podsadeny vpredu (vraj nachystany na porod) a som aj na 1 cm otvorena!!! Taka som stastna!
Hned pisem muzovi nech si vezme dovolenku do konca tyzdna, ked mi.maly poobede zaspi vrhnem sa na zehlenie a vecer aj na muza 😂

natalia_17
20. dec 2016

@lalia87 ale nie.. neboj. Kazda maminka je ta najlepsia pre svoje babo 😊 a ver ze taketo myslienky maju aj maminy ktore uz maju drobcov.. vzdy je to nova situacia a hlavne ako aj kazde tehu tak aj kazde mimco je trochu ine.. a na dilemy sme tu predsa my 😆 tak smelo s nimi von.
A mimochodom posunies recept ma vanilkove rozteky? 😊😊😊

lalia87
20. dec 2016

Neboli vas dneska hlava? Mne exploduje totalne z tohto pocasia. Dala som si kavu,nepomohlo. Teraz magnezko tak som zvedava. A malinka sa vlniii a vlniiii asi sa chce predrat na svet cez pupok

veronikanellka171
20. dec 2016

@lalia87 moja krpana mala tiez vcera prejst cez pupok, tak sa vypocula take neprijemne to bolo hovorim ze moja von sa ide spodkom 😀 Drahy mal zazitok lebo videl aku ma silu.. a tiez sa mrvi dnes cely den uz by mohla zaspat, a niekedy sa tak pohne ze cakam ze mi odide voda 😀

misa1992
20. dec 2016

@kwr tak sa ti to uz bliizi,zaaavidiiiiim 🙂 ja uz som na pokraji so silami uz tiez by som brala keby to na mna prislo.manzelovi som povedala ze dnes mu volam ked mi odtecie voda aby prisiel domou,no ako naschval dnes siel peso nie autom tak povedal ze pobezi tolko domou :D

nikolienkaa
20. dec 2016

@kwr Supeer,myslím na vás stale ,ze kedy to priiiide... 🙂
Ja mam štvrtok poradňu uvidime môj a to nevidím na tento rok

veronikanellka171
20. dec 2016

@kwr tak to sme na tom podobne 🙂 ja som mala krcok minuly tyzden tusim 1,5cm a otvorena na prst, idem zajtra som zvedava

lalia87
20. dec 2016

@fronili a @natalia_17 dakujem babulky 🙂 vsak nejako to urcite vsetky zvladneme 🙂 ale urcite ten teplomer doma nie je dobry,mala som teraz vypnuty radiator a stale mi ukazovalo 25st a bola som zamrznuta na kost,co ja teplo nemam rada.a recept na van.rozky je tento uz druhy rok. Ked sa horuce este ponamacaju do cukru,tak su take stavnate vlacne,mnamkove 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=3&id=...

@kwr supiiiiiiis,malinke uz sa pyta na svet 🙂

lalia87
20. dec 2016

@veronikanellka171 haha,ze spodkom sa ide von 🙂 niekedy veru aj.na spodku citim.jak sa.pohmyri a.mam pocit ze vypadne 🙂 a nejako sa tam pootacala,lebo uz dva tyzdne bola len vpravo,a od vcera vecera citim aj nieco vlavo,ako rucicky keby to boli,asi ma chce postiklit 🙂 a teraz ma stikutku,asi sa nalogala moc z kavy 😂

kwr
20. dec 2016

@lalia87 hehe ze malinke, v piatok na poradni ma ina babica odhadla ze ma tak 3,5 kg a dnes tato ze to vidi.na 3,7-3,8kg!!! Viem ze z pohmatu to nie je presne ale aj tak ma to trochu desi kedze sa mi to zda vela🙂))

kwr
20. dec 2016

@veronikanellka171 tak to je super a drzim.palce a napis ako si dopadla. Aj nieco skusate doma aby ste tomu pomohli?

veronikanellka171
20. dec 2016

@kwr vies co stale chodim aj vcera skoro cely den aj dnes cele doobedie, sex drahy nechce ze on sa moji ze proste nie(takze on mi nepomoze) a v nedelu som dala vanu a asi dam aj dnes, aj ked mozno by som teraz rada vydrzala do pondelka kvoli vianocam.. hlavne uvidim zajtra a podla toho to zacnem riesit 😀

kwr
20. dec 2016

@veronikanellka171 aha...aj aj chodim denne s malym von a na nakupy a beham za nim aj po byte, moj muz je z predstavy sexu nadseny kedze sme.mali celibat cely mesiac...vanu nemame len sprchovy kut tak sa nahrievam.elektrickou poduskou po veceroch...tak budem.drzat palce, ja len dufam ze s druhym to pojde trochu rychlejsie aj ked tento je nejaky lenivy;))))

veronikanellka171
20. dec 2016

@kwr a aj ty si stale taka v strehu ze napr vstavas v noci na wc a cakas ci neodide voda alebo tak? Ja sa stale sledujem a cakam ci nieco bude, a presne kvoli tomuto ako naschval nebude 😀

zuzuk22
20. dec 2016

@lalia87 uvidis podla toho ako bude zima 🙂 ja som dávala aj s dlhým rukavom 🙂 to potom aj sama zistíš neboj 🙂

zuzuk22
20. dec 2016

Ja si pupocnikovu nedávam zobrat je to strasne drahe takze nic pre nas . Zajtra mam pobede aj ja poradňu tak uvidím ci sa dozviem nieco noveho 🙂

bellybug
20. dec 2016

Nasa mala sa na svet vypyta urcite skor, sme 34+2tt a po dnesnej kontrole na 2 prsty otvorene🙈

nikolienkaa
20. dec 2016

Sme poskladali dnes a tu hudbu počúvam stale aj by som si do toho ľahla ma to aj vibrácie 😂😂

kwr
20. dec 2016

@veronikanellka171 jasne! Havne ked mam denne vsetky mozne priznaky porodu a nic z toho...ale teraz som pokojnejsia a dufam ze to pomoze, aspon tie doterajsie 2 tyzdne bolesti ma priblizili k vytuzenemu vysledku🙂
Drzme di palce;)