Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa pocuj my dve to asi dotiahneme aj do Februaroviek...ja si hovorim ze on snad ostane v bruchu do 5tich rokov....
@cookiee srdecne gratulujem a vela zdravicka obom prajem 😀👶😍
@nikolienkaa no samozrejme som sa nezmohla na to, aby som mu to dala 😂 Ja som hrozna, mne to prislo take trapne, tak som si povedala, ze mu to dam, ked pridem vyberat stehy, ale ked som odchadzala, tak mi povedal, ze stehy uz vyberaju v nemocnici 😂. Hlavne, ze som mu pekne nachystala bonbonieru aj kavu 😂
Inak ja takisto, dnes mi povedal, ze normalne ja by som neporodila, krcok drzi fest, neotvaram sa vobec, hlavicka vysoko, takze som rada, ze idem na cs. Buduci tyzden idem na pasy a uz by mi aj nejaky termon mohli dat.
@cookiee gratulujem a prajem veľa zdravíčka👍
@kwr ja tiež hovorím ze porodím február -marec 😂😂😂 keby to bolo na ňom... ale urcite mi budú vyvolávať ....bojim sa všetkého no viem ze to bude sakra bolesť ale tak prežijem 😂👌
@kwr a koli tomu streptokoku nemôžem ani sexovat a cvičiť s aniballom by som mohla ale ked lrvacam pritom tak serem nato.... tak nijak si to nemôžem uľahčiť
@nikolienkaa tebe aspon pomozu doma, ale na mna tu kaslu a to my si pomahame.ako vieme, maly je aj dole, aj som otvorena, aj chodim beham a nic z toho:( ja sa bojim.ak to nechaju prilis dlho ze mi vypovie placenta alebo sa pokazi plodovka...ked vidim vsetky tie miminka co sa rodia a ja furt nic...:(
Zatvorene baby nesmutte/neteste sa 😝 Vcera bola so mnou jedna baba ze ked bola prvy krat tehotna bola na poradni a uplne zavreta, o dve hod uz mala bolesti a vecer porodila 😂😂 a dosla na 4-5prstov otvorena vecer
Poradňa ok. Jazva je natiahnuta, zatiaľ nie je dôvod k panike ale nemám hrať hrdinku keď ma začne bolieť veľmi a prísť okamžite do nemocky. Malý poslúcha a zatiaľ pekne čaká, aby som sa mohla doma fajne ožrat koláčov a kapustnice :D ďalšia kontrola o týždeň a verím že už bude posledná 🙂
Baby ako prosím vás robíte polevu na medovníčky ? :P :D
@cookiee gratulujem a vela zdravia obom😍❤🍀
Ja som konecne zlomila draheho na sexik a teraz je nastvany 😂😂😂
@jetotu tak na to sa aj ja strasne tesim 🙂 ked som bola vcera v nemocnici tak svokre hovorim, ze ak by nahodou tak mi donesiete kapustnicu, rezne a salat na vianoce, a ona ze hooo, ziadnu kapustnicu, to uz nebudes moct 🙈 lebo maleho bude brusko boliet.. no tak tiez cakam a setrim sa s tym istym planom ako ty 😂
@jetotu moju jazvu dnes ani nevidel. Ze keby som mala plnsi mechur, tak by ju videl lepsie. Ale mna zatial neboli. Aj ked mi pohmata, popritlaca v tych miestach, tak neboli, tak dufam, ze drzi. Ja sa tesim, ze zatial to u mna na porod nevyzera, ale po Novom roku, nech ma uz beru. Tiez mam strach, ze sa plodovka pokazi. Pri prvom som sla na cs 2 dni pred terminom a plodovka uz bola zla.
@veronikanellka171 preco je nastvany? 🙂
@verunqha23 ja davam 140-150 g PRC 3x preosiat aby sa nerobili hrudky + 1 bielko (nesmie sa don dostat zltko a odstaran z neho aj tie biele tuhe hovadinky). mixovat poriadne dlho kym nie je cukor uplne hladky. ak by ti bola velmi husta tak daj par kvapiek citronovej stavy, zalezi niekedy od velkosti vajca 😇
Baby uplne odveci otazka, poradte co rodicom pod stromcek...uz som zufala
@natalia_17 dakujeeeem 🙂 a treba dat aj do chladnicky na niekolko hodin ? Ci ?
@verunqha23 vies co ja nedavam, hned zdobim, lebo ono to zvykne rychlo schnut. aj ked si budes plnit vrecusko alebo zdobiace pero po lyzickach tak ten zvysok v miske vzdy dobre premiesavaj lebo ti to bude scukornatievat 😉
@lenkavalkova ze ho vyuzivam na vyvolanie porodu 😀😀 lebo on chce aby bola mala 1.1. Prva po polnoci 😀
@veronikanellka171 vela chlapov by chcelo byt tak vyuzivanych 😂. Moj chlap ma smolu, este si veru pocka...ale potom to bude ako po prvy krat 😂
@veronikanellka171 tak to ti zavidim my sme mali prve 4 mesiace zakazene potom asi dva krat bolo a od vtedy zas nic
Ale uz som sa stazovala tak pivedal ze mozme zacat😀😂😂

A dievčatá moja dneskajsia poradňa : všetko v poriadku malému bije krásne srdiecko ,ale neunava sa ísť von....všetko sa pomaličky posúva ale nevyzerá nič na pôrod ... o tyzden mam poradňu ale nie u svojho ,lebo bude mat dovolenku a ak neporodim teda do nabuduceho týždňa tak uz mi dal výmenný lístok na 3.1. Na hospitalizáciu 👍 No uvidime teda kedy sa vypýta ten špunt😍