Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lenkavalkova no mam napisane v knizke,ze plodovej vody primerane mnozstvo,tak som myslela,inak asi kvalita sa neda zistit...
@jetotu preco myslis, ze vyvolanie pred TP nie je dobre?
@majaon no ved toto...a ja som sa potesila, ze hadam nejakou novou metodou sa to zistit da 🙂. Nevadi, to uz asi len dufat, ze aj kvalita bude dobra ;)
Za mnou dalsi den a ja zasa mrtva....dnes som spravila salat uz zemiakovy vianocny na zajtra a este parizske rozky. Cely den v kuchyni este sme sa boli prejst o pol 6h vecer do dediny do pekarne a mam dost . nohy ma strasne bolia.. chrbat...mam dost. Zajtra hned rano dam kapustnicu robit a potom na vecer uz len rezne a rybu vysmazit obalit🙂 jaj a este darceky nemam pobalene 🙈 uz len zajtra dnes uz nerobim nic 😒
@zubrienka1 no každopádne je to zbytočné. Dieťa samo vie kedy je pripravené na pôrod. A pred tp keď sa nič nedeje je to úplná somarina volať ho vonku. Tp nikdy nie je presný tehotenstvo trvá 38-42 týždňov a nie presne 40🙂 je o tom veľká štúdia čo sa týka vyvolavania pôrodu. Napr aj keď dôjde k sekcii, vždy je zdravšie, keď sekcia samotná nastane až pri spustení pôrodu. T.j kontrakcna činnosť maternice už dáva bábätku na známosť že sa niečo deje...že je tu čas narodiť sa. Iné je keď nič netusiace dieťa zrazu dostane nával oxytocinu, umelé kontrakcie ho,, vytrhnu,, z jeho nič netusiacej cakacej pohodicky ;) samozrejme nehovorím o akútnej sekcii kedy je naozaj potrebné konať rýchlo na zachranu života, či už matky alebo dieťaťa. Vyvolanie pôrodu je niečo ako keď tvrdo spis a rýchlo ta budia do roboty tak ze ta oleju ľadovou vodou. Tvoja reakcia? Zlaknes sa. Nepáči sa ti to. 🙂 toť laické vysvetlenie 🙂
@jetotu krásne si to opísala 🙂
@nikolienkaa ďakujem, no snažila som sa zhrnúť to jednoducho :D
Strašne mi trpnu prsty ,ruky 😭
@jetotu pekne si to zhrnula... ale aj tak by som nedokazala cakat do 42tt. Hrozne by som sa bala, aby sa krpcovi nieco nestalo...
Krasne Vianoce Vam prajem maminky 😍
Ja od vcera mam vkuse pocit akoby sa mi mala ms spustit,take pobolievanie v podbrusku akoby pri prechladnuti,take neprijemne to je,teraz behom hodiny dva krce v lytku,krasne prebudenie 🙂
No ale nic,podme si uzivat sviatky 🙂
@lalia87 ja som mala minule 3 po sebe v tom istom lytku... A raz aj tak ze nie na zadnom lytkovom svale ale na tom prednom co je na pistale... Som netusila ze tam nejaky je 😅
Aaach moja dneska noc.. mama na nocnej mala som maleho brata 6r a neviem z coho ale kazdu necelu hodinu grcal.. nic mu neslo ale stale len plul chudacik, teraz dosla mama a cakam na draheho kym pojde z roboty aby ma zobral domov a ideme spat.. baby ozaj som taka unavena kedze som nespala ze prosim pana boha mech nezacnem rodit lebo by som to nedala, som kvazi 24hod hore pokial neratam mikro spanky
@veronikanellka171 boze chuda to ma mrzi chod si pekne oddychnut nech si vecer aspon trosku fit.
Krásne Vianoce Vám želám kvetinky ❤️❤️🎉🎁
@veronikanellka171 známej držim palčeky nech to ma rychlo a menej bolestne za sebou.Krásny darček pod🎄😊
@fronili ja sa pripomínam na receptík, kludne aj neskôr ked budeš mať čas 🙂
A všetkým nám prajem krásne, pokojné, požehnané a veselé Vianoce v kruhu tých našich najdahších...
ja momentálne nohy hore a oddychujem aby sme do večera vydržali 🙂
@fronili aj ja som mávala tie rybičky veľmi krásne so sukničkami,len často dostali krvácanie a umreli mi 😂 Ale vždy som mala po jednej ...
@elisebah91 ak by som zabudla pripomen mi zajtra urcite poslem 😉
@nikolienkaa aj ja som ic mala a prve dve mi vydrzali fakt dlho.a ako si ich mama zacala kupovat do akvarka jej rychlo posli.neviem cim to bolo.
Prajem vam krasne vianoce dievcata.Prezite ich v rodinnom kruhu a samozrejme oddychujte.Vela darcekov prajem...
Zajtra začínam 40tyzden 😱😱😱
Krasne Vianoce tehulky ❤

@jetotu kraaaaaaaasnaaaa