Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Booze ta je kraaaaasnaaa 😍😍
@8deni9 gratulujem! Krasne babatko
@kwr ahojky,ako sa cítiš ? Ja všetko super,na žiadne pôrod to nevyzerá ....len mam strašne opuchy nôh od rana a začínajú mi trosku aj prsty na rukách a sem tam mi trpnu ...ináč maly si robieva disko v brusku a puci sa 😊
@nikolienkaa ahoj, no 23.som mala take bolesti krizov jak das od 1 rana predchadzajucej noci, babica dosla a kukla, ze 1,5cm a krcok zmaknuty a za pol cestou ale este ho neslo tak natiahnut aby hrozil porod...:( a ze maly ma.uz hlavicku velmi hlboko a ze tvrdnutie bruska si mam stopovat ale mne tvrdlo aj na 2-3minuty ale nepravidelne...odvtedy mavam bolesti ake nic z nich...:( uz si zacinam vazne zufat, maly sa velmi malo hybe a zacal hlavne v noci co predtym.nerobil...k tej bilesti krizov ma.chcela presvedcit ze to bude zapal mocaku co dosiel az k oblickam ale ja viem.kde su oblickyba tato bolest je tak nizko az mi vystrelujr do zadku a nemam.ziadne ine priznaky len to ze to bude asi to moje mega dieta co este viac narastie...boze ja budem snad tehotna dalsich 5 rokov....:(
Mne lekarka povedala ze isto bude mala tohtorocna ale nemam vobec ten pocit :( ja neviem ci to pride len tak zrazu alebo co
@8deni9 na spapanie je cukricek.Gratulujem a prajeme vela zdravicka a rychly navrat domkov
Baby ja som vážne hodná už len zakopat 😭😭😭 okrem toho ze som chorá ako pes, opäť sa mi zapálila osmička (ešte pod dasnom) neviem hubu ani otvoriť, no tretíkrát brať augumentin je asi blbosť čo?
Tak dnes som po prvy raz okusila riadnu kontrakciu. Az ma prehlo od bolesti ☹ este stastie, ze bola len jedna 😂 mam sa na co tesit...
@kwr nooo boooze to som teda zvedavá kedy to príde ... ja len dávam pozornou sa maly hýbe niekedy riadne ale niekdy ma to vystraší ,ze nič ....ale tie prst na rukách mi trpnu Jak das,som z toho na nervy
Babi mne inak lepilo vecer kazdych 15-20 min stahy krce a tvrdnutie brucha.nakoniec som zaspala a preslo to. Neviem ci to boli poslickovia nakolko ti byvaju nepravidelne alebo kontrakcie.mala sa tiez od vcera malicko hybe a ked tak skôr mam pocit ze sa mi dole prevrta.
Dufam aj ze maly neochorie lebo mal leskle oci vcera a v noci zle spi a pokasliaval trochu.drzte palce lebo ak on ochorie ja tiez 😭
@fronili JOJ nech sa drží malinky,...ku nám chcela dojst silou mocou švagriná a chora je Jak fras a bola aj na pohotovosti a kukam ze ako niekto moze aj rozmýšľať nad tým ze mna prísť pozrieť v takom stave
@nikolienkaa sak to je tiez taka vec.toto iste som povedala ja v rodine nech ani nikto nepachne pokial su chori.najlepsie na tom ze to skor spravia tí ktory uz maju deti a nie bezdetní.taka moja skusenost.ja nepotrebujem teraz mat maroda doma a chytit to tiez lebo viem ze tak lahko sa stoho nedostanem.😞uvidim ako bude ked sa drobec zobudi dufam ze ziadna choroba nas necaka.
@fronili drzte sa baby! @nikolienkaa ja vcera som uz vecer bola na lopte v bolestiach az ma lonova kost znutra bolela aj krize ale ziadne kontrakcie a odvtedy sa maly ani nepohol za celu noc az teraz pred 5 min sa trosku zamrvil, lepi mi pokazde ked sa dlho neozve...keby mi aspon voda odtiekla to by ma poslai do nemocky, akykolvek progres je uz vitany pre mna lebo mam pocit ze on naozaj nepride a tu ma nechaju az do 42.tt a to sa uz vazne budem bat nielen o neho ale aj o svoje zdravie...
@nikolienkaa u nas to iste. Mama chora a caka, ze jej dam deti na prazdniny😠 ved ona si to vylozila, ze ma len sopel a trochu kasle. Nasa mladsia, ked ochorie, tak ju to vzdy dlho drzi... nepotrebujem mat doma chore deti a novorodenca😠
Jooj rano planny poplach uz som sa tesila ze idem.. o5h som sa zobudila ako mi strasne treba curat, sla som a iba malo som cikala a ja ze to co je.. lahla som si a zacala som mat uplne bolest ako pri kramoch.. odisla o 20min zasa 3x. No a potom to preslo 😞
@kwr mne dal pre istotu na 3.1. Uz výmenný lístok na hospitalizáciu
Ale ja stale neviem činným cakat,alebo tej mojej pôrodnej zavolat ze nech mi vyvolá...alebo vlastne ma pozrie
Ja som to chcela prirodzene aby to došlo ale Skorej 😂
@zubrienka1
@fronili
To je na nervy s tými ľudmi
A potom este ze a ked porodia to uz môžme dojst aj chorí nie ? Kokos kukam ze to uz dupľom nie ,ved bude maličké ....
Ja neviem ci som taká svina,ale najradšej by som ho niektorim ľuďom nedala ani popestovat
Napríklad tej švagrinej lebo máva vredy po tvári 😱😱😒
@nikolienkaa u nas do 2 mesiacov na navsteve boli max. nasi rodicia a surodenci... Aj to len zdravi. Aj svokra kedze nebola 100% fit tak tu bola s ruskom na tvari
@nikolienkaa to jak moj frajer, teraz bol dva dni chory a vkuse za mnou a lepil sa a pusinky chcel a ako pripeceny nevedel pochopit ze teraz keby ochoriem to je ozaj pruser
Co sa choroby tyka, tak u nas ziadne navstevy, napriek tomu syn na Stedry den 38,5 teplota, zacal soplit, kaslat a tuto noc uz som ani ja nespala, co ma tak strasne hrdlo boli 😒
Toto je asi najhorsie nie som ten tip mamicky co chodi po navstevach s chorymi detmi ale aj napriek tomu to u nas niekedy nerespektuju ide ma s toho porazit.
Inak babi u nas v noci bolo vzruso ani som sa zrovna vtedy nezobudila a to chodim fakt casto cikat.O dva domi dalej nasmu obvodnemu lekarovi niekto podpalil auto a vybuchovalo to a chytilo sa aj jeho druhe auto.V noci o tretej tam oco isiel nakolko je starosta a museli ist aj nasi dedinsky hasici.to co sa deje tieto sviatky z ludmi???nechapem
@nikolienkaa No ved... na co riskovat... Niekedy aj obycajny sopel, moze prerast do nieceho horsieho. A hlavne u deti. A to nehovorim, ked mas novorodenca.
@fronili tiez som si dala tu otazku co sa to vlastne deje.Vianoce sviatky pokoja a furt kdesi cosi.Drzkajte sa maminy.Uz sa nam to krati.

@8deni9 boze aka je zlatunka 😍