icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lenkavalkova
28. dec 2016

Tak mne tretiu sekciu naplanovali az na 39+1 t.j. 12.01.17 a sa ma pyta, ze ci na Ernesta moze byt 😅. No keby na mne zalezalo, tak si to dam este aspon 5 dni skor 😉

mariajuraj
28. dec 2016

@lenkavalkova ako mas diagnozu na cisarak ak sa smiem opytat? Ja by som radsej cisarskym, koli tomu, ze mi pri cisteni pretrhli maternicu. Tak mam strach normalne rodit

vuvi
28. dec 2016

@nikolienkaa drzim palce, velmi, velmi nech to mas co najskor za sebou 🙂 az mam zimomriavky, ked citam tvoje prispevky 😇

nikolienkaa
28. dec 2016

O nervy
Som hladná
Koniec hlásenia 😂

veronikanellka171
28. dec 2016

Mne teraz asi odisla zatka asi to lekar rozhybal 😂😂😂😂

jetotu
28. dec 2016

@lenkavalkova tak ja zvedava čo zajtra. Zatiaľ plánujem sc 1.1 tak uvidíme :D

jetotu
28. dec 2016

@veronikanellka171 tiež somspinila po vag vyšetrení ale dr má ubezpečil že to nie je zátka, len prekrvene všetko je dolu tak preto spinim. :D

lenkavalkova
28. dec 2016

@jetotu to budes v kolkom tyzdni presne?

veronikanellka171
28. dec 2016

@jetotu hej ale ja som si vsimla uz vcera take divne mikro veci na vlozke s troskou krvi

lenkavalkova
28. dec 2016

@mariajuraj hlavne to, ze je to uz treti cs. Pri prvom boli komplikacie a rezali ma na 2x, takze maternica dorezana kompletne. Okrem toho mam neurologicku diagnozu a pred tehu som sa liecila aj na kardiologii a v poslednom rade aj vek, uz mam 38. A obidva predosle porody boli nepostupujuce, mne dr. povedal, ze ja by som normalne asi ani neporodila, preto ma aj nechavaju v klidku tak dlho cakat, len ja uz to ledva dokazem vydrzat. Este mi aj nejake alergie nabehli teraz z nicoho nic, nemozem sa ani oholit, lebo kozu mam ako spalenu po tom, kopec takych drobnych vyrazticiek a pali to jak ohen, naposledy 2 dni som sa nemohla koze na lytkach ani dotknut. Dufam, ze to po porode prejde, lebo ma poraza z toho. Na tvojom mieste sa informujem na sc, lebo pretrhnuta maternica nie je sranda a kolko casu od vtedy ubehlo uz?

fronili
28. dec 2016

@veronikanellka171 mne ked odysla zatka za 5 min aj voda 😂ale nemusi niektore babi cakaju este tyzden dva kym sa spusti porod

lenkavalkova
28. dec 2016

@jetotu ozaj, keby si chcela sc 1.1 tak musis ist predsa do nemocky na Silvestra a to asi neeee 😉

lalia87
28. dec 2016

@fronili
@mamuskazuzuska dakujem babulky,ja som bola uz vcera u dr.a aj napriek tomu ze som jej tam cele pluca skoro vykaslala povedala ze mam dychanie ciste a crp ukazalo zvyseny zapal ale ze nechce mi hned atb dat. Mam len na prirodnej baze nejaky sirup na zapal priedusiek a paralen mi tiez kazala dat az ked budem mat 38,ale vecer som mala 37,6 a dala som si na noc. Uz nevladzem kaslat,take zachvaty mam,v bruchu uz uplna svalovka jak ma stale nadrapuje

majkavid
28. dec 2016

Ahoj baby pozeram ze idete na cisarsky aj ja idem ... len ja mam termin 15.1 moja dochtorka mi povedala ze ma posle 10-13.1 do nemocnice myslim ze je to neskoro par dni pred terminom ... myslite si ze mozem ist aj osobne bez papiera za primarom sa poradit .. mam strach ze mi povie co tu chcem ze mam svoju dochtorku 😀 neviem uz v pondelok mam 38tt maly je kp

mariajuraj
28. dec 2016

@lenkavalkova fuuu, tak to mas toho tiez dost za sebou. Ja 2 krat potrat, plus ta perforacia pred 2 rokmi a este aj hematologicky problem. Picham fraxiparine na riedenie krvi. A minule mi moj doki povedal, ze aj vzhladom na moj vek asi zvazi cisara. Uvidim zajtra na poradni co mi povie

jetotu
28. dec 2016

@lenkavalkova 10dní predTP

lenkavalkova
28. dec 2016

@mariajuraj Drzim palce, myslim, ze cisarsky by bol v tvojom pripade lepsie riesenie, ale nie som doktor. Budem drzat palce, nech to dopadne podla tvojich predstav 🙂. Potom daj info ;)

jetotu
28. dec 2016

@lenkavalkova no ja nechcem ísť vôbec, ale Silvestra musím byť doma s malou, takže Silva môžem bytdoma ale na lačno :D

lenkavalkova
28. dec 2016

@jetotu no ja 6 dni pred TP, tak to sa este da... 🙂

lenkavalkova
28. dec 2016

@jetotu aj tak je to zaujimave, ze na 1.1. co je sviatok si to takto planuju veselo :D. Ale vsak datum je to paradny, takze super :D

lenkavalkova
28. dec 2016

@majkavid v tomto ti ja neporadim, tiez som dufala, ze ma objedna skor ako 6 dni pred TP, ale cusala som. Mam strach, lebo prvy syn siel 2 dni pred TP a uz bola plodovka zla, ale tak nemusi sa to zopakovat - sa utesujem... A ked tam maju byt 40tt, tak nech su, pre tie mimca asi tiez nie je dobre, ked ich nasilu vyberaju tak skoro...

syska171
28. dec 2016

Tak baby mame to za sebou nas Lucas 2800 g 48 cm

veronikanellka171
28. dec 2016

@syska171 jeej dalsie baaabooo.. baby zacina sa mi to lubit sme sa konecne rozhybali 😀😀

fronili
28. dec 2016

@syska171 jeéeej gratulujem 👼☘vela zdravička prajem.Sa nam to tu po tych vianociach niak rozbieha 😊😊😊

kwr
28. dec 2016

@syska171 krasne narodeniny Lucasovi a rychle zotavenie maminke zelam;)

zajinka123
28. dec 2016

@syska171 gratulujem a prajem veľa zdravíčka a rýchle zotavenie😍

lenkavalkova
28. dec 2016

@syska171 Gratulujem! A vela zdravicka obom prajem 😍

zubrienka1
28. dec 2016

@syska171 gratulujem😵🐙

zubrienka1
28. dec 2016

@syska171 nejake divne obrazky mi to pripojilo, malo tam byt❤🍀