Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa gratulujeeeem,uz sme tu boli vsetky zvedave a netrpezlive cakajuce na nove spravy,vela zdravicka a radosti 👶 ❤
@nikolienkaa aaaaaaaa juhuuu foooootkuuu.. a detaili ryyychlo
@nikolienkaa Gratulujeeeem 😍 Mas to za sebou. Hlavne vela zdravicka a rychle zotavenie zelam ❤
@nikolienkaa a preco sekcia? Neotvorila si sa?
Ahojte zienky 🙂 v poslednom case sem chodim citat diskusie,ale este som sa nezapojila.Termin mam 8.1 chodim tento mesiac uz kazdy tyzden do nemocnice na poradnu a ctg monitor.Babatko je vraj este vysoko,ale ma 3700g takze este ako prvorodicka sa riadne namakam pri porode.Ako som bola naposledy na monitore som pocula jednu rodicku pred porodom ako ma kontrakcie a nebolo mi vsetko jedno a dychala som asi aj za nu.Zajtra sa chystam na predporodnu pripravu tak hadam to bude uzitocne a nie ze ma to len vystresuje 🙂 Drzim Vam vsetkym palce 😉
@nikolienkaa jeej gratulujeeem 😍 mas to za sebou uz 🙂 uz sa mozes len tesit🙂 potom daj vediet podrobnosti 🙂 hlavne zdravicko 🙂
@nikolienkaa jeeej boze gratulujem stale som pozerala na spravy.drobcekovi vela zdravička a tebe skore zotaveni.juj taka sprava potesila 😘👼☘
Júúúj závidím 😀gratulujem 🎊 super už to máš za sebou 😘držkajte sa s krpčekom... ❤
Bol veľmi vysoko nechcel ísť dolu ,... a pomaly som sa otvárala ,ale nakoniecsom bola aj na 7cm ale on stale hore ....
A dakujem vaaaaaam este raz ❤️❤️❤️❤️
@nikolienkaa gratulujem, držkajte sa❤🍀
@nikolienkaa gratulujem a prajem veľa zdravia a skoré zotavenie
@nikolienkaa gratulujem prajem vsetko dobre tebe aj malemu
@nikolienkaa gratulujeeeeem
@nikolienkaa jeeej gratulujem krásny chlapček prajem veľa zdravicka a mamke skore zotavenie ;)
@nikolienkaa joooj aky kraaaasny 😍😍😍
@nikolienkaa gratulujem a prajem rychle zotavenie.Nikolasko je krasnucky zlatucky.Drzkajte sa obaja.😍
@nikolienkaa
blahozelam, prajem vela zdravicka a skore zotavenie 🙂 kraaasny chlapcek
@nikolienkaa gratulujeeeem. velmi krasny je. ❤❤❤😍😍
@nikolienkaa blahoželám, veľa zdravicka obom, oddychuj 🙂
@nikolienkaa jaaaj krasny, okaty zlatusik 😍❤👶
@buchta666 aj mbe sa robia hrce, modriny uz pomenej. Najhorsie to bolo v lete, vtedy som mala najviac modrin, naozaj ako tyrana zena. Teraz uz len hrce ale len sem tam. Momentalne picham do ramien, lebo do brucha si netrufam a nohy mam hrcave
@nikolienkaa dubacik naaadherny je a tie ocicka krasne😍
@nikolienkaa jeeeeezzzzzziiiiissss ten je nádherný, ako už kurátor,okánik... 😍
@marusia_81 nie kurátor 😉ale okánik.....
@nikolienkaa ahoj fesacik! ♡♡♡

@mariajuraj
mne pri prvom babatku vysadili v polovici tehu, lebo som uz mala taku riedku krv, ze som krvacala a teraz taham do konca a vraj sa to berie do konca sestonedelia. No uz mam toho dost, ked vidim injekciu je mi zle a robia sa mi grce a modriny, vyzeram ako tyrana zena 🙂