Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zubrienka1 a ako ti je po sekcií ? Ja som mala spinalku...
Babi ja uz cakam na poradnu.sestricka tu zatial este neni.Som zvedava co sa dnes dozviem a ci vibec nieco nove.dufam ze spravy sono rada by som vedela kolko malinka vazi.
Inak dnes v noci som zapla angelsound aby som sa ukludnila.mala sa tak malinko hybe v poslednom case ze toto jedine ma ukludni ked pocujem buchat srdiecko💖💖💖
@fronili drzim palceky ja idem na poradnu az 2.1 :/ ale uz by som najradsej rodila :D ... A co by som dala zato keby sa malo hybe :D ... Celu noc nespim lebo uz 4 hodiny vkuse z jednej strany na druhu vypuci sa na jednej strane potom na druhej robi di co chce :D a ja uz 2 tyzdne chodim spavat o 4 o 5 rano :D dneska je to prva noc resp.den co taham uz 24 hodin :( niet a niet spat
Tak babi poradna dopadla dobre.Malinkka je v poriadku prietoky su tiez v poriadku malinka vazi cca 2800 gramov.Dalsia poradna 10.1. na obed tak som zvedava ale dufam ze dovtedy sa uz nieco zmeni alebo pohne som zavreta a krcok mam 2,5 cm.No mam dobrat lieky a potom sa aj manzel potesi na novy rok a hadam sa to pohne potom😂
@verunqha23 uplne viem co myslis.Nespim lebo chodim 300x cikat v noci kvoli trom kvapkam.A do toho vstavam este k malemu je chory stale a to co v noci dokazuje je hruza.do 0:30 bol hore a mrncal kazdych 20 min. A potom sa to opakovalo kazdu pol hodinu.Ja som po tejto noci uplne k.o.
@fronili jooj chudacik malicky :( stale ho to drzi ? Skore uzdravenie 🙂 ... Tak je dobre ze je vsetko v poriadku 🙂 ... Nooo aj ja furt na zachod lahnem snazim sa zaspat a nic o pol hod nato zase mi treba na zachod hriza tieto posledne tyzdne resp.dni pred porodom :D najradsej by som zacala uz rodit :D aj ja by som skusila ten sex keby bolo skym :D ... Mozno presvedcim byvaleho :D ... To neodmietne :D ....
@majaon no mojho lahko na sexik nahovorit ten uz sa nevie dockat😂
@verunqha23 a ty pojdes nakoniec prirodzene alebo mas planovanu sekciu?
@fronili aj ja by som rada vedela :D :D :D neviem 2 mi povedia
@verunqha23 tak som zvedava a drzim palceky ✊
@nikolienkaa 😍😍😍boze ňuňu male krasne 😘
@nikolienkaa ja tiez, to postavenie po bolo brutal. Druhy den tiez nic moc. Teraz som treti a je to lepsie. Ale pytala som si nieco proti bolesti. Lebo vcera s tym robili drahoty a vecer som uz nevladala sa starat o krpceka. Dala som ho na noc sestram a sebe cipok proti bolesti. A v noci mi ta bolest potom povolila. Inak nebolia ta klucne kosti (alebo v tej oblasti). Lebo ja tam mam niekedy taku silnu pulzujucu bolest, ze az necitim ranu na bruchu.
@zubrienka1 boze kraaasne pokladi mate babi ja by som ich tak vystiskala😍😍😍naozaj anjelickovia 👼
@zubrienka1 ja este stale lezim ,som na infuzkach nič ma extra neboli,len musim byt stale v jednej polohe nedá sa mi dať na bok ,.. som zvedavá na posadenie sa a chôdzu 😭
Drzim palce, nech to co najmenej boli... ale kazdym dnom to boli menej😉 ale ja som asi padavka a chodim pytat lieky proti bolesti😂
Máme po poradni. Takže ešte ma nechá dýchať 5.posledny ultrazvuk a sekcia na 7.1 malý je veeeeeliky, brucho ako pri dvojčatách, dr má nenechá tlačiť aj keby som sa pokrájala.
@jetotu aha, dakujem. Pytam sa preto, ze ja som po sekcii 3 roky, maly je tiez velky (som 36+5 a ma 3500g, odhad porodnej vahy je zatial 4,5 kg) a dnes mi moja dr povedala, ze zatial nevidi dovod, preco by to musela byt sekcia. Ale ze zalezi, ako sa bude spravat jazva. Tak ja stale dufam v prirodzeny porod. 🙂
Tak poradna aj sono za nami,vysledok je taky,ze bude cisarsky,mala je stale KP,vaha cca 2600g,polovicka nestastna ze nebude pri porode,ja sa citim vselijak,neviem si predstavit mat rozparane brucho a ako budem potom fungovat,doteraz som nemala ziadne operacie,ziadne ukony zlozite a ja som hakliva aj na branie krvi 😕 dostala som aj cipky do pipky,vytok bol zafarbeny,5.1.dalsia poradna a dostanem aj papiere do rizikovky. A od 12.12.som nepribrala ani deko
@lalia87 tak drzim palce . Zvládneš aj cisársky neboj 🙂 hlavne aby ste boli obaja v poriadku 🙂
Zachvilku to uz mame pomaly všetky aj za sebou 🙂 ja som zvedava kedy to na mna pride 🙂 niekedy ma v šušká uz tak zaboli ze neviem co to ... Hlavne vecer ... Asi uz toho mam dost vtedy 🙂. No uvidíme . Hlavne aby sme boli všetky ok a aj nase detičky 🙂
Baby všetky mate take krásne babatka 🙂 uz by som si aj ja to moje chcela pomojkať 🙂
@jetotu tak to ta nakoniec nechaju cakat takmer do terminu, nie? Sa cudujem, kedze mas s tou jazvou problemy a maly je uz aj tak dost veliky...
@lalia87 neboj sa, zvladnes to, nie je to az take hrozne, je lepsie, ked tu ma potom kto pomoct s babatkom, ale ja napriklad po druhom cs som bola taka fit, ze som vobec nepotrebovala ani lieky proti bolesti, dokonca ma z nemocnice pustili o den skor a mama pricestovala k nam, ze mi pomoze, ale viem, ze som ju hned aj domov posielala, lebo som z nej bola nervna 😉. A u nas v bojnickej nemocnici moze byt muz aj pri cs. U vas nie? Moj bol pri oboch, aj teraz bude. Prvy si popestuje malinkeho 🙂.
@lalia87 ahoj. Neboj sa, to zvladnes.Sestra mala tiez strasny strach z cisarskeho, az ju klepalo, ked ju viezli na operacku. A operacia bola v pohode, bolesti vraj uplne minimalne, na druhy den chodila. Viem, kazda sme ina, no snaz sa mysliet pozitivne. Ja mam zas strach z klasickeho porodu. Dnes som bola aj ja na poradni, no mna nepozeral, ani sono nerobil a tiez mam sfarbeny vytok. Na ten som vybrala uz 3 balenia Macmiroru. Streptokoka som mala tiez no ten nastastie zmizol. Dalsia poradna 5.1. Mozno ju este stihnem
@kwr ako sa citis? Si na rade, je ti to jasne 😉😍😘

Uz visí právom od včerajšieho dňa ❤️ Mom ❤️ Jednodňová mama 😊