icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
29. dec 2016

Uz visí právom od včerajšieho dňa ❤️ Mom ❤️ Jednodňová mama 😊

nikolienkaa
29. dec 2016

@zubrienka1 a ako ti je po sekcií ? Ja som mala spinalku...

fronili
29. dec 2016

Babi ja uz cakam na poradnu.sestricka tu zatial este neni.Som zvedava co sa dnes dozviem a ci vibec nieco nove.dufam ze spravy sono rada by som vedela kolko malinka vazi.
Inak dnes v noci som zapla angelsound aby som sa ukludnila.mala sa tak malinko hybe v poslednom case ze toto jedine ma ukludni ked pocujem buchat srdiecko💖💖💖

verunqha23
29. dec 2016

@fronili drzim palceky ja idem na poradnu az 2.1 :/ ale uz by som najradsej rodila :D ... A co by som dala zato keby sa malo hybe :D ... Celu noc nespim lebo uz 4 hodiny vkuse z jednej strany na druhu vypuci sa na jednej strane potom na druhej robi di co chce :D a ja uz 2 tyzdne chodim spavat o 4 o 5 rano :D dneska je to prva noc resp.den co taham uz 24 hodin :( niet a niet spat

fronili
29. dec 2016

Tak babi poradna dopadla dobre.Malinkka je v poriadku prietoky su tiez v poriadku malinka vazi cca 2800 gramov.Dalsia poradna 10.1. na obed tak som zvedava ale dufam ze dovtedy sa uz nieco zmeni alebo pohne som zavreta a krcok mam 2,5 cm.No mam dobrat lieky a potom sa aj manzel potesi na novy rok a hadam sa to pohne potom😂

fronili
29. dec 2016

@verunqha23 uplne viem co myslis.Nespim lebo chodim 300x cikat v noci kvoli trom kvapkam.A do toho vstavam este k malemu je chory stale a to co v noci dokazuje je hruza.do 0:30 bol hore a mrncal kazdych 20 min. A potom sa to opakovalo kazdu pol hodinu.Ja som po tejto noci uplne k.o.

majaon
29. dec 2016

@fronili tak to je dolezite,ze je vsetko OK,super 👍 aj ja som este zavreta,no boli ma cely spodok,dalsiu poradnu mam 2.1.,uvidime co a ako...moj drahy sa nejako sexiku vyhyba,ja by som aj,asi ho budem musiet znasilnit 😀😀😀
A Simonkovi prajem rychle uzdravenie,viem ake to je ☹

verunqha23
29. dec 2016

@fronili jooj chudacik malicky :( stale ho to drzi ? Skore uzdravenie 🙂 ... Tak je dobre ze je vsetko v poriadku 🙂 ... Nooo aj ja furt na zachod lahnem snazim sa zaspat a nic o pol hod nato zase mi treba na zachod hriza tieto posledne tyzdne resp.dni pred porodom :D najradsej by som zacala uz rodit :D aj ja by som skusila ten sex keby bolo skym :D ... Mozno presvedcim byvaleho :D ... To neodmietne :D ....

fronili
29. dec 2016

@majaon no mojho lahko na sexik nahovorit ten uz sa nevie dockat😂

@verunqha23 a ty pojdes nakoniec prirodzene alebo mas planovanu sekciu?

verunqha23
29. dec 2016

@fronili aj ja by som rada vedela :D :D :D neviem 2 mi povedia

fronili
29. dec 2016

@verunqha23 tak som zvedava a drzim palceky ✊

nikolienkaa
29. dec 2016
jetotu
29. dec 2016

Gúľame sa do poradne 🤰🐘

fronili
29. dec 2016

@nikolienkaa 😍😍😍boze ňuňu male krasne 😘

zubrienka1
29. dec 2016

@nikolienkaa ja tiez, to postavenie po bolo brutal. Druhy den tiez nic moc. Teraz som treti a je to lepsie. Ale pytala som si nieco proti bolesti. Lebo vcera s tym robili drahoty a vecer som uz nevladala sa starat o krpceka. Dala som ho na noc sestram a sebe cipok proti bolesti. A v noci mi ta bolest potom povolila. Inak nebolia ta klucne kosti (alebo v tej oblasti). Lebo ja tam mam niekedy taku silnu pulzujucu bolest, ze az necitim ranu na bruchu.

zubrienka1
29. dec 2016

A tu je nas fesacik😍

fronili
29. dec 2016

@zubrienka1 boze kraaasne pokladi mate babi ja by som ich tak vystiskala😍😍😍naozaj anjelickovia 👼

nikolienkaa
29. dec 2016

@zubrienka1 ja este stale lezim ,som na infuzkach nič ma extra neboli,len musim byt stale v jednej polohe nedá sa mi dať na bok ,.. som zvedavá na posadenie sa a chôdzu 😭

zubrienka1
29. dec 2016

Drzim palce, nech to co najmenej boli... ale kazdym dnom to boli menej😉 ale ja som asi padavka a chodim pytat lieky proti bolesti😂

jetotu
29. dec 2016

Máme po poradni. Takže ešte ma nechá dýchať 5.posledny ultrazvuk a sekcia na 7.1 malý je veeeeeliky, brucho ako pri dvojčatách, dr má nenechá tlačiť aj keby som sa pokrájala.

sandri
29. dec 2016

@jetotu ahoj, preco musis ist sekciou?

jetotu
29. dec 2016

@sandri 19mes po sekcii, malý je veľký odhad 4,5 kg jazva je veľmi stensena, riziko pri tlačení je vysoke

sandri
29. dec 2016

@jetotu aha, dakujem. Pytam sa preto, ze ja som po sekcii 3 roky, maly je tiez velky (som 36+5 a ma 3500g, odhad porodnej vahy je zatial 4,5 kg) a dnes mi moja dr povedala, ze zatial nevidi dovod, preco by to musela byt sekcia. Ale ze zalezi, ako sa bude spravat jazva. Tak ja stale dufam v prirodzeny porod. 🙂

jetotu
29. dec 2016

@sandri to máš dobré 3 roky 🙂 neboj budeš môcť 🙂 u mňa mal v 35+5tt váhu 3890g už vtedy to bolo pomaly jasné, no stále som dúfala v PP. Bohužiaľ... Nabudúce 🙂

lalia87
29. dec 2016

Tak poradna aj sono za nami,vysledok je taky,ze bude cisarsky,mala je stale KP,vaha cca 2600g,polovicka nestastna ze nebude pri porode,ja sa citim vselijak,neviem si predstavit mat rozparane brucho a ako budem potom fungovat,doteraz som nemala ziadne operacie,ziadne ukony zlozite a ja som hakliva aj na branie krvi 😕 dostala som aj cipky do pipky,vytok bol zafarbeny,5.1.dalsia poradna a dostanem aj papiere do rizikovky. A od 12.12.som nepribrala ani deko

zuzuk22
29. dec 2016

@lalia87 tak drzim palce . Zvládneš aj cisársky neboj 🙂 hlavne aby ste boli obaja v poriadku 🙂
Zachvilku to uz mame pomaly všetky aj za sebou 🙂 ja som zvedava kedy to na mna pride 🙂 niekedy ma v šušká uz tak zaboli ze neviem co to ... Hlavne vecer ... Asi uz toho mam dost vtedy 🙂. No uvidíme . Hlavne aby sme boli všetky ok a aj nase detičky 🙂

zuzuk22
29. dec 2016

Baby všetky mate take krásne babatka 🙂 uz by som si aj ja to moje chcela pomojkať 🙂

lenkavalkova
29. dec 2016

@jetotu tak to ta nakoniec nechaju cakat takmer do terminu, nie? Sa cudujem, kedze mas s tou jazvou problemy a maly je uz aj tak dost veliky...
@lalia87 neboj sa, zvladnes to, nie je to az take hrozne, je lepsie, ked tu ma potom kto pomoct s babatkom, ale ja napriklad po druhom cs som bola taka fit, ze som vobec nepotrebovala ani lieky proti bolesti, dokonca ma z nemocnice pustili o den skor a mama pricestovala k nam, ze mi pomoze, ale viem, ze som ju hned aj domov posielala, lebo som z nej bola nervna 😉. A u nas v bojnickej nemocnici moze byt muz aj pri cs. U vas nie? Moj bol pri oboch, aj teraz bude. Prvy si popestuje malinkeho 🙂.

mariajuraj
29. dec 2016

@lalia87 ahoj. Neboj sa, to zvladnes.Sestra mala tiez strasny strach z cisarskeho, az ju klepalo, ked ju viezli na operacku. A operacia bola v pohode, bolesti vraj uplne minimalne, na druhy den chodila. Viem, kazda sme ina, no snaz sa mysliet pozitivne. Ja mam zas strach z klasickeho porodu. Dnes som bola aj ja na poradni, no mna nepozeral, ani sono nerobil a tiez mam sfarbeny vytok. Na ten som vybrala uz 3 balenia Macmiroru. Streptokoka som mala tiez no ten nastastie zmizol. Dalsia poradna 5.1. Mozno ju este stihnem

lenkavalkova
29. dec 2016

@kwr ako sa citis? Si na rade, je ti to jasne 😉😍😘