Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@fronili aj u mna podobne.Tiez sa neviem dojest polievok.Pre mna posledne dva tyzdne vari svokra kedze musim len lezat a postavit sa smiem len na wc.Tak moj manzel to prisne strazi.Ale svokra vari vyborne takze asi len priberam.Lezim a vsetci sa o mna staraju.Tak si to este uzivam kym sa maly nenarodi 🙂
@zuzzuli jeeeej blahoželám a veľa zdravicka prajem aj Tomáškovi aj mamine, dúfam že aj u mna bude tretí pôrod rýchly 😉
Baby Niko mi uz schudol na 2750g ony mu este žid y príjem nedali nič a este aj zltacku mame ...ja mam bradavky Jak rešeto a ze mam prikladať to nejdeeeee! Týmto štýlom tu budeme 2roky
Prikrm
@nikolienkaa svagrinej maly schudol po cisaraku lebo mala malo mliecka tak jej manzel doniesom um do nemocnice a davala mu na tajnasa aby mohli ist domov.Ja pevne dufam ze s kojenim to bude u mna uz lepsie ale ak sa nepodari nebudem trapit malinku ani seba.drzim palceky aby sa vam zacalo darit.v tn v nemocnici prikrmuju pokial su deticky na oddeleni v noci hlavne.aspon 2 roky dozadu to tak bolo
@nikolienkaa posli muza kupit klobuciky aby kojenie tak.nebolelo...mne pomohli...a je normalne ze deti po porode schudnu....a pytaj sa doktorov na ten prikrm ak mas obavu...drzkaj sa!
@kwr s klobucikom mi spravil krvavý plizgier :(
@nikolienkaa coze??? O tom som este nepocula:( tak teda drzim palce a daj vediet ako pokracujete..m
@nikolienkaa ahoj neviem ci ti moja rada pomoze ale skusala si ci zvladnes odsavacku? Skusit dokrmovat cez hadicku alebo striekacku vlastnym mlieckom.. Mozno sa maly nevie pekne prisat a netecie mu poriadne.. A tak sa snazi az ti sposobil tie rozzute bradavky.. Kazdopadne prajem aby ste to vsetko co najskor vyriesili a boli uz spolu pekne doma 😉
@aandreja rozmýšľala som nad tou odsávačku ,on ťahá ale tak silnou e toto mi dorobil 😱
@nikolienkaa nejde o silu, bude zle prisatie. Nemate tam v porodnici laktacnu? Baby friendly hospital by mali mat aspon jednu laktacnu na oddeleni. Nech ti skontroluju prisatie a malemu uzdicky.
Aká odsávačka je najlepšia ? Avent ? Suavinex ? Elektrická ?rucna ?
@nikolienkaa u vas v pôrodnici nemajú odsavacku ? Skús sa opýtať ...u nas v pôrodnici požičiavajú 🙂 a elektricka je najlepšia 🙂
@nikolienkaa no skus ho poriadne pozorovat ci aj nieco prehlta pri kojeni ci si spravi taku pauzicku a glga ci chudatko fakt iba netaha.. A ked ho prikladas tak davaj pozor aby mal v pusinke nie len bradavku ale aj cast dvorca 🙂 drzim palce aby sa to rychlo poddalo a maly zasa nabral!
@nikolienkaa drzim palce. U nas babatka prikrmovali, mamicky niekedy ani nevedeli...nemuselo sa kazdemu pacit, ale nakolko ja som nemala mlieko po cs, tak som bola rada, ze ho nenechali hladneho a ze nechudol. Drzte sa a nech vas cim skor pustia domov. Kolko ste tam uz dni? A kolko by ste mali byt?
Vyslyšaneeee ! Pridelili mliecko
@nikolienkaa zlatý
Ja som presne toto mala s mojim synom, krvave bradavky a on plakal hladny. Postupne sme si nasli system, na zac moje mlieko, za tym flasa.
@nikolienkaa drzim moc palce nech sa to da cim skor vsetko do normalu a mozes normalne kojit ;)
Baby Stastny Novy Rok vam zelam a drzim palce, nech je jedna z vas prvou novorocnou mamickou😍😘❤
Baby co poviete? Dnes vecer o 19h ma drahy veze k mame, ze by som sla peso po schodoch na 8poschodoe?
@veronikanellka171 fuuuuuha 😀 Ja som mala vcera problem vyjst na prve u doktorky 😅
@veronikanellka171 mne to s Ozzym pomohlo ale to uz som bola v nemocke s odtekajucou vodou ale kedze so mnou 3 dni nic neriesili tak som si sama.naordinovala schody🙂 Ozzy sa narodil na druhy den🙂
Drzim.palceky....
@veronikanellka171 no ja by som velmi nechcela rodit na silvestra ani na Novy rok. V nemocke minimum personalu, vsetci oduti, ze prave na nich vysla sluzba - nie dakujem 🙂
@lenkavalkova ja chodim u nas na tretie obcas a pohoda 😂😂
@veronikanellka171 ja idem vysavat, cakam sice od rana, ci sa toho nechyti moj muz, ale asi zbytocne 😂. A potom hor sa robit chlebicky a oblozene misy 😉
@sandri no presne ani ja😨dufam,ze vydrzime.....no som zvedava,ktora bude z nas prva naozajstna januarovka😍

@eliz188 tak to su paradne chute veru😂ja v poslednom case by som iba polievky jedla vkuse vyvaram niake.Ale co je najhorsie ze mi najviac chuti z obchodu hovädzia vifonka-a je taka nezdravaaaaa🙉🙉🙉