Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Babenky moje,tak po dnešnej poradni som zase prekvapená,naposledy 23.12. som bola úplne zatvorená a dnes doki,že som na 3cm už a že to do týždňa môže prísť 😲 ak nie,ďalšia poradňa o týždeň v nemocke 😊 a dohodnúť pôrod 😁
No baby kamoška čo mala deň po mne termín - 12.1 dnes expresnou rýchlosťou porodila :D žiadne príznaky pôrodu, nič... A zrazu puk... A už šla :D
Ja som mala mat poradnu v stredu . dnes mi volala sestricka ze v stredu nerobia ze mam dojst zajtra 🙂 dufam ze ma bude pozerat a potesilo by keby uz sa aj otvaram pomaly . som teraz podlahy umyvala a teda mam dost...😅😅😅 uz som si dnes aj postielku nachystala🙂 zajtra este dobalim kufor co mi este chyba 🙂
@jetotu jeeej, aj ja mam termin na 12.1., citim sa skvele,hadam nebudem prenasat....poradna 5.1. , bodajby to bolo tiez rychle🙂
@jetotu toto je take nefer 😂 Mna tiez plno kamosiek predbehlo
ja mam zajtra prvu poradnu v nemocnici. Dozviem sa, ci to so mnou skusi prirodzene. Ak nie, tak idem hladat inde... drzte palce.
@veronikanellka171
@fronili
No vsetky baby co mali vyvolavacku hovorili ze kontrakcie su od zaciatku mega silne, a pri prirodzenom porode sa postupne zosilnuju a telo sa prisposobuje postupne...ja mam este cca 2 tyzdne kym tu uz lekari naozaj vyvolaju porod, ale to veru nechcem...myslite na mna zajtra baby, snad tomu babica trochu pomoze, ked uz nic z tych neinvazivnych metod nepomohlo...mna uz asi fakt trafi slak, toto tehu trva snad celu vecnost...
@kwr drzim palce 🙂 no ja sa bojim prenasania teraz na silvestra zistila kamoskinej mamy kolegyna co prenasala ze babo je mrtve ked ho necitila, takze radsej nech mi daju hned vyvolavacku akoby sa malo nieco stat..
Tomas ju prave podplaca zlatymi nausnicami a sa smeje ze mna by drblo keby dnes zrazu zacnes rodit ze by fakt sla za tie nausnice 😂😂 no a chce vybavit u kamosa co ma na prijme ze ked neporodim nech mi daju 7meho vyvolavacku lebo zevraj ked si po termine musis chodit kazde dva dni na poradnu a si uz rizikova a mozu ma tam dat lezat aj len tak na 2-3 dni jak lezala moja suseda.. tak snad to chlapec bude vediet vybavit..
@veronikanellka171 fuuu tak to si ani predstaviť neviem. Ja sa stále bojím, že nebude niečo v poriadku. Ten strach tam je stále. A žiaľ v mojej blízkosti sú ľudia čo podobné zažili a ani neprenášali. Tak ja by som už najradšej rodiť išla ihneď.
Aj my s priateľom žartujeme, že vyrobíme tabuľu so šípkou, že ktorým smerom má ísť von :D lebo mám pocit, že chce vyjsť raz na jednej strane na boku, potom na druhej strane a niekedy aj cez pupok. Tak jej stále hovorím, že to je zlý otvor. A priateľ, že jej zasvieti baterkou a nech ide za svetlom :D
@aniko_h teraz som sa neskutocne zasmiala na tej baterke ze nech ide za svetlom 😂😂😂😂😂😂 aj my jej stale vysvetlujeme cestu ale nejak nechape snazi sa ich vrchom..
Ale aj ja ozaj sa bojim tiez aby sa nieco nestalo preto sa tak snazim o porod
Baby a to volni muza v robote to ma platene "ako dovolenku" alebo neplatene volno ktore musi nadrobit?
@veronikanellka171 dnes som to pozerala na google. Vyhodilo mi clanok, ze muz ma preplatene volno na cas kyn odvezie zenu do porodnice a z porodnice. Nepozerala som priamo zakon, ako je to tam uvedene.

@fronili ja zijem vo svajciarsku takze ine zakony.Tu maju tatinovia narok len na jeden den.Boli by sme tiez radi keby viac ale tak co uz.Hlavne aby sme boli vsetci zdravy...