icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
2. jan 2017

@fronili ja zijem vo svajciarsku takze ine zakony.Tu maju tatinovia narok len na jeden den.Boli by sme tiez radi keby viac ale tak co uz.Hlavne aby sme boli vsetci zdravy...

mattkapd
2. jan 2017

@malvo takže predpokladám že ides rodiť prirodzene.. Mne tiež kamosky vraveli že v Pe je super aj personal..ty mas kedy termín? ..mne sa v Pe páčia aj tie navstevne hodiny viac..

malvo
2. jan 2017

@mattkapd v sukromnej správe som napísala viac.

majaon
2. jan 2017

Babenky moje,tak po dnešnej poradni som zase prekvapená,naposledy 23.12. som bola úplne zatvorená a dnes doki,že som na 3cm už a že to do týždňa môže prísť 😲 ak nie,ďalšia poradňa o týždeň v nemocke 😊 a dohodnúť pôrod 😁

majaon
2. jan 2017

@mattkapd
@malvo baby a vy ste odkiaľ,keď plánujete rodiť v Pe? ,lebo ja budem tiež tu v Pe,možno sa stretneme 😉

fronili
2. jan 2017

@majaon tak to je zvrat teda drzim palceky nech uz to pride😊✊ aj ja by som chcela aby sa na dalsej poradni u mna uz cosi pohlo ja som zatial zavreta na 4 zamky krcok mam 2,5 cm

fronili
2. jan 2017

@kwr no co ako sa mas?myslela som na teba ci zatial noc.ano sa nechcem pytat aby ta to neznervoznovalo nahodou🙈ale neda mi to.so zatial oki?

kwr
2. jan 2017

@fronili ahoj, no furt sme 2v1, o bolestiach pomlcim naco sa opakovat, zajtra poradna a dam si spravit ten ster a duuufam velmi ze nastal nejaky pokrok...a stale vaham ci vyvolavacku ci nie...

kwr
2. jan 2017

@majaon gratulujem!!!! Snad to uz bude pekne pokracovat k cielu🙂

fronili
2. jan 2017

@kwr ja sa bojim vyvolavacky naozaj to viac boli ako pri samostatnom spusteni pôrodu?dufam ze sa to u teba uz pohne podla konika si 39+6 však?

veronikanellka171
2. jan 2017

@fronili
@kwr
babulky ja som dnes 39+4 rano zasa sex potom som aj troska spinila hned take hnedocervene ale iba slabucko, este aj vo vani som bola no nic :D asi si idem dat slucku okolo krku :D

jetotu
2. jan 2017

No baby kamoška čo mala deň po mne termín - 12.1 dnes expresnou rýchlosťou porodila :D žiadne príznaky pôrodu, nič... A zrazu puk... A už šla :D

zuzuk22
2. jan 2017

Ja som mala mat poradnu v stredu . dnes mi volala sestricka ze v stredu nerobia ze mam dojst zajtra 🙂 dufam ze ma bude pozerat a potesilo by keby uz sa aj otvaram pomaly . som teraz podlahy umyvala a teda mam dost...😅😅😅 uz som si dnes aj postielku nachystala🙂 zajtra este dobalim kufor co mi este chyba 🙂

mariajuraj
2. jan 2017

@jetotu jeeej, aj ja mam termin na 12.1., citim sa skvele,hadam nebudem prenasat....poradna 5.1. , bodajby to bolo tiez rychle🙂

veronikanellka171
2. jan 2017

@jetotu toto je take nefer 😂 Mna tiez plno kamosiek predbehlo

sandri
2. jan 2017

ja mam zajtra prvu poradnu v nemocnici. Dozviem sa, ci to so mnou skusi prirodzene. Ak nie, tak idem hladat inde... drzte palce.

kwr
2. jan 2017

@veronikanellka171
@fronili
No vsetky baby co mali vyvolavacku hovorili ze kontrakcie su od zaciatku mega silne, a pri prirodzenom porode sa postupne zosilnuju a telo sa prisposobuje postupne...ja mam este cca 2 tyzdne kym tu uz lekari naozaj vyvolaju porod, ale to veru nechcem...myslite na mna zajtra baby, snad tomu babica trochu pomoze, ked uz nic z tych neinvazivnych metod nepomohlo...mna uz asi fakt trafi slak, toto tehu trva snad celu vecnost...

kwr
2. jan 2017

@jetotu ako myslis bez priznakov...to ma zaujima, mne vsetky zmizli predvcerom..teda okrem pupku;)))

fronili
2. jan 2017

@kwr drzim na zajtra naozaj palceky nech uz sa to pohne ✊😊

veronikanellka171
2. jan 2017

@kwr drzim palce 🙂 no ja sa bojim prenasania teraz na silvestra zistila kamoskinej mamy kolegyna co prenasala ze babo je mrtve ked ho necitila, takze radsej nech mi daju hned vyvolavacku akoby sa malo nieco stat..
Tomas ju prave podplaca zlatymi nausnicami a sa smeje ze mna by drblo keby dnes zrazu zacnes rodit ze by fakt sla za tie nausnice 😂😂 no a chce vybavit u kamosa co ma na prijme ze ked neporodim nech mi daju 7meho vyvolavacku lebo zevraj ked si po termine musis chodit kazde dva dni na poradnu a si uz rizikova a mozu ma tam dat lezat aj len tak na 2-3 dni jak lezala moja suseda.. tak snad to chlapec bude vediet vybavit..

malvo
2. jan 2017

@majaon PD

aniko_h
2. jan 2017

@fronili môžem sa spýtať, že kde si čítala, žeby otec dieťaťa pri narodení mal mať 3 dni voľna? Lebo ja viem o jednom dni. A ani na internete som zatiaľ nenašla 3 dni.

aniko_h
2. jan 2017

@veronikanellka171 fuuu tak to si ani predstaviť neviem. Ja sa stále bojím, že nebude niečo v poriadku. Ten strach tam je stále. A žiaľ v mojej blízkosti sú ľudia čo podobné zažili a ani neprenášali. Tak ja by som už najradšej rodiť išla ihneď.
Aj my s priateľom žartujeme, že vyrobíme tabuľu so šípkou, že ktorým smerom má ísť von :D lebo mám pocit, že chce vyjsť raz na jednej strane na boku, potom na druhej strane a niekedy aj cez pupok. Tak jej stále hovorím, že to je zlý otvor. A priateľ, že jej zasvieti baterkou a nech ide za svetlom :D

majaon
2. jan 2017

@fronili diky 😉 aj ja ti držím palce ✊😉 kedy ideš na poradňu?

@kwr ďakujem 😉 aj tebe takisto držím palce ✊

fronili
2. jan 2017

@aniko_h dnes som sa na to pytala manzela kazala som mu nech sa v praci este opyta ked nastupi 9.1. lebo mne sa to tiez niak nezdalo.tvrdil mi ze to tak je.tak dufam ze mu to len niaky chytrak nepovedal🙈🙉

fronili
2. jan 2017

@majaon poradnu mam este stale u mojho dokiho 10.1. on ma niak do nemocky ani neposiela😅 mozno po tejto poradni mi povie ze dalsia v nemocnici.

veronikanellka171
2. jan 2017

@aniko_h teraz som sa neskutocne zasmiala na tej baterke ze nech ide za svetlom 😂😂😂😂😂😂 aj my jej stale vysvetlujeme cestu ale nejak nechape snazi sa ich vrchom..
Ale aj ja ozaj sa bojim tiez aby sa nieco nestalo preto sa tak snazim o porod

sandri
2. jan 2017

@aniko_h @fronili moze to mat ako benefit od zamestnavatela. Zo zakona je 1 den, ale su firmy, ktore davaju viac. Nasa dava myslim 1 den navyse nad ramec zakona.

veronikanellka171
2. jan 2017

Baby a to volni muza v robote to ma platene "ako dovolenku" alebo neplatene volno ktore musi nadrobit?

sandri
2. jan 2017

@veronikanellka171 dnes som to pozerala na google. Vyhodilo mi clanok, ze muz ma preplatene volno na cas kyn odvezie zenu do porodnice a z porodnice. Nepozerala som priamo zakon, ako je to tam uvedene.