Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Dievcata ja len co som sa sem k Vam zapojila,tak uz mam aj po 🙂 Stihli sme to v decembri a mame synceka 😉
Boze ka vas tu zatazujem s mojimi pribehmi, v noci ked som sa 169x pretacala tak sa mi zakaslalo a vysla zo mna nieco ja som sa zlakla ze plodovka ale to len tak troska do vlozky, ale asi som si len cvrkla alebo mi vystrelil vytok z vnutra lebo nic zo mna netecie ziadna voda, ani v noci som nic nespozorovala. Nosim vlozku ale plodovku by som si vsimla nie?
@veronikanellka171 tiez si myslim ze to nebola plodovka🙂 tej by bolo viavej si myslim teda aspon 🙂
@veronikanellka171 ja som si minule tak kychla ked som bola na wc cikat ze som myslela ze mi aj dieta vyletelo 😅😅😅
@verunqha23 no tak to mas naozaj blbe kazda doktorka nieco ine.ale ja pevne dufam ze ti vsetko dobre dopadne.nestresuj sa aj ked vytocit to dokaze riadne.
Teraz som sla na wc (predtym som bola pred hodinou) a na vlozke krv taka hneda.. ale ked som sa utrela na toaletnom nic..
@adkalu Ahoj, hlavne sa neboj (viem lahko sa to hovori...) a snaz sa pozitivne naladit. Vsetko dobre dopadne🙂 Ja som sa tiez hrozne bala a to som bola tretorodicka. Kazdy porod je totiz iny, neda sa to pausalizovat😉
Oddnes som aj ja januarovka, kedze v decembri sa nam von nechcelo, narodili sme sa 3.1. 2017 o 5:10 rano, volame sa Emmka a mame 3650g a 51 cm
@veronikanellka171 ked uz nejdes do nemocky tak aspon zavolaj co ti poradia...a drzte sa😉
@kwr vsetky kamosky ze moze tak zacinam pomaly porod no nechcem hned utekat do nemocky ako histerka kedze ma nic neboli a tecie to ozaj pomalicky
@jankacs gratulujem a vela zdravia zelam 🙂
@barca29 mne uz zacina lepit, aj ked viem co ma caka...abo mozno prave preto😅
@doda4 Gratulujem a takisto vela zdravicka zelam, nech sa vam dari 🙂
@jankacs gratulujem vela zdravia prajem mamicke vela mliecka a skoro zotavenie 🙂
Uf poradňa za mnou, situácia rovnaká ako pred dvomi týždňami krčok 2,5 cm zatvorená dnes som 36+5 a mala váži 3400g tak som zvedavá na to malé slonica keď sa narodí, termín mám 25.1🙂
@veronikapodolska ja stale cakam na pondelok.Som tak nedockava kolko sa posunul a ci vobec.My mame termin 28.1. Ale 19.12 sme mali krcok skrateny na 17mm.
@jankacs gratulujem moc hlavne vela zdravicka.sa nam to tu rozbieha😊
@veronikanellka171 dnes rano som citala prispevok ze pri obycajnej krvi bez zatky by si sa mala dat skontrolovat ked mas pred terminom.nechcem samoska strasit ale istota je gulomet 😙
@veronikapodolska drzim moc palceky ja mam termin tiez toho 25teho a poradnu mam 10.1. Ja dufam ze dovtedy nastane niaka zmena s krckom nech viem ze sa to blizi😋ja uz sa ozaj neviem dockat malinkej ale aj sa bojim len nad tym nerozmyslam.
@gulocka7888 aj ja chcem nech sa zacne skracovat ale som zamknuta na 100 zamkov a krcok stale 2,5 tak uvidime 😊
@barca29 ja idem porodiť tretie síce po dvanástich rokoch ale dosť sa bojím 😰 aj teším ale viac bojím 😲
@marusia_81 ja idem tretie po 9 rokoch :D a tiez sa bojim. Ja uz som vsetko zabudla 😂
Babi ja sa uz tak nudim nemam do coho pichnut.ze si skackam na fitlopte len tak s prce😂 popri tom rozmyslam ako spravit priestor v nasej minikupelni na vecicky pre malu asi budem musiet zaobstarat niaky miniregal aby som bola spokojna 😂
@barca29 bojim sa a akoooooooo 😖

Baby a vy nemáte obavy z pôrodu? Ked čítam ako sa všetky tešíte...