icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

barca29
3. jan 2017

Baby a vy nemáte obavy z pôrodu? Ked čítam ako sa všetky tešíte...

zuzuk22
3. jan 2017

@barca29 jasne ze mam ale. Ked ma zacnu chytat vseliake myslienky rychlo si poviem nemysli na to . nejako to das ked si dala aj prvy porod 😅

doda4
3. jan 2017

Dievcata ja len co som sa sem k Vam zapojila,tak uz mam aj po 🙂 Stihli sme to v decembri a mame synceka 😉

veronikanellka171
3. jan 2017

Boze ka vas tu zatazujem s mojimi pribehmi, v noci ked som sa 169x pretacala tak sa mi zakaslalo a vysla zo mna nieco ja som sa zlakla ze plodovka ale to len tak troska do vlozky, ale asi som si len cvrkla alebo mi vystrelil vytok z vnutra lebo nic zo mna netecie ziadna voda, ani v noci som nic nespozorovala. Nosim vlozku ale plodovku by som si vsimla nie?

zuzuk22
3. jan 2017

@doda4 gratulujem 😍

zuzuk22
3. jan 2017

@veronikanellka171 tiez si myslim ze to nebola plodovka🙂 tej by bolo viavej si myslim teda aspon 🙂

zuzuk22
3. jan 2017

@veronikanellka171 ja som si minule tak kychla ked som bola na wc cikat ze som myslela ze mi aj dieta vyletelo 😅😅😅

fronili
3. jan 2017

@verunqha23 no tak to mas naozaj blbe kazda doktorka nieco ine.ale ja pevne dufam ze ti vsetko dobre dopadne.nestresuj sa aj ked vytocit to dokaze riadne.

fronili
3. jan 2017

@barca29 jasne obavi su velke ale snazim sa na ti nemysliet to by bolo horsie.ale myslim na to ze to dam aj druhy krat ked som prvy zvladla.a hlavne nec je malinka zdrava😊

fronili
3. jan 2017

@doda4 gratulujem maminka nech ste zdravucky co sa to niak rychlo zbehlo ku koncu?a ako sa citis?

adkalu
3. jan 2017

@barca29 ja mám strašne obavy,mám 2 týždne do pôrodu,som prvorodička,neviem ako budem rodiť,neviem ani čo má čaká.Dr.neodporucala ani čaje,ani epino,ani epidural,vraj všetko prirodzene,ale zvažuje aj sekciu. Tak čakám a bojim sa.

veronikanellka171
3. jan 2017

Teraz som sla na wc (predtym som bola pred hodinou) a na vlozke krv taka hneda.. ale ked som sa utrela na toaletnom nic..

zubrienka1
3. jan 2017

@adkalu Ahoj, hlavne sa neboj (viem lahko sa to hovori...) a snaz sa pozitivne naladit. Vsetko dobre dopadne🙂 Ja som sa tiez hrozne bala a to som bola tretorodicka. Kazdy porod je totiz iny, neda sa to pausalizovat😉

jankacs
3. jan 2017

Oddnes som aj ja januarovka, kedze v decembri sa nam von nechcelo, narodili sme sa 3.1. 2017 o 5:10 rano, volame sa Emmka a mame 3650g a 51 cm

kwr
3. jan 2017

@jankacs gratulujem🙂

jankacs
3. jan 2017

@kwr dakujem 🙏

kwr
3. jan 2017

@veronikanellka171 ked uz nejdes do nemocky tak aspon zavolaj co ti poradia...a drzte sa😉

veronikanellka171
3. jan 2017

@kwr vsetky kamosky ze moze tak zacinam pomaly porod no nechcem hned utekat do nemocky ako histerka kedze ma nic neboli a tecie to ozaj pomalicky

lenkavalkova
3. jan 2017

@jankacs gratulujem a vela zdravia zelam 🙂

lenkavalkova
3. jan 2017

@barca29 mne uz zacina lepit, aj ked viem co ma caka...abo mozno prave preto😅

lenkavalkova
3. jan 2017

@doda4 Gratulujem a takisto vela zdravicka zelam, nech sa vam dari 🙂

diablik2102
3. jan 2017

@jankacs gratulujem vela zdravia prajem mamicke vela mliecka a skoro zotavenie 🙂

veronikapodolska
3. jan 2017

Uf poradňa za mnou, situácia rovnaká ako pred dvomi týždňami krčok 2,5 cm zatvorená dnes som 36+5 a mala váži 3400g tak som zvedavá na to malé slonica keď sa narodí, termín mám 25.1🙂

gulocka7888
3. jan 2017

@veronikapodolska ja stale cakam na pondelok.Som tak nedockava kolko sa posunul a ci vobec.My mame termin 28.1. Ale 19.12 sme mali krcok skrateny na 17mm.

fronili
3. jan 2017

@jankacs gratulujem moc hlavne vela zdravicka.sa nam to tu rozbieha😊
@veronikanellka171 dnes rano som citala prispevok ze pri obycajnej krvi bez zatky by si sa mala dat skontrolovat ked mas pred terminom.nechcem samoska strasit ale istota je gulomet 😙
@veronikapodolska drzim moc palceky ja mam termin tiez toho 25teho a poradnu mam 10.1. Ja dufam ze dovtedy nastane niaka zmena s krckom nech viem ze sa to blizi😋ja uz sa ozaj neviem dockat malinkej ale aj sa bojim len nad tym nerozmyslam.

fronili
3. jan 2017

@gulocka7888 aj ja chcem nech sa zacne skracovat ale som zamknuta na 100 zamkov a krcok stale 2,5 tak uvidime 😊

marusia_81
3. jan 2017

@barca29 ja idem porodiť tretie síce po dvanástich rokoch ale dosť sa bojím 😰 aj teším ale viac bojím 😲

lenkavalkova
3. jan 2017

@marusia_81 ja idem tretie po 9 rokoch :D a tiez sa bojim. Ja uz som vsetko zabudla 😂

fronili
3. jan 2017

Babi ja sa uz tak nudim nemam do coho pichnut.ze si skackam na fitlopte len tak s prce😂 popri tom rozmyslam ako spravit priestor v nasej minikupelni na vecicky pre malu asi budem musiet zaobstarat niaky miniregal aby som bola spokojna 😂

mariajuraj
3. jan 2017

@barca29 bojim sa a akoooooooo 😖