Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 a ostatne, tu je tabulka cervikalneho skore z mojej knizky. Kazda kategoria sa vyhodnoti hodnotou 0-2 body a to sa zrata, z toho je CS - cervikalne skore
@mamuskazuzuska
No mam to tam tak napisane aj ja tie vysvetlivky pozeram ale aj tak neviem co to znamena ta 4rka. Ze uz sa otvaram ci ? 🙉
@zuzuk22 nie. To je vo hviezdach co to presne znamena, moze to byt ze za 2 z tych veci si dostala po 2 body, alebo zo 4 veci po bode alebo z niecoho 2 body a z dvoch veci bod... To sa nerozpisuje tak podrobne... ale CS 4 je este dost malicko...
@syska171 mam uz mame 2960 ale stale sme mini a musela som dnes na nákup mini vecičiek a dva balíky nulky plienok 😂 Verím ze sa rozpľaštené,my sa pravidelne krmime asi zato to pomáha 🙂 my sme od včera doma
@mamuskazuzuska
Dakujem 🙂
@zuzuk22 ja som vo stvrtok mala 2-3 a tak uz mam niekolko poradni a dr. mi povedal ze tam je kluuuuud 🙂
@nikolienkaa bozinku nadherny ste 🙂 v dobrom vam zavidim 🙂
@mamuskazuzuska no som zvedava teda 🙂 tak sa tesim ze z 1tkysom uz na 4rke teda aspon 🙂
@zuzuk22 ďakujeme ❤️😘 Neboj zachvíľku aj vy budete spolu 🙂 rychlo to uz ubehne ja si pomaly nepamätám ani ze som bola v nemocnici 😁
@nikolienkaa nadherniiiii a aj vy ste krtkovi fanusikovia;)
Uz aj ja chceeeem a inak gratulujem ze uz ste doma pekne na poriadku🙂
Tak baby po dnesnych dvoch steroch co som mala zhruba na obed mam.kramove bolesti co vystreluju aj do krizov a taky akoby tlak alebo vibrovanie asi pri krcku...po tom stere aj trocha krvi ale len na papieri a to je normalne...velmi dufam ze ta bolest prinesie ovocie lebo veru je to otravne nemozem normalne fungovat ani ist s malym von...po 3 tyzdnoch sme sami co tati isiel do prace a maleho tu uz mrle zeru...tak cakam a dufam ci sa to v nieco produktivne vyvinie.
@nikolienkaa jeeeej super ze ste domka akyy je nadherny a majinkyyyyy😍
Ahojte baby tak uspešne sme domabz chaty malinka sa stale hybe a stvrtok poradna tak som zvesava co a ako
Drzte sa vsetky uz sa nam to krati🙂
@kwr drzim palce silno, uz je najvyssi cas 😉
@nikolienkaa super, pekne privitanie vam muz nachystal, tak si uz len uzivajte 🙂
Baby cakatelky drzim palce aby sa vsetko dobre spustilo, maminam gratulujem k prirastkom a prajem skore uzdravenie ☺
My zajtra nastupujeme na hospitalizaciu a vo stvrtok planovana sekcia...to tak utekaaa, som neista, plna ocakavania, vsetko sa to miesa...sama neviem 😲🙂
Mame na navsteve skoro mesacnu neterku, tak si cvicim, radim...
@elisebah91 jej Betka už vieš naisto že to bude dievčatko? 🙂 A držím palce v stvrtok, ktovie či sa ešte nestretneme 🙂

@zuzuk22 to by mali byt prietoky, tie ostatne cisla