Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby, ked tak citam vase prispevky, tak doktori vas vysetruju kazdu poradnu odspodu? Lebo mna naposledy v cca 32 tyzdni pozeral+ ultrazvuk. ....
@mariajuraj mňa teda každú poradňu pozeral odspodu,každý to asi má inak 😉
@mariajuraj mna pozera odspodu zakazdym ale kazdy doki to ma inak asi zauzivane.
@mariajuraj mna od nejakeho 34tt vzdy..
@majaon jooj ten je rozkosnyy 🙂
@fronili
@majaon ja to nenávidím, má normálne z toho vystiera... A tá úvodná veta ::,,dotkne sa,, má vytáča :D boooze zajtra zas..naposled... Dokopy len 3x pozeral zospodu. Na začiatku keď som povedala ze ma nejako reže dolu, nejaký 12tt, potom v 30. A tak v 36 na streptokoka keď mi bral ster. Zajtra mam prefoperacne vrátane kuk kamošky dolu :D
@majaon jej super maly je zlatyy😊my sme nestihli snehuliaka len takeho malinkeho nakolko sneh sa skor prasil ako lepil. maly bol po dlhej dobe vonku este ma sopliky a kasel ale uz je to v celku dobre.a dva tyzdne zavreti doma to bolo hrozne uz sme to dnes nsvydrzali a isly aspon pred dom nech sa trosku vyvetra
@fronili to je fesaaak 😍
@fronili ja som si minuly utorok hovorila; fuuha dnes sa holim konecne posledny krat.. vcera: aach dufam ze dnes je to ozaj uz posledny krat 😂😂
Mna to holenie caka dnes a este potom veru raz buduci tyzden. Neznasam to! 😖
V com idete rodit? Ja nemam ziadnu vyradenu nocnu koselu a normalne zacinam uvazovat, ze co si tam obleciem... Ci si mam kupovat dalsiu nocnu koselu? Vraj je dobre zobrat taku, co potom vyhodim...
@sandri ja mam dve take babkovske nocne kosele tusim z Kiku a v jednej z nich som.rodila Ozzyho a ani kvapka krvi a nic cize asi aj teraz...inak v podstate mi je jedno v com.tam skoncim, aj tak to nakoniec vyhrnu...dostala som od svokry dve krasne kojacie nocne kosele drahe ale do tej sa prezlecem az po sprche
@veronikanellka171 dakujem😊je to 👼z rozkami 💙 s tym holenim je to na slaktraf ozaj ja sa oholim pred poradnou a potom uvidim ci stihnem😂
@majaon no ja niak mojho do vsetkeho zeniem momentalne nech porobi lebo on vsetko na poslednu chvilu a ja som planovac😂
@sandri ja ani neviem ci treba mne dali pri simonkovi koselu nemocnicnu a potom som mala svoje
@zuzuk22 maly je zlaty uz aj ja by som chodila takto von stale ako pred chorobou.a ked som viac vladala
Ahojte, tak aj tu sa pochvalim,že už som mamička, Peťko sa nám narodil včera ráno a má krásne miery skoro 3,5 kg a 49 cm. Držíme palce aj ostatným čakateľkám,nech sa drobčekov rýchlo dočkáte.🍀
@zajinka123 jeeeej gratulujeeeem 🙂 a aky bol pôrod ? Ja to nakoniec asi vidím ze pojdem rodiť do tej nr 🙂 prajem hlavne rychle zotavenie mamičke a vela zdravicka 🙂
@zuzuk22 woow ake brusisko 🙂

@kukulienka83 gratulujem veľmi,držte sa a veľa zdravíčka prajem ✊😊