icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
4. jan 2017

@kukulienka83 gratulujem veľmi,držte sa a veľa zdravíčka prajem ✊😊

mariajuraj
4. jan 2017

Baby, ked tak citam vase prispevky, tak doktori vas vysetruju kazdu poradnu odspodu? Lebo mna naposledy v cca 32 tyzdni pozeral+ ultrazvuk. ....

fronili
4. jan 2017

@zuzuk22 ja som dnes odhadzovala sneh vonku a riadne ma to zmorilo😅

majaon
4. jan 2017

@mariajuraj mňa teda každú poradňu pozeral odspodu,každý to asi má inak 😉

fronili
4. jan 2017

@mariajuraj mna pozera odspodu zakazdym ale kazdy doki to ma inak asi zauzivane.

majaon
4. jan 2017

@zuzuk22
@fronili baby aj my sme snehovali,malý total mokrý,ale zabavil sa 😆

veronikanellka171
4. jan 2017

@mariajuraj mna od nejakeho 34tt vzdy..

@majaon jooj ten je rozkosnyy 🙂

jetotu
4. jan 2017

@fronili
@majaon ja to nenávidím, má normálne z toho vystiera... A tá úvodná veta ::,,dotkne sa,, má vytáča :D boooze zajtra zas..naposled... Dokopy len 3x pozeral zospodu. Na začiatku keď som povedala ze ma nejako reže dolu, nejaký 12tt, potom v 30. A tak v 36 na streptokoka keď mi bral ster. Zajtra mam prefoperacne vrátane kuk kamošky dolu :D

fronili
4. jan 2017

@majaon jej super maly je zlatyy😊my sme nestihli snehuliaka len takeho malinkeho nakolko sneh sa skor prasil ako lepil. maly bol po dlhej dobe vonku este ma sopliky a kasel ale uz je to v celku dobre.a dva tyzdne zavreti doma to bolo hrozne uz sme to dnes nsvydrzali a isly aspon pred dom nech sa trosku vyvetra

majaon
4. jan 2017

A moja pravdepodobne posledná brušková foto 😊 od pondelka malej dohováram,že už môže prísť,že pán doktor dovolil a cestu má otvorenú a zatiaľ sa jej nechce,no veď večne tam nebude 😁😜

majaon
4. jan 2017

@jetotu no mne to tiež nie je extra príjemné,ale čo narobím...hlavne to holenie už teraz nezvládam,naposledy som nechala strnisko 😁,akurát by som chcela stihnúť pred pôrodom,nech ma tam sestrička nemusí holiť 🙄

majaon
4. jan 2017

@fronili tata postavil,ešte má voľno do 9.1.😃 my sme z auta odhŕňali sneh 😉

fronili
4. jan 2017

@majaon jeeej pekne brusenooo.
Aj moj chlap ide 9.1. uz do prace.Ale momentalne isiel na polovku😒🐗 maly este buwa tak hadam este chvilu si oddychnem.A to holenie je hruuuzzaaaa ja mam v plane sa veru uz len max 1-2 krat oholit ale uz som zufala.to je normalne akrobacia🙉

veronikanellka171
4. jan 2017

@fronili to je fesaaak 😍

veronikanellka171
4. jan 2017

@fronili ja som si minuly utorok hovorila; fuuha dnes sa holim konecne posledny krat.. vcera: aach dufam ze dnes je to ozaj uz posledny krat 😂😂

lenkavalkova
4. jan 2017

Mna to holenie caka dnes a este potom veru raz buduci tyzden. Neznasam to! 😖

majaon
4. jan 2017

@fronili diky😊 aj môj krpec spí,tak lehnim na gauči a otriasa mnou čo má malá takú štikutku 😁,tata išiel kúpiť nejaký materiál čo ešte prerábame poschodie,jaj ešte som chcela ísť dať prať,akosi zabúdam 🙄

sandri
4. jan 2017

V com idete rodit? Ja nemam ziadnu vyradenu nocnu koselu a normalne zacinam uvazovat, ze co si tam obleciem... Ci si mam kupovat dalsiu nocnu koselu? Vraj je dobre zobrat taku, co potom vyhodim...

majaon
4. jan 2017

@sandri ja som si nechala jednu starú v ktorej som aj Šimonka rodila,nebola z pôrodu ani špinavá,oprala som ju a nenosila,až teraz dám pri pôrod a potom už asi vyhodím 😉

kwr
4. jan 2017

@sandri ja mam dve take babkovske nocne kosele tusim z Kiku a v jednej z nich som.rodila Ozzyho a ani kvapka krvi a nic cize asi aj teraz...inak v podstate mi je jedno v com.tam skoncim, aj tak to nakoniec vyhrnu...dostala som od svokry dve krasne kojacie nocne kosele drahe ale do tej sa prezlecem az po sprche

zuzuk22
4. jan 2017

@sandri ja som normalne v nocnej koseli novej co som si kupila oliho rodila a vobec nebola spinava mala som ju vyhrnutu ;)

zuzuk22
4. jan 2017

@fronili
@majaon
My dnes takto 🙂
Oli spi od pol druhej 🙂 tak naberam silu este na vecer by som chcela ist von zasa 🙂 ale poviem vam som uz teraz znicena 😂

fronili
4. jan 2017

@veronikanellka171 dakujem😊je to 👼z rozkami 💙 s tym holenim je to na slaktraf ozaj ja sa oholim pred poradnou a potom uvidim ci stihnem😂
@majaon no ja niak mojho do vsetkeho zeniem momentalne nech porobi lebo on vsetko na poslednu chvilu a ja som planovac😂
@sandri ja ani neviem ci treba mne dali pri simonkovi koselu nemocnicnu a potom som mala svoje
@zuzuk22 maly je zlaty uz aj ja by som chodila takto von stale ako pred chorobou.a ked som viac vladala

zajinka123
4. jan 2017

Ahojte, tak aj tu sa pochvalim,že už som mamička, Peťko sa nám narodil včera ráno a má krásne miery skoro 3,5 kg a 49 cm. Držíme palce aj ostatným čakateľkám,nech sa drobčekov rýchlo dočkáte.🍀

zuzuk22
4. jan 2017

@fronili no teraz pred porodom to uz je riadna makacka . Musíme uz len vydržať 🙂
A s tym holenim to je veru uz katastrofa a teraz uz ked mam poradňu kazdy tyzden ani nehovorím ....

zajinka123
4. jan 2017
zuzuk22
4. jan 2017

@zajinka123 jeeeej gratulujeeeem 🙂 a aky bol pôrod ? Ja to nakoniec asi vidím ze pojdem rodiť do tej nr 🙂 prajem hlavne rychle zotavenie mamičke a vela zdravicka 🙂

zuzuk22
4. jan 2017

@majaon krásne brusko 🙂 ochvilku uz budeme bez neho a v náručí male babatko krásne voňavé 🙂

zuzuk22
4. jan 2017

My sme uz takýto gulaty 😀 sa teším ze uz 3 poradne za sebou som na tej istej váhe 😀 uz by aj stačilo 😀

veronikanellka171
4. jan 2017

@zuzuk22 woow ake brusisko 🙂