Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lenkavalkova áno aj ja na ni myslím a som velmi zvedavá koľko bude mat Jonasko gramov
@jetotu myslime na tebaaaaa ,urcite to uz mas aj za sebou 😘
@veronikanellka171 gratulujeeeem,parada,vela zdravicka 😍
Dalsia co to ma za sebou,jujuuuj 🙂
@veronikanellka171 gratulujeeeem 😍 Konecne sa uz vypýtala princezná na svet 🙂
Babulky gratulujem k dnesnym babatkam su krasnucke 🙂 prajem skore zotavenie a vela radosti :-*
@julinka88 dalsie mini brusko 😀 Aj mne sa zda, ze uz je trosku padnute ;). Ale ved este je to len 38tt. Ja som pripravena vydrzat do 40tt a potom cisar. Hadam to nepride skor, uz som sa tak nastavila na to, ze to bude toho 12.1.
@lenkavalkova mne zatial vobec nepada brusko pri simcovi mi padlo v 38tt r dni pred porodom.
Blahoželám všetkým maminkám a veľa zdravicka prajem 🙂
@lenkavalkova hej viem mame cas len sa jak slonica uz citim nervozna sama zo seba
Peeco mas cisarsky?
Baby neviem ci v tejto skupine sa riešil vysoký pulz aká je norma neviete ? Lebo už 4 den mi je tak cudno nie stále chvíľami hlava sa mi zatočí ťažko sa mi dýcha srdce bije ako blázon už si meram aj tlak ten je Ok ale pulz mám 102 teraz ráno napríklad to sa mi zdá veľa tak neviem ci mám stresovať poradňu mám až v stredu😟 Inak aj mna to brucho už taha k zemi
Dakujeem 🙂 som na antolskej v ba a zatial od rana uplne sama na izbe uz sa aj nidiim.. Joj hovorim sestricke uz nechcem lezat chcem sprchu a malinku a ona ze jasne.. no a neodpadnem v sprche? 🙄 ledva ma stihla 😀
@julinka88 ja už mám tretí v poradí, takže nikto nechcel riskovať normálny porod
@veronikanellka171 - normálne si sa zosypala? Oddychuj prosím ťa 🙂
@veronikapodolska konečne niekto, kto má podobné brucho ako ja :D Aj mňa ťahá k zemi. Ja ti s pulzom neporadím, lebo ja mám vysoký vždy, dokonca som chodila na kardiologiu pred tehotenstvom a brala Bisomerck, ale v tehu mi ho vysadili a teraz mi internista povedal, že ak sa budem po pôrode cítiť dobre, tak ho nemusím začať užívať naspäť. Ale búši mi srdce, koľko krát taká slabosť do nôh, ako keby som mala odpadnúť a tak podobne. A cholesterol mám 9,2 a že pohoda 😂 to zas bude diéta 😅
@lenkavalkova babi aj ja mam velke brusko a taha ma k zemi.
@fronili to je male brusko 😉
@jetotu srdecne gratulujem a rychle zotavenie zelam 🙂. Tesime sa na viac info 🙂
@jetotu este sa chcem opytat, kedy si sla pred cisarskym do nemocky? Lebo ja mam planovany na 12.1., ale do nemocnice mam prist uz 11.1. o 8:00 nalacno a sa mi to zda byt zbytocne skoro...
@jetotu gratulujeeeeeem mojaaa 😍 Nech ste zdraviii
Baby po cisárskom kedy ste mali prvý sex ? 😂

@veronikanellka171 jeeej tak nakoniec predsa
Gratulujem hlavne zdravicko