icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
7. jan 2017

@veronikanellka171 jeeej tak nakoniec predsa
Gratulujem hlavne zdravicko

nikolienkaa
7. jan 2017

@lenkavalkova áno aj ja na ni myslím a som velmi zvedavá koľko bude mat Jonasko gramov
@jetotu myslime na tebaaaaa ,urcite to uz mas aj za sebou 😘

lalia87
7. jan 2017

@veronikanellka171 gratulujeeeem,parada,vela zdravicka 😍
Dalsia co to ma za sebou,jujuuuj 🙂

nikolienkaa
7. jan 2017

@veronikanellka171 gratulujeeeem 😍 Konecne sa uz vypýtala princezná na svet 🙂

fronili
7. jan 2017

@jetotu myslime vsetky na teba drz sa nam😉🍀

aandreja
7. jan 2017

Babulky gratulujem k dnesnym babatkam su krasnucke 🙂 prajem skore zotavenie a vela radosti :-*

julinka88
7. jan 2017

Baby ja uz vam tu normalne zavidim prvorodicky tu aj skorej rodia a ja tretie a malinka sa nepyta a nepyta uz aj brusko mi pada a nic sa nedeje🙂

lenkavalkova
7. jan 2017

@julinka88 dalsie mini brusko 😀 Aj mne sa zda, ze uz je trosku padnute ;). Ale ved este je to len 38tt. Ja som pripravena vydrzat do 40tt a potom cisar. Hadam to nepride skor, uz som sa tak nastavila na to, ze to bude toho 12.1.

fronili
7. jan 2017

@lenkavalkova mne zatial vobec nepada brusko pri simcovi mi padlo v 38tt r dni pred porodom.

veronikapodolska
7. jan 2017

Blahoželám všetkým maminkám a veľa zdravicka prajem 🙂

julinka88
7. jan 2017

@lenkavalkova hej viem mame cas len sa jak slonica uz citim nervozna sama zo seba
Peeco mas cisarsky?

veronikapodolska
7. jan 2017

Baby neviem ci v tejto skupine sa riešil vysoký pulz aká je norma neviete ? Lebo už 4 den mi je tak cudno nie stále chvíľami hlava sa mi zatočí ťažko sa mi dýcha srdce bije ako blázon už si meram aj tlak ten je Ok ale pulz mám 102 teraz ráno napríklad to sa mi zdá veľa tak neviem ci mám stresovať poradňu mám až v stredu😟 Inak aj mna to brucho už taha k zemi

veronikanellka171
7. jan 2017

Dakujeem 🙂 som na antolskej v ba a zatial od rana uplne sama na izbe uz sa aj nidiim.. Joj hovorim sestricke uz nechcem lezat chcem sprchu a malinku a ona ze jasne.. no a neodpadnem v sprche? 🙄 ledva ma stihla 😀

lenkavalkova
7. jan 2017

@julinka88 ja už mám tretí v poradí, takže nikto nechcel riskovať normálny porod

lenkavalkova
7. jan 2017

@veronikanellka171 - normálne si sa zosypala? Oddychuj prosím ťa 🙂

lenkavalkova
7. jan 2017

@veronikapodolska konečne niekto, kto má podobné brucho ako ja :D Aj mňa ťahá k zemi. Ja ti s pulzom neporadím, lebo ja mám vysoký vždy, dokonca som chodila na kardiologiu pred tehotenstvom a brala Bisomerck, ale v tehu mi ho vysadili a teraz mi internista povedal, že ak sa budem po pôrode cítiť dobre, tak ho nemusím začať užívať naspäť. Ale búši mi srdce, koľko krát taká slabosť do nôh, ako keby som mala odpadnúť a tak podobne. A cholesterol mám 9,2 a že pohoda 😂 to zas bude diéta 😅

fronili
7. jan 2017

@lenkavalkova babi aj ja mam velke brusko a taha ma k zemi.

lenkavalkova
7. jan 2017

@fronili to je male brusko 😉

jetotu
7. jan 2017
lenkavalkova
7. jan 2017

@jetotu srdecne gratulujem a rychle zotavenie zelam 🙂. Tesime sa na viac info 🙂

lenkavalkova
7. jan 2017

@jetotu este sa chcem opytat, kedy si sla pred cisarskym do nemocky? Lebo ja mam planovany na 12.1., ale do nemocnice mam prist uz 11.1. o 8:00 nalacno a sa mi to zda byt zbytocne skoro...

fronili
7. jan 2017

@jetotu gratulujem maminka nech sa rychlo zotavis postavis na nohy a drobcekovi vela vela zdravicka 👼🍀

nikolienkaa
7. jan 2017

@jetotu gratulujeeeeeem mojaaa 😍 Nech ste zdraviii

nikolienkaa
7. jan 2017

Baby po cisárskom kedy ste mali prvý sex ? 😂

julinka88
7. jan 2017

@fronili veru malinkeee mas

julinka88
7. jan 2017

@jetotu jeej gratulujeeem aky macko riadny

zuzuk22
7. jan 2017

@jetotu jeeej gratulujem 😍 vela zdravicka a rychle zotavenie 😊 riadny chlapisko 😘

zuzuk22
7. jan 2017

@fronili no tak ty teda vobec nemas velke brusko 😊

lalia87
7. jan 2017

Nase mini hniezdocko pre Sofi som uz predpripravila 😍 👶 ❤

jetotu
7. jan 2017

Ďakujeme kraaasne tetusky, budeme sa snažiť čo najskôr domov dostať malý jeuuuzasny, alebudetoteda cickos 😂😍💖