Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 krasne hniezdocko 🙂. Ja mam stale postielku zlozenu v krabici 😒
@jetotu nadherni ste obaja, malinky je zlatucky 😍
@zuzuk22 dakujem 🙂
@lenkavalkova ved to maaa v podstate cas 🙂 teda u mna malo,ale polovicka zas zajtra rano o 3tej odchadza a pride az na porod,tak uz sme to chceli mat vse nachystane 🙂 a dakujem
❤
@jetotu
@kwr
@veronikanellka171 gratulujem Vam.vitajte v klube maminiek 😘
@nikolienkaa ty si neskutocna žena 😉 kamarátka rodila nedávno cisarskym.. Tam musíš tiež dodržať sestonedelie.. Potom bola na kontrole a pak išla na to 😉
Babi to dakujem ale na doto ti sjreskuje mam pocit s tym bruskom.😅Dnes ma caka este holenie a ja neviem uz ako cez to brucho.Mala je tak ulozena zebsa neviem poriadne ohnut.Pru simcovu som mala ooovela väcsie brucho a z holenim nebol az taky problem.😂
Oprava*na foto to skresluje
😝 ja už sa asi od 28tt holím po pamäti a celkom fajn žiadna jazva zatiaľ len to trvá dlhšie, vyskúšaj 😉 ale teda slepcov obdivujem
@mattkapd Oki uz len 5 týždňov 😂😂😂
@fronili ja mam s holenim problem uz peknych par tyzdnov...bez zrkadielka som stratena. Ale neda sa vzdy jednou rukou zrkadielko drzat, tak potom popamati. Ja mam problem okolo jazvy sa oholit, lebo ked sa zohnem, brucho mi ju zakryje. Takze pred odchodom do nemocky bude musiet manzel pomoct, inak to nevidim 🙂
@zuzuk22 kocky ste. Nebyt tych uplne rozdielnych ucesov, tak sa riadne podobate ;)
@lenkavalkova ďakujeme 🙂 no trochu 😀
Baby dnes sa citim nejak divne...aj ma prehnalo...zeby stres nastupoval? Zacinam odpocitavat...uz len 4 dni... 😲
@lenkavalkova no mam to za sebou je to cim dalej tym horsie od zajtra este 17 dni do porodu cca.najhorsie je ze jedine po pamäti nakolko mala je tak nasponovana ze sa nedokazem ohybat-je to mozne?!😥
Ja sa oholim uz len pred TP kaslem na to uz ozaj nevladzem😂tedim sa ked sa oholim uz bez brucha😂
@fronili ja sa tiez neholim len tak z pasie :D Len ked je to uplne nevyhnutne, aj tak to musi byt hrozny pohlad 😂 A normalne rozmyslam, ze na nohy sa uz aj tak vykaslem...budu niekomu prekazat chlpate nohy pri cisarskom? 😂
@lenkavalkova tak to je asi vyhoda cisarsku ze nohy nikto neriesi 😂 bolo by ale premna horsie keby sa nehokim casto viac by som sa narobila a preto sa musim vzdy donutit castejsie.ale chvala bohu ak stihnem so porodu este 1 krat.a ak nestihnem budem rada.malinkej by som bola vdacna za usetrenu robotu😂takze drobatko male pod uz von maminka nevladze.
Dakujemdievky, je úžasný môj bumbik taký fajne makkucky :D asi by sommala70 spat tak idem teda naj ráno už vstávam a chodím 🙂
Baby odtiekla mi voda 😨

@jetotu nadherny ste 😍