Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr no som v nemocke kontrakcie kazde 3 minuty.Cakam na nejaku tabletu na uvolnenie ci co aby sa zmiernilo a ja si mohla chvilku pospat.Drzte palce baby
@gulocka7888 drzime palce,myslime na teba ❤ prajem ti rychly priebeh,drzim palciska,drz sa o chvilku si so svojim drobatkom 😍
@gulocka7888
Aj ja drzim moc palce...inak baby všímate si ze vždy v noci pribudne nova januárovka? 🙂 uz sa teším, ked pridem na rad ja...
@gulocka7888 drzim palceky nech vsetko dobre dopadne🍀✊
@veronikanellka171
Jeeeej....gratulujem Vám, malinká je nádherná 🙂
Želám skóre zotavenie a obidvom veľa veľa zdravička 😀
Babi tato noc strasne zlaaa hrozne bolesti v krizoch a pod bruskom.Toto bola silna kava.este trochu pretrvavaju ale soanok nula bodou.😢ja len dufam kym bude manzel v horach 🔫🐗ze nic nepride lebo ma picne.neviem si momentalne predstavit vstat.
@gulocka7888 drzim palce 🙂 dufam ze uz mas aj po a vsetko dobre a rychlo prebehlo 🙂
@gulocka7888 dufam ze uz mas po a pri sebe krasne zdrave babatko 😍
Juj,mobil mi ukazuje ze -22st. Je to vobec mozneeee? 😲 teraz by som s tymi babenkami nechcela ist domky,brrr. Ja este rozmyslam ako malu narvem do vajka a zakryjem takou hrubociznou dekou,ale aby mi ta deka nepadala,to si este musim nacvicit 🙂
Inak som v noci rodila,bolo to ryyychle a kraaaasne..skoda ze len v sne 😀
@fronili aj nám zamrzla voda ani auto nebrnklo... 🙄 teraz keby ma to chytilo, ani osprchovať a asi sanitku len volať.. 😉
@gulocka7888 nooo drzim palce 🙂. Uz to mas asi aj za sebou, tesim sa na dalsie info 🙂
Tie mrazy su riadne veru... Tiez si neviem predstavit ako pojdeme domov, dufam, ze dovtedy to trosku povoli.
@marusia_81 nam nastastie auto chyta co som prekvapena.Ale este ze tie sanitky su pre istotu.👍
@gulocka7888 myslime na tebaaa✊😊
Baby co ste uz s babenkami doma, co ste im obliekali na cestu domov? Ja mam prvych obidvoch letnych, tak neviem 😅
@fronili ked máš studenú to je ešte fajn nám zamrzla aj studená sme uplne bez vody už druhý deň do teraz som len od rána umývala riad systémomom nanosiť vodu od svokry nahriať na sporáku a ako tak čosi poumývať ešte ma čaká aj oprať nejaké veci aspoň malému do školky no hrúza des....
@nikolienkaa jeminečko,ten je nádherný 😍😘 pekné fotky si porobila mamina 😉
@nikolienkaa boze nadherny drobcek 😘😍
@nikolienkaa nadherny je a krasne fotky 😍😍😍
Tak baby som zvedavá na zajtrajšiu poradňu v nemocke,či sa tie moje 3 cm pohli za ten týždeň🙄 včera bol boj v sprche so žiletkou,ale dala som to,lebo som mala ešte trochu energie,veď za ten deň nezarastiem 😁 inak mám stále len poslíčkov,nič pravidelné...
Jej ja som asi jediná čo nechce porodiť, dúfam že ešte 15 dni vydržím 2v1, ja mám celkom obavy ako to budem zvládať, ráno sa vytrepat s tromi deťmi na čas do školy, musím ich odviezť 5 km mladšia do jasiel😠a hlavne sa obávam ako budeme spat, lebo mladšia spi so mnou aj staršia niekedy príde, muž spi zvlášť kvôli chrapaniu-ale už to rieši, no v noci sa nezobudí ani keby konzervy padali okolo neho, ráno o 6h zmizne a o 18h príde niekedy aj o 17h čiže stihne vyzdvihnúť deti🙂 Ja mám v stredu poradňu tak som zvedava

@gulocka7888 oh hooo show time🙂 dufam ze uz si na ceste alebo aj v nemocke? Napis ako pokracujes;) a drz sa!