Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikapodolska no toho spania sa obávam trochu aj ja,budeme všetci v spálni a malý tiež sem tam prilezie k nám,ale asi to budem riešiť tak,že keď v noci príde krpec medzi nás,tak ja prejdem do jeho postele aby som sa ako tak vyspala 😊
Inak baby prosím vás,prišli vám už papiere ohľadom materskej? Lebo mne stále nie,bola som tam sa spýtať a že oni majú na to 60 dní,no ale keď porodím,potom pri malej chodiť vybavovať - odhlásiť rodičak a prehlásiť dôchodkové,tak to bude o držku 😡 ja ani neviem čo mi vlastne príde tento mesiac - ešte rodičak či aj materská už,som z toho jeleň 🙄
Baby ja dnes len leziiim. Nemam nic na praci,spratala som si uz vcera a nudim sa v posteli 🙂 apa nam dnes o 3tej odisiel,pride az na porod,tak neviem co budem porabat 🙂
Zajtra mna caka kontrola v nemocke,moja prva,tak dnes holenie 🙂 keby som nemala sosovicku na pipine tak to bar jak smykam,ale takto sa o nu bojim 😂
Ja som od 7.12. na materskej a stale mi nic neprislo...
@lenkavalkova oni majú času a času na tých úradoch...
@veronikapodolska ja sa tiez neponahlam rodit a som rada, ze ma este ziadne "vazne" priznaky nechytaju 😀. Ale to my, co tretie cakame to tak mame 😉. Inak ako riesi chrapanie tvoj muz? Lebo aj moj chrape, ale neriesi 😅
No mamicky sedím v aute s kontrakciami....dúfam že to bude rýchle 😀😀
@lenkavalkova noo mne uz prislo som na materskej od 12.12 dovtedy mi chodila pnka ale zaujima ma co dalej to teraz az do februara resp porodu 23 januara budem bez koruny?dufam ze nie
@majaon ja som od 5.12 na Md a tiež mi ešte neprišiel výmer 😉
@julinka88 mali by ti prist peniazky uz tento mesiac. Oni posielaju medzi 14-tym az 20-tym dnom v mesiaci.
@picur22 Drzim palce! Drz sa 🙂
@lenkavalkova no u nás to už bola katastrofa zatvorený sám v izbe a tak chrapal že budil cely dom aj deti, ani na dovolenku sme nemohli už chodiť, lebo prvé noci som nespala vôbec a potom iba občas 😉 a najhoršie že ani on keď chrápe sa necíti výspany a je stále unavený, no a už bol na vyšetrení v statnej nemocnici v Ba je spánkové štúdium p. Dr. Muscka najskôr mu dali taký prístroj na meranie cez víkend domov, potom bol 3 dni v nemocke a tam ho merali to bolo pred Vianocami a teraz koncom januára ide na konzultáciu a vyhodnotenie pobytu, zistili mu aj to mierne apnoe, čiže asi dostane takú kyslíkovú masku - prepláca to poisťovňa, keď s ňou spal v nemocnici tak vôbec nechrapal a hlavne sám povedal že sa konečne vyspal a ráno sa cítil výborne, inak zo začiatku tiež nechcel to riešiť ale potom sa odhodlal aj keď videl koľko ľudí ma s tým problém veď 1,5 mesiaca sme vopred boli objednaní a ešte keď bol v nemocke tak tam stretol aj kamosa s rovnakým problémom 🙂
@majaon ja som bola osobne dat na sociálnu poisťovňu 12.12 a rozhodnutie mi prišlo 22.12
@lenkavalkova aha no snad teda pridu
Ďakujem
tiez som na materskej od 12.12. A stale mi nic nedoslo a uz cakam ze co ci bude vysia alebo nebude vysia materska 🙉 co my vyrataju a teraz nevidm ako mi pridu ani peniaze tento mesiac kedze pol mesiaca mam s olim rodicak a pol mesiaca uz novu matersku ....takze vobec neviem ze co a ako mi to pride 😕😕😕
Inak tiez neviem ako to bude ked uz bude s nami doma Sofi kedze oli tiez v noci chodi k nam do izby ked sa zobudi....supne za medzi nas a spi dalej ...tak to este bude zaujimave 😕
Ďakujem dievcata...poslali má ešte domov lebo som len na 1,5palca otvorená a mám dosť nepravidelné kontrakcie...ale lekárka rovno povedala že ešte dnes v noci sa určité uvidíme 😉😊
@veronikapodolska no moj chrape kazdu noc, ale len ked sa na chrbat prevrati..tak ho budim a prosim ho, nech sa otoci zas nabok aj niekolkokrat pocas noci. Vacsinou to pomoze, ale niekedy mi nervozne odvrkne nieco z polospanku a som jasna 😂. Je mi jasne, ze ani on sa dobre nevysi. Predtym som to riesila tak, ze som odisla ja na gauc, ale teraz sa uz na gauci nedokazem otocit 😂. A teraz chrapeme obaja. Vo februari sa stahujeme do stvorizbaku, tak to vidim na oddelene spalne. Ale dobre vediet, ze kde to riesia, takze dik za info 🙂
@nikolienkaa kraasa 🙂

@zuzuk22 ďakujem 😉 napíšem...aj ty potom informuj,inak už nás tu veľa neostalo 2v1 😊