Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@mariajuraj
@gulocka7888 gratulujem vam 🙂
Tak nakoniec k tej gynekologicke idem dnesna noc bola hrozna zvracala som asi 2x :( strasne zle mi je od zaludka... Hlava ma strasne boli... Tak fakt sa tesim
@verunqha23 to mas skôr nejakú virózu ,nie ?
Zienky co uz čakáte ďalšie detičky tak predtým po pôrode ste používali popôrodný pas ? Ak hej zaberá to ?
@mariajuraj
@gulocka7888 gratulujem ❤️❤️❤️❤️
@mariajuraj
@gulocka7888
Gratulujem Vám dievčence že ste to zvládli 👍
Želám Vám i Vašim detúrencom veľa veľa zdravička a nech uz ste čím skôr doma a plne energie 🙂
@nikolienkaa ja som nemala ten pas tak ti neporadim velmi 🙂
@gulocka7888
@mariajuraj gratulujem Vam 🙂 hlavne vela zdravicka a rychle zotavenie 🙂
@nikolienkaa vies co ja ani nie lebomi to strasne vadilo aj ked som uz jazvu po sekcii mala zahojenu... ale myslim ze nieco to pomoze, len ja som na to nemala nervy 😀
@mariajuraj
@gulocka7888 babiiii moc moc gratulujem kdetickam su krasne a hlavne zdravicka kopec🍀👼
@nikolienkaa ja som ho nepouzivala a myslela som,ze sa ta koza uz nikdy nestiahne, ale cuduj sa svete ono to casom sa vsetko spravilo a brucho som mala ploche ako na strednej, ale trvalo to dlho nebudem klamat. Uvazujem, ze ci aj ja ten pas nezaobstaram teraz...
@gulocka7888
@mariajuraj gratlujem vam, rychle zotavenie zelam a uz len vela radosti z deticiek 😍 ❤ 👶
Mamicky ahojte....tak a sme tu 😊 nasa malá Petra prišla na svet 8.1.2017 o 23:15 s mierami 3100gr a 49cm...je naaadherna 😊😘
Tak sa to konecne rozbehlo cize na 100 percent ze idem cisarskym zobrala krv poslala na interne tam ma tiez vysetrili zajtra idem zase pre vysledky z krvi a potom sa dohodnut uz len na termine... No ale vraj ak mam nejaku chripku alebo virozu lebo som vravela nainternom ze zvraciam a tak. A ona povedala ze ak budem dneska este zvracat ze to mam povedat a asi mici sarsky robit nebudu ci? Lebo povedala ze to je potom problem ... No ja hned ako som prisla domov cize teraz som zase zvracala :(
@lenkavalkova mne to je veľmi vtipne ale miestami do placu 😂 Ako vypada to brucho 😂Inak take umŕtvené to zostane uz navždy ? Ze miestami nemam cit nad ranou?
@nikolienkaa toto presne iste som mala aj ja, ze v jednom mieste som nemala ziaden cit...neviem, ci nejaky nerv porusili ci co, ono sa to zlepsilo, ale tiez to u mna dlho trvalo mozno aj 2 roky...
@verunqha23 kym zvracias ti cisarsky robit nebudu, kym nemusia. Po cisarskom mas problem sa zasmiat a nie to grcat... A je to operacia, mala by si byt pri nej zdrava podla moznosti. Tak sa liec, drzim palce.
@picur22 Gratulka! Drzte sa ❤❤❤
Idem z poradne,mala stale neotocena,ze jej davame este tyzden a bud.pond.sa dohodne termin sekcie. V busi som odpadla,uplne kra7ne,v cakarni mi bolo tiez zle,omerali tlak a ze 80/50 tak ze hruza. Musela som v cakarni vypit kavu na dokiho prikaz a pomaly sa suchcem dom zmordovana,zle mi je,ledva nohy taham. Neviem co to
@lalia87 och joj tak si davaj pozor...
@lalia87 ja pijem cele tehu kavu na nizky tlak. Sestricka nakazali a veru bez kavy sa horsie citim. Oddychuj a neboj sa, to prejde. Skoda, ze nemas doma draheho, ponechaval by ti veci porozkladane po celom bytiku, ty by si dosla domov a neboj sa jak by ti hned tlak vystrelil 😉
@majkovaalinka dakujem pekne,aj som myslela ze taketo daco len rozmyslam co mi to este neposlali lebo sa mi zdalo ze uz vsetko mam,tak to musim prestudovat.
@mariajuraj
@gulocka7888
@picur22 gratulujem mamičky k drobčekom 😉 a prajem veľa zdravíčka 😊
@mariajuraj
@gulocka7888
@picur22 gratulujem maminky,skore zotavenie a vela radosti z drobatiek 🙂
@mamuskazuzuska no uz lezim doma,k.o. oddychujem.
@lenkavalkova no ja tiez pijem kazdy den taku slabu,rano som si nedavala ale nikdy pred poradnou som si nedavala a cele tehu mam tlak 110/70 tak neviem co zrazu tak klesol. V tom busi som myslela ze ma urve. Veru,polovicka by ma hned nastartovala,aj som si tak vcera vravela,ze ked je tu tak ma slak triafa z bordelu a vcera ked odisiel,vsetko som mala tip top upratane a cely den som sa nudila neskutocne 🙂
@lalia87 iiiiii dávaj si pozor , bože ja po sekcií som mal 90 na 45 a tak to so mnou bolo asi 4hodiny ale asponze som ležala
@nikolienkaa no uz lezim,pripadam si jak keby ma volacim ovalili,ledva som sa dosuchtala domov. Vcera som vecer preletela cez stol doma a zachytila ma az fit lopta na ktoru som padla,teraz zas toto. Po tej sekcii ta aj bolela hlava ci si ju ten den nedvihala ako sa vsade pise?

Baby , dobre ranko. Konecne sa hlasim. Nasa Nelka sa narodila 7.1., o 21:00, 3 kg, 50-cm 💟 neskor aj foto pridam. Porod prirodzeny, no nejdem do detailov...ale zvladli sme tto za pomoci lekarky aj sestriciek, ktore mi velmi pomohli