icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

elisebah91
9. jan 2017

Gratulujem maminkam k uzlickom a cakatelkam prajem vela sil a trpezlivosti.
Ja som po spinale lezala, len som hlavou do stran otacala a ked ma pustali z JISky, v sobotu bolo dobre. Ale dnes doobedu ma chytil akoby migrenozny stav, bolest hlavy ked som sedela a stala, vracanie, prehnatie. Dali mi aj tabletu,na bolest,ale neviem ci som ju tesne po nevyvratila. Chceli aj infuziu len som sa jej vyhybala, tak som si lahla poobede a zdriemla. A ked som vstala ustupilo to. Ako dojcim tak,aj dost,pijem takze tekutiny su stale. Len dufam ze to bolo jednorazove a doma ma taketo nieco nechyti. Malinka je zlata, akoby vedela ze mamina je odplena tak si tisko buvala. Teraz vecer uz som zase OK. 👍

lenkavalkova
9. jan 2017

@elisebah91 ja som mala problemy s hlavou od zakladnej skoly, ale po cisarskych take migreny, ze dovi-dopo, chodim na neurologiu s tym a beriem Relpax (mimo tehu) ten jediny zabera.

nikolienkaa
9. jan 2017

Baby ja som tu spomínala ,ze ked som bola tehu mala som take chlpi na bruchu a ono tie chlpi mi zostanú ? 😂

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@nikolienkaa nie 🙂

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@nikolienkaa inak aj ja mam strasne chlpate 🙂 aj pri prvom som mala 🙂 ono to ustupi do normalu zasa 🙂

buchta666
9. jan 2017

@lenkavalkova ja mam sekciu zajtra a hospitalizovana som tiez od dnes rana, ale pre mna strateny den

elisebah91
9. jan 2017

@buchta666 aj ja som tak bola, den vopred uz o 7:30
😕

mamuskazuzuska
9. jan 2017

@buchta666
@elisebah91 tak to mam dobreho dr. 🙂

zuzuk22
9. jan 2017

@buchta666 tak drzim zajtra palce ;)

fronili
9. jan 2017

@buchta666 drzim palceky zajtra nech ti vsetko dobre dopadne a mas to rychlo za sebou😊✊🍀

lenkavalkova
9. jan 2017

@buchta666 Aj s tebou dnes nieco robili? Zajtra drzim silno palceky 🙂. A potom napis info, ked budes vladat 😉

lalia87
9. jan 2017

@buchta666 ujuuuuj drzim.palce na zajtra,budeme tu na teba mysliet 🙏

buchta666
9. jan 2017

@lenkavalkova dokopy so mnou nic nerobili, vzali mi krv, bola som na sone a na pasoch - to je všetko, od 18- tej nejest a od 24-tej nepit

aniko_h
9. jan 2017

Ahojte baby tie ktore ste uz rodili a prirodzene.bolelo vas sitie po porode?ale az tak,ze ste si nevedeli skoro vobec sadnut?ak ano tak s cim ste si to osetrovali aby sa vam to rychlejsie hojilo?a ako dlho to bolelo?ja som 5 dni po porode a mam pocit ze kazdym dnom je to horsie.pri cikani ma to strasne pali.dnes som videla,ze uz aj vypadol jeden steh.

fronili
9. jan 2017

@aniko_h ja som s tym problem nemala vobec dokonca ma to ani nebolelo.Ale co je zevraj overene a pomaha je davat si repikove obklady z caju alebo ja mam prichystany aj aloe vera sprej -prva pomoc velmi dobre hoji rani.

fronili
9. jan 2017

@aniko_h dokonca ako jedine mi zabralo aloe vera na zilu ze neboli a trosku sa mi to stiahlo.a to som vyskusala uz ozaj rozne masticky cipky a sedave kupele.

lenkavalkova
9. jan 2017

@buchta666 Dik za info, dufam, ze aj so mnou to bude podobne. Tak zajtra sa drz! Dnes toho asi vela nenaspis... 😉

natalia_17
9. jan 2017

@aniko_h ano repikom umyvat + nam radili v nrmocnici chlorofylovy sprej. Ja uz ho mam kupeny pre istotu

lalia87
9. jan 2017

@aniko_h ja nerodila ale mam kupene toto,maminky mi to odporucali,ze kazdu chvilku prikladat s latkovou rukavickou a za par dni ze zahojene.

natalia_17
9. jan 2017

Zeny ja uz chcem ist rodit. Uz som zufala.. kontrakcie nepravidelne mam uz dva tyzdne uz ich pomaly ani nevnimam. Co som sa tesila ze ideme na to stale to ustupi. Najhorsie ze som uz ako vorvan a nemozem zaujat ziadnu polohu aby mi brucho nerezalo do rebier.. ked uz sa konecne ulozim tak sa zahlasi maly ze akurat ide kopat potom mi treba pit a ist 10x na wecko potom si idem spravit kakao alebo zjest cokolvek... a krasna noc za nami. Uz tri tyzdne mi doktori slubuju ze idem rodit ze som otvorena na 3 cm och a stale nic.. kazdy den mam svokru svagrinu mamu a dalsich ludi na mobile ci uz rodim.. mna to zabija kokos ako keby sme si vedeli zapnut gombik ze teraz sa narod... vyskusali sme uz vsetky sposoby vyvolavania porodu uz som si povedala ze kaslem na to a uzijem si posledne dni s bruskom ale clovek nemoze ani na ulicu ci do obchodu ist aby si nevypocul tie blbe otazky a ty si este neporodila??? Vrr... zajtra som si vybavila vysetrenie v nemocke ze ako maly narastol kedze odhadovali mi takto do terminu 4500 g tak drzte palce som zvedava co mi povedia ci ma nechaju este takto dalej cakat ale ja uz by som bola najradsej keby ma tam nechali 🙏 i ked mam taky tip ze zas ma len nechaju cakat 😢

marusia_81
9. jan 2017

@natalia_17 presne takto sa cítim.... 😒

natalia_17
9. jan 2017

@marusia_81 ja uz som myslela ze ste vsetky porodili 😀 kedy mas poradnu?

lalia87
10. jan 2017

O 1dnej zaspala,cely cas sa prehadzovala a uz kukam nak.maniacky a cakam kedy zas zaspim 🙂 ja uz som taka nervozna ked som tu sama,ze neviem spat vobec

lalia87
10. jan 2017

Uz mam upecene dva plechy jablkovo skoricovych mafin,pijem kavu a konecne ma zacina chytat na spanok 🙂

nikolienkaa
10. jan 2017

Zienky a ked som mal streptokoka ,teraz ho uz nemam ci Jak to zistím ? Pôjdem gynovi na ster vlastne po šestonedelí ?

fronili
10. jan 2017

@nikolienkaa fuu tak v tomto ti neporadim veru.Skus zavolat na tvoju gyndu ze ako to je.aby sa nieco nezanedbalo.v nemockke ti nepovedali?

zuzuk22
10. jan 2017

@aniko_h ahoj. No ja som si asi 10dni po porode nevedela sadnut...aj v porodnici ked sme jedli vsetci sedeli len ja po stojacky . aj kojit som sa koli tomu naucila po leziacky. Ja som len cistou vodou sa sprchovala. Neboj. Este par dni a bude lepsie ;)

zuzuk22
10. jan 2017

@lalia87 no ty si aka sikovna 🙂 posli aj mne na ranajky mnam mnam 😊 ja teraz vstavam 🙂 ak neratam cca rx v noci co som bola na wc 😕

marusia_81
10. jan 2017

@natalia_17 poradňu mám vo štvrtok , včera som si už aj myslela že pôjdem, lebo celý deň som mala také bolesti na menzes ale slabé a teraz zase nič...ale najhoršie je , že ja sa bojím o malinkú . Už je to dlho chcem ju mať už tu, keď nevieme čo tie naše uzlíčky tam dnu robia....júúúúúúj to sú nervy však🙄

verunqha23
10. jan 2017

Babenky ked som uz absolvovala vsetky vysetrenia ohladom cisarskeho kedy podla vas mi budu robit cisarsky ? Dneska idem uz len pre vysledky z krvi na gyndu stade na interne a dalej co? Poslu ma za primarom? ... A este ohladom cisarskeho robi sa aj klystir ? :/ tomu sa chcem vyhnuuut