Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@julinka88
no ja tiež nad tým občas rozmýšlam ,že hádam stihnem klistír. ale tiež pri chlapcoch to tak začalo, že ma prehnalo ,potom už aj s krvou bolo a bolesti také menštruač., ale klistír treba ešte aj tak😲, lebo tam aj dvojročné vianočné koláče vytlačíme.....😀😝
@mamuskazuzuska jasne ze mozes 🙂 dakujem pekne 🙂 no tak to sa naramne tesim na tie plne cakarne po tom co uz ledva funim :D
@marusia_81 hahahaaa no tak mne sa to zatial nestalo ani som pri porode necikala ani to druhe😀
A tam kde rodim ho ani neponukaju jedine zeby som si ho vyziadala oni to uz nechavaju na prirodu 😀😀😀
@lalia87 no 😀 ja som nastastie v sukr. poliklinike tam som vybavila odbery aj interne + ekg a v nemocke som si odsedela vcera konecne uz aj anesteziologiu tak uz mam pokoj 😀
@barca29 ja som sa rozhodla opät bez epi tak dufam ze ma moja krpatucka nebude trapit moc.
@marusia_81 no ako som spominala klistir mi nedali pri Simonkovi.Prehnalo ma aj doma ale aj pocas tych tlakov v nemocnici som bola este viac krat.Ale aj tak cosi zomna vyslo na stole ale zevraj v tn v nemocnici su na to zvyknuti.no mne bolo aj tak hrozne trapne pocas toho aj potom🙉🙈
@julinka88 no pri prvom ma sestrička zdrbkala, že som sa zle vyprázdnila😨....tak asi ....🙄
@marusia_81 to ozaj?podla mna to prehanaju
Teda je to na rodicke a hlavne je to prirodzene takze to netreba silit aj keby si sa s prepacenim dosrala patri to k tomu si myslim ak sa to uz stane a nie ta este stresuju
@fronili ja vôbec nie som ešte rozhodnutá,, či si dám EPI , asi uvidím ako to bude prebiehať, ale skúsila by som radšej, prečo sa trápiť, dvakrát mi stačilo...aj keď SA VRAVí, žE TO AJ TAK Už NA KONCI TI PICHNú, NEVIETE???
@marusia_81 zevraj epi sa picha az ked si otvorena na 4 cm co mi hovoriöi v nemocnici ale neviem veru.
@marusia_81 praveze na konci uz nie... epidural sa picha tak pri 4-5 cm, skor sa nemoze lebo spomali porod... Potom kazde 2 hodinky mozu dopichnut ak teda uz nie si otvorena na tlacenie. Na tlacenie uz nedopichavaju aby si vedela kedy tlacit 🙂 aspon takto viem teoriu, mne nestihli pichnut pri Matkovi to uz som sla na sekciu...
@julinka88 naozaj riadne ma zdrbala, že som sa mala aspoň 10 minút poprechádzať po klistíre a potom ísť na wc aby všetko vyšlo....😉
Ahojte baby...skoro uz kazda tu potodila..ja mam termin 26.1. ale idem cisarskym a 12.1. na poradni mi ma naplanovat termin, tiez uz nevladzem, krize ma bolia a zacinam byt nachladena, ja som pri prvom cisarskom nemala klistir len vycievkovana, co je fajn aby si pila vela vody a to svinstvo po spinale slo z teba von.
@marusia_81 no som naozaj ohromena ako to beru praaave tie ktore by to mali chapat lebo su tiez zeny
To je take Slovenske🙂
Ahojte občas vás čítam 🙂 tak teraz som si spomenula som sa zasmiala ze ja som pri druhom porode ocikala doktorku ;) a nevadilo jej to chvála bohu 🙂
Krcok tvrdy nezmeneny na 2,5cm malej sa nikam nechce😭inak je vsetko oki ale som znechutena s tejto info.Inak vysetrenie v nemocnici ?naco dalsia kontrola u mojho 17.1. Do nemocky pojdem asi len rodit😂😂😂

@mamuskazuzuska
@lalia87 no mne zobrali moč a krv na gynde stade ma poslali na interné tam si pozrella vysledky z krvi a moču spravili mi ekg popočuvala ma atd... potom spravila zhodnotenie že operácia je možná a na anesteziologiu ma ešte neposlali .. vraj 16 mám ísť k nej ešte na kontrolu a 16 ma pošle už do nemocnice... vraj ak dovtedy mi neodíd plodová .. ach ....
Teraz rozmyslam za aku dobu sa to moze zmenit a kedy sa moze krcok skratit.skratil sa vam behom tyzdna dvoch?

Baby aj ja mam termín až 21.1 a zatial sa nič nedeje...teraz čakám na poradni tak uvidime co bude nové. Inak chcem si dnes vybaviť aj EKG + anesteziologicke kvôli epidurálke. Vy uz mate?