icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

barca29
10. jan 2017

Baby aj ja mam termín až 21.1 a zatial sa nič nedeje...teraz čakám na poradni tak uvidime co bude nové. Inak chcem si dnes vybaviť aj EKG + anesteziologicke kvôli epidurálke. Vy uz mate?

marusia_81
10. jan 2017

@julinka88
no ja tiež nad tým občas rozmýšlam ,že hádam stihnem klistír. ale tiež pri chlapcoch to tak začalo, že ma prehnalo ,potom už aj s krvou bolo a bolesti také menštruač., ale klistír treba ešte aj tak😲, lebo tam aj dvojročné vianočné koláče vytlačíme.....😀😝

lalia87
10. jan 2017

@mamuskazuzuska jasne ze mozes 🙂 dakujem pekne 🙂 no tak to sa naramne tesim na tie plne cakarne po tom co uz ledva funim :D

julinka88
10. jan 2017

@marusia_81 hahahaaa no tak mne sa to zatial nestalo ani som pri porode necikala ani to druhe😀
A tam kde rodim ho ani neponukaju jedine zeby som si ho vyziadala oni to uz nechavaju na prirodu 😀😀😀

mamuskazuzuska
10. jan 2017

@lalia87 no 😀 ja som nastastie v sukr. poliklinike tam som vybavila odbery aj interne + ekg a v nemocke som si odsedela vcera konecne uz aj anesteziologiu tak uz mam pokoj 😀

fronili
10. jan 2017

@barca29 ja som sa rozhodla opät bez epi tak dufam ze ma moja krpatucka nebude trapit moc.
@marusia_81 no ako som spominala klistir mi nedali pri Simonkovi.Prehnalo ma aj doma ale aj pocas tych tlakov v nemocnici som bola este viac krat.Ale aj tak cosi zomna vyslo na stole ale zevraj v tn v nemocnici su na to zvyknuti.no mne bolo aj tak hrozne trapne pocas toho aj potom🙉🙈

marusia_81
10. jan 2017

@julinka88 no pri prvom ma sestrička zdrbkala, že som sa zle vyprázdnila😨....tak asi ....🙄

julinka88
10. jan 2017

@marusia_81 to ozaj?podla mna to prehanaju
Teda je to na rodicke a hlavne je to prirodzene takze to netreba silit aj keby si sa s prepacenim dosrala patri to k tomu si myslim ak sa to uz stane a nie ta este stresuju

marusia_81
10. jan 2017

@fronili ja vôbec nie som ešte rozhodnutá,, či si dám EPI , asi uvidím ako to bude prebiehať, ale skúsila by som radšej, prečo sa trápiť, dvakrát mi stačilo...aj keď SA VRAVí, žE TO AJ TAK Už NA KONCI TI PICHNú, NEVIETE???

fronili
10. jan 2017

@marusia_81 zevraj epi sa picha az ked si otvorena na 4 cm co mi hovoriöi v nemocnici ale neviem veru.

mamuskazuzuska
10. jan 2017

@marusia_81 praveze na konci uz nie... epidural sa picha tak pri 4-5 cm, skor sa nemoze lebo spomali porod... Potom kazde 2 hodinky mozu dopichnut ak teda uz nie si otvorena na tlacenie. Na tlacenie uz nedopichavaju aby si vedela kedy tlacit 🙂 aspon takto viem teoriu, mne nestihli pichnut pri Matkovi to uz som sla na sekciu...

marusia_81
10. jan 2017

@julinka88 naozaj riadne ma zdrbala, že som sa mala aspoň 10 minút poprechádzať po klistíre a potom ísť na wc aby všetko vyšlo....😉

jargre
10. jan 2017

Ahojte baby...skoro uz kazda tu potodila..ja mam termin 26.1. ale idem cisarskym a 12.1. na poradni mi ma naplanovat termin, tiez uz nevladzem, krize ma bolia a zacinam byt nachladena, ja som pri prvom cisarskom nemala klistir len vycievkovana, co je fajn aby si pila vela vody a to svinstvo po spinale slo z teba von.

fronili
10. jan 2017

@jargre ja posledne dni pocitujem ze som strasne unavena a nevladzem.a co je horsie som uz dost podrazdena zo vsetkeho😣

mattkapd
10. jan 2017

@julinka88 ja cakam prvé.. Ani neviem ci zistim že to na mna ide.. Manžel ide pri pôrod.. Tiež by som sa im tam nerada pokakala.. No ale ked sa stane tak nič s tym nenarobim.. Veď isto nebudem prvá a ani posledna..

mattkapd
10. jan 2017

@bellybug aj ja som tu este TP 30.1. ..krcok ani neviem v akom mám stave.. V 26 tt som ležala v nemocnici pre hroziaci predčasný pôrod nezreleho plodu.. Som rada ze sme to vydržali takto 2 v 1

julinka88
10. jan 2017

@mattkapd to urcite nie neboj sa a pocitam ked si prvorodicka budes mat dost cadu na wc urcite to stihnes ale urcite by som zvolila ak tak tabletku alebo cipok a doma si to dat a neboj zistis ze uz je cas ze to zacina🙂

julinka88
10. jan 2017

@marusia_81 no som naozaj ohromena ako to beru praaave tie ktore by to mali chapat lebo su tiez zeny
To je take Slovenske🙂

bellybug
10. jan 2017

@mattkapd 😊asi budeme my dve ako posledne rodit. Ono to tak byva,najprv lezis pre hroziaci predcasny,a nakoniec porodis este aj po termine🙂) nie si prievidzanka? podla nicku😊

diablik2102
10. jan 2017

Ahojte občas vás čítam 🙂 tak teraz som si spomenula som sa zasmiala ze ja som pri druhom porode ocikala doktorku ;) a nevadilo jej to chvála bohu 🙂

mattkapd
10. jan 2017

@bellybug áno aj ty?.. Kam ideš rodiť?

mattkapd
10. jan 2017

@julinka88 tak veru mavam sny také blbe.. Toho jediného sa bojím že to nezistim.. Každé ráno keď vstanem si chytam brusku či ho este mam

malvo
10. jan 2017

@zuzuk22 nie nebudeš posledná..🙂 ani ja zatiaľ.

fronili
10. jan 2017

Krcok tvrdy nezmeneny na 2,5cm malej sa nikam nechce😭inak je vsetko oki ale som znechutena s tejto info.Inak vysetrenie v nemocnici ?naco dalsia kontrola u mojho 17.1. Do nemocky pojdem asi len rodit😂😂😂

sticker
bellybug
10. jan 2017

@mattkapd Original ano, ale byvame v Rakusku, tak rodim tu🙂 Ale 3 kamaratky rodili minuly rok, kazda inde, Bojnice, Banovce, Martin 🙂 Keby byvame doma, osobne by som isla do banoveckej asi😊

mattkapd
10. jan 2017

@fronili to ani na pásy do nemocnice nechodis?

mattkapd
10. jan 2017

@bellybug jaaaj tak nech sa tam v zahranici o vas dobre postaraju 😉

verunqha23
10. jan 2017

@mamuskazuzuska
@lalia87 no mne zobrali moč a krv na gynde stade ma poslali na interné tam si pozrella vysledky z krvi a moču spravili mi ekg popočuvala ma atd... potom spravila zhodnotenie že operácia je možná a na anesteziologiu ma ešte neposlali .. vraj 16 mám ísť k nej ešte na kontrolu a 16 ma pošle už do nemocnice... vraj ak dovtedy mi neodíd plodová .. ach ....

fronili
10. jan 2017

@mattkapd nechodim na ziadne pasy pri simcovi som uz chodila do nemocky ale to iba preto ze moj mal dofcu vtedy a ten zastupujuci ma poslal uz na kontroly dalsie do nemocnice.

fronili
10. jan 2017

Teraz rozmyslam za aku dobu sa to moze zmenit a kedy sa moze krcok skratit.skratil sa vam behom tyzdna dvoch?