Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Babi mna asi drb..... do tretice som bola v sprche a jedna kontrakcia po 7 min???to co nechapem.Stale som doma malinkej srdiecko bije podla angelsoundu aj sa hmirila.ja nechapem.pravidelne kontrakcie mozu aj prestat sak to je niake divne????
A to som manzelovi vravela ze dam este hednu sprchu a vyrazime.A zrazu nic.Dufam ze ma to dnes naozaj pochyti lebo ma picne sak to potom clovek nema sancu vediet kedy ma ist
A nemocku mas daleko? Preco tam nejde aspon pre is
Istotu? Ja by som urcite sla
Nemocnica je 17 km od nas.A zatial kym sa nic nedeje tak nechcem ist ak by sa nic nedialo a babku by som musela zavolat s prace tak by to nebolo bovieco.Ja dufam ze sa to rozbehne do vecera 🍀
@lalia87 áno taka dosť výrazná bolesť a fakt pomoze len to predýchavanie . A zmizne to s potom zas ......bože nechcem uz nato spomínať 😂😂😂
Ked su nenu poslickovia tak kontrakcia netrva dlhsie ako minutu.Ja som nemala ani raz nad minutu.a pri simonkovi mi zacali kontrakcie v bruchu strasna bolest.a teraz zas krize a podbrusko.ale kazdy porod je iny tak som zvedava ako bude postupovat tento.ak zacne😂.kontrakcie za pol hodinku boli len 3 😢
@nikolienkaa @fronili a to v podbrusku je ta bolest? Clovek sa urcite tesi,ze prejde a potom zas nastupi,to
fronili juuuj hádam sa to rozbehne ešte dnes keď si to mala také pravidelné 😉
@lalia87 áno aj podbruško ale mna najviac zabijala ta bolesť v krížoch som myslela ze vyskociM z okna... ale mne dávali aj oxytocín aj tabletku do krčka mna uz všetko bolelo 😓
Dakujem babi zas to zacina silniet tak uvidim veru.ale podla simca viem ze su to kontrakcie podla vsetkeho len nie take silne hned ako pri prvom porode zatial.Asi sa to zacne stupnovat pomali.Dufam!!!🙈🍀
@fronili nech uz to vypukneeeee 😍
🌋🌋🌋🌋ako sopka nie tak pomali ako teraz😅
Baby no s tymto dnesnym pocasim dufam ze ma to nechyti 😝 z tejto mojej dediny sa dostat do BA by bol zazitok! Ale od rana mam blby pocit tvrdnutia v brusku a take obcasne rezanie akoby ihlu do mna niekto zarezal.. ☹ ale maly sa puci jak keby so tam prdelaca tancoval takze to asi nic nebude 😂 zasa.. Ale niekedy to riadne zaboli 😢
Baby medzi rečou neviete mi poradiť sterilizátor flasiek a dudlov?
Buchta666
Gratulujeeem 🙂
@nikolienkaa parny avent do mikrovlnky 🙂
Fronili
Nechapem
Fronili
Nechapem preco to tak dlho u teba trva uz si mala mat babemo pri sebe😀teda podla tych kontrakci
Bize
@julinka88 ze mech to vypukne rychlo ako sopka ze nie tak pomaly ako doteraz 😁
Co
Co je stym konom furt to je strach jak blbne
ja som si kupila NUK do mikrovlnky a som spokojna, myslim ze je to to iste co povedzme avent len zaplatis o polovicu menej koli znacke 😉 http://sterilizatory-a-ohrievace.heureka.sk/f:1...
Jaj ja ze nechápeš co napísala 😂
ja som avent zohnala tuto na bazare uplne zadarmo 🙂
@natalia_17 ja som este aj nad týmto rozmýšľama ... do každého možem dať dudle ? http://www.babymarket.sk/sk/8333/2211/suavinex-...

Ahojte baby, takze mame po sekcii, šimon sa narodil 10/01/2017 s mierami 51cm a 3290g. Druha sekcia s odstupom dvoch rokov dopadla dobre, mozno az nad ocakavania. Prve 2 dni tazsie, dnes uz sa celkom da. Uz sa nevieme dockat kedy pojdeme domov.