Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa nevedela som ake to je v nr... A kedze som priamo z levic tak ma poslali sem ... Keby viem ze tu je taky pristup aky je isla by som do Nr... Akurat bola vizita slova primara "my by sme chceli aby ste rodili normalne" hm super... A teraz cakat kym sa mala vypyta von no jej sa nechce 😭
@verunqha23 coooo? No pekne to by som teda nechcela :( a to som chcela ist najprv tiez do Levíc ze pojdem rodiť . Ale nakoniec som sa pre nr rozhodla tak uvidíme 🙂) inak dnes sa mi snívalo ze mi odysla zatka uz a ze som uz išla rodiť do nemocnice 😀
@verunqha23 ved mozes este prestúpiť do nr keby si chcela ci uz nechceš vymýšľať ?
@verunqha23 v prvom rade sa neobavaj prirodzeneho porodu, citam tvoje prispevky viacmenej od zaciatku, raz cisarsky, raz prirodzene, potom zas cisarsky kvoli uzkej panve... viem, ze je to vela na teba, si mladunka, ale skus sa dat do pohody, zamestnaj sa citanim, inou aktivitou (mne pomaha online hra candyland 😂 ), nechaj vsetko na tvoju malinku, doktorov, vedia co robia 😉 takze nadych, vydych a uzivaj si este oddych... hlavne necitaj ziadne hrozostrasne clanky, fora atd... vsetko je tak ako ma byt ❤
Maminky hlasim sa po dlhsej odmlke.Vcera sme prisli domov ale malinka ma zltacku sice nas pustili musime ist zajtra na kontrolu do nemocnice.Ak by jej to stuplo tak zas na pobyt.Dufam ze bude vsetko oki.V nemocnici bola malinka strasne dobrucka.Tuto prvu noc doma musela dat vediet ze ju mame.Bolelo ju brusko.Ale teraz je zas dobre.Vzdy na vecer to na nu pride tak dufam ze sa to upravi aj Simonko s tym mal problem.
Pridavam fotecku stuplika
@zuzuk22 ja som citila jeho pohyby stale.Aj pri kontrakciach mi kopal do rebier a vypucoval ritku.Sa tlacil odrazal dole ale nepomohlo nam to.Zasekol sa a po 16 tich hodinach muk isiel sekciou aj tak mal pup.snuru cez rameno a pri kontrakciach mu tlkot srdiecka vzdy isiel dole tak sa doktorka rozhodla na sekciu.Nebolo to hrozne sice som revala ako mala ked mi po 16 tich hodinach ukrutnych bolestiach povedali ze musia urobit sekciu lebo maly ma v brusku stres.Ale citila som ho do poslednej chvile ako sa mrvil v bruchu.Ale u kazdej zeny asi inak.Drzkaj sa a nech uz mas malu herecku v naruci.
@verunqha23 a tebe sa ta panva roztiahla? Asi ano teda a aj ked je malinka ze malinka,tak asi kvoli tomu ten prirodzeny,ale podla mna bud rada,aj ked viem,ze v hlave si uz nastavena na cisar a musi to byt hrozne,viem sa do teba vcitit. Mne tiez keby to teraz zmenia,tak by som mala paniku stres,ale co sa tyka zotavovania urcite je lepsi prirodzeny a malinku budes mat hned pri sebe.
@zuzuk22 nech ti nic neodteka prosim ta pekne do nedele :D :D ja som vcera v skupine pisala s jednou z nr,ta ma termin 25.1.,tak tiez ze sa tam mozno uvidime, mne sa zas o nej snivalo,ze sme tam bacovali 🙂 tak takto,organizacny plan. S nou som uz dohodnuta,v nedelu nech sa naobeduje a o pol 2hej sa tam vidime. Ty detto,v nedelu sa naobeduj a pptom pridi,vsak co uz budes doma,tam to poznas 😂 😂 😂
Ahojte baby, je tu nejaka, co uz ma po termine? Ja prenasam 5.ty den a uz mam z toho celkom stresy...
@lalia87 srandystka 😂 som sa zasmiala 😂 ale tak bolo by to fajn😊😊😊
@gulocka7888 dakujem no uvidime 🙂 dufam bude dobre 🙂
Inak baby akurat som vysla zo sprchy....zasa holenie....🙈 celkom som to zvladla ale popri holeni ma napadlo ze som si mala uz namontovat pri šušuru už spetne zrkadlo 😂😂😂😂 pozrem na ali ci nemaju 😂😂😂😂
O 14h poradna 😊 som zvedava 🙂
Inak som teraz dosla od dr.,isla som na interne o pol 10 v domnienke ze vsak.ma zavolaju normalne do poradia dnu a spravia vysetka. Odsedela som.si v cakarni hodinu a pol a ze mam prist zajtra na 7mu 🙂 a to som sa ledva vytrepala dnes,lebo vsak ten tlak ma o zem oplieskava. Tak zajtra rano zas mozem napochodovat a, v piatok zas na anestez.
Idem si urobit kavu kym ma tu nevyvali.
@zuzuk22 potom hned informuj,som zvedava ako to tam dole s tebou vyzera 😂
@verunqha23 ja som tu uz dávnejšie písala aká je LV nemocnica a ked sa nedaj bože niečo stane vždy prevážajú do nr lebo v LV neni ani poroadne žiadne vybavenie,aj ja ked som bola v nemocnici furt len dáke mamičky nosili ked si s nimi nevedeli dať radi ...snáď tebe to prebehne ľahko držím palce
Baby, tie ktore ste uz maminky, po kolkych dnoch sa chystte na prvu prechadzku? a este,po akej dobe mozme s malinkou cestovat autom,myslim dlhsiu cestu, 300km? chcela by som vediet odhadnut,kedy ju mozem vziat na Slovensko😊
my sme boli dnes na prvej pol hod prechadze.. mala ma 11dni ale zababusena bola tak ze mala som co robit jej dat dudel ked jej vypadol :D
@adad23 ďakujem moc.Malinka ma sice obrateny rezim ale hadam sa to upravy.kvoli zltacke len buwka a musim ju budit na kojenie aby sa zltacka vyplavila.
Som trosku nervozna kvoli zajtrajsej kontrole.Drzte nam palce.Nechcem ist naspät do nemocnice.Domka je nam najlepšie.
Inak zatial nema v laske ani perinku vobec v nej nechce byt a ani dudlik presne ako Simi😅
@veronikanellka171 je nadherna 😍
@bellybug ja som dnes volala nasej doktorke ze nas prepustili ale ze zajtra nas caka kontrola.povedala mi ze ak si nas tam nenehaju v piatok pride na vysetrenie k nam.Ze nemame zatial chodit von okrem nemocnice ze vsetko mi povie v piatok.Tak veru neviem kedy pojdeme na nasu prvu prechadzku.🤔Este to musim schomolit so Simim oboch obliect a vytrepat sa po schodoch no bude to zaujmave veru.
@fronili nebooj nestupne jej uvidis 🙂 drzim palce je uuzasnaa
@bellybug tak my mame dnes tri týždne a na prechádzke sme este neboli ved neskutočne zimy su... ale včera sme šli doktorovi a mali ste ďalej auto tak a v kufri podvozok a tak vtedy prvýkrát ale to po troske ale tyzden "otuzujem "na terase zababuseny Jo keby mal ísť na prechádzku 🙂 ale zajtra snáď uz vybehneme uz bývajú aj nulové teploty a nie len stale mínus 🙂
My dnes máme presne 2 týždne, ale vonka sme boli len cestou z nemocnice a ked som bola vyberať steh. Už sa teším ked nám to počasie dovolí, u nás je stále aj na obed -6 °C, ako počasie kráááááásne ale pre takéto mimi ešte nie. Dr mi povedala, že takéto mrňatá by nemali byť von ak je viac ako -5,
@veronika_2015 ahoj ja som dnes tiež piaty deň po 😉 a už ma poráža, ale zajtra poradňa a máme sa už dohodnúť.... 🙂
Ako uspávať deti od 0-3 rokov, možno sa zíde, musím aj ja vyskúšať 🙂

@majaon jeeej gratulujem maminka nech ste cim skor fit a vela vela zdravicka💖