icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
18. jan 2017

@lalia87 no ahoj 🙂 prepáč ale som sa skor sem nedostala . Od dr sme šli este na otocku do nr aj pepco som zas stihla obehnúť 😀 jedným okom nakukla v maxe na nausnicky 😀 lebo uz som sa ponáhľala 🙂 a jak sme dosli domov este sme večerali a este som teraz varila ... Uz sa pečie masko zemiaciky a som hotova dnes .... Kríze v prdeli ...
A prosim ta taka som nasrata ani sa nepýtaj ... Henten chuj lenivý jak hovado ... Nic neviem ....:(

lalia87
18. jan 2017

@zuzuk22 no ty si teda toho postihala,v pepcu si aj nieco nakupila? Nausnicky si nejake nasla? Hentie co si tu dala su pekne,najviac sa mi pacia asi tie tretie,su take jemnunke ale aj prve sa mi pacia.jaj kua aj s tymi dr. Ja som si myslela ze takto ku koncu to uz budu tak sledovat vsetko,ci sa clovek neotvara,ako to tam dole vyzera atd.a oni nic. Co len cakaju kym odide voda alebo zacnu kontrakcie? Nechapem tomu

zuzuk22
18. jan 2017

Mala tam byt doktorka ta ma vždy vsetko pozrie ale bol tam ten chuj leniví doktor .... Ze mam si lahnut na sono . a ja ze ci aj sem mozem akoze na kozu..nech ma kukne ...a ze nie....😡😡😡 ze ak do pondelka neporodim potom ma kukne aj tam....😡😡😡 v pondelok rano o 7h mam dojst ak neporodim dovtedy.... A robil sono...hovorim mu ci by mi vahu nevedel povedat a on ze nie ze to uz nebude pozerat ze to by som musel odmerat vsetko ...chuj lenivi 😡😡😡 ze ja uz len srdiecko pozrem ...to bolo dobre...
Jaj nasral ma idiot jeden
Som chcela hlavne nech ma zospodu pozrie nech viem ako to tam vyzera :(

zuzuk22
18. jan 2017

V pepcu som si spravila aspon trochu radosť . Kúpila som dvoje body maly vo výpredaju po 50 centov 😀 este dve ružové sovyckove plienky bavlnené 🙂 a šedé pancusky s hviezdičkami a kvietkove leginy 🙂 @lalia87

lalia87
18. jan 2017

@zuzuk22 to je chuj!ja som presne toto cakala aj od mojej pred 2tyz.ze ma kukne,lebo sak niekedy ma tak pichne v suske a ona nic..a vieees co je na tom najhorsieee??? Ze ty sa trapis s holenim,div si funu neodfiknes a uuuplne zbytocne 😂 😂 (to som chcela len trosku ta rozosmiat teraz) 🙂

julinka88
18. jan 2017

@zuzuk22 no pekne tajze ti nic nepovedal
Ja idem zajtra na poradnu aj na pasy do nemocky takze sa budem sona dozadovat a aj nech pomera

julinka88
18. jan 2017

@zuzuk22 a aj dom vcera v pepcu kupila malej po 40 centov a po eure svetriky na mna a rifle a ece som dokupula obrazkove plienky🙂

zuzuk22
18. jan 2017

@lalia87 tak to sa ti podarilo teda 😀 som sa dobre zasmiala 😀 a mas pravdu 😀 keby viem co ma čaka tak sa neholim 😀 ach jaj ....

zuzuk22
18. jan 2017

@julinka88 aj ja ked som zbadala tie ceny len mi oči zasvietili ze co ??? To beriem 😀
Drzim palce zajtra nech ti povedia viac ako mne ....

lalia87
18. jan 2017

Baby to mi ani nehovorte ze ozaj su taketok vypredaje v pepcu 😲
Inak co vam poviem,prisla som domov a co nevidim,moje tabletky zeleza na gauci. Psicek si pomaskrtil,asi 3-4ks zozrala ...

veronika_2015
18. jan 2017

@marusia_81 ahojky jej no konecne sa niekto ozval 🙂 ty si mala tiez termin 13teho? 🙂 No ved mna uz strasili vyvolavackou, ale este som sa rozhodla chvilu pockat...tak daj zajtra vediet, ako si dopadla 🙂

zuzuk22
18. jan 2017

@lalia87 tak pokial ich nebolo viacej hadam mu to neuskodi🙂
No maju vypredaje ale tieto 50 centove vecicky boli v takom kosi vypredajovom jednom 🙂 a pritom aj s tych istych veci mali aj na vesiaku o 1euro drahsie😀

julinka88
18. jan 2017

@zuzuk22 tak v to dufam teda
Lebo teba henten pekne odflakol
A vobec niektorý doktori to s tehotnymi flakaju ze strach

mattkapd
18. jan 2017

Tak maminky ja mam zajtra poradňu a som zvedava čo mi doktor povie.. Minulý tyzdeň som bola otvorená na prst tak dufam ze sa to za týždeň pohlo..ja by som už rada isla rodiť.. Ja uz chcem vidieť ako bude ten môj krpcek vyzerať a už si ho chcem pomojkat.. Inak u nas v nemocniciach su zatiaľ stále zakázané návštevy ma všetkých oddeleniach ale to by sme už zvlaaaadli..

kwr
18. jan 2017

@fronili krasna princezna! Aj nas ma otoceny den a noc, zajtra ma 2 tyzdne a stale cakame kedy da to upravi...vacsinou medzi polnocou a 4 rano robi rodeo...a tiez nie je moc na dudel...drzim vam palce...

zuzuk22
18. jan 2017

@julinka88 jaj ved tak ma nasral.... Som chcela nech viem ako to tam dolu so mnou vyzera a on nezaujem...😡😡😡 mala tam byt doktorka a nie on... To by bolo o inom....vedela by som vsetko a nie prd....😡
Oli konecne spi ...idem si dat polku pomela a uz len oddychujem dnes.

aandreja
18. jan 2017

Tak babule myslite na mna o 19 praskla voda 🙂 ale este necitim bolesti tak sa do nemocky neponahlam.. Voda pomaly tecie.. Este vyckam teda nech som co najdlhsie doma a hlavne v klude!

lalia87
18. jan 2017

@aandreja uuuu,supeeeer,veru v klude,aj ked mne sa to lahko pise. Drzim palce,nech to ma rychly priebeh a nech sa moc netrapis 🙏🍀

mattkapd
18. jan 2017

@aandreja držím palceky.. A obdivujem ta ja by som tam už o 19tej bola naklusana😂😂😂

lalia87
18. jan 2017

@aandreja inak ma napadlo ze len pomaly odteka ci praskla a nieto jej? Lebo nam tak vraveli,ze ak praskne tak hned do nemocky.

kwr
18. jan 2017

@aandreja drz sa, najlepsie doma v pohodlicku...mne voda s prvym synom odtekala 3 dni kym dosli kontrakcie a s druhym mi ju praskli ked som bola na 6cm...dufam ze Ty budes mat hladky priebeh;)

zuzuk22
18. jan 2017

@aandreja super 🙂 ja by som uz sla do nemocnice radcej pre istotu 🙂 drzim moc palce nech je to rychle 🙂

aandreja
18. jan 2017

@lalia87 odteka tak niekedy silnejsie potom chvilku iba kvapky.. Hej hej ja som povedala manzelovi o 23 vystartujeme aj ked nedojdu bolesti.. Tiez mi hovorili ze ked odtecie tak naraz tak startovat hned..ale dufam teda ze ked je to takto tak mi je lepsie doma 🙂 ale nebudem to zasa hnat do extremu! A dakujem seckym za podporu 🙂 dnes budem potrebovat 🙏

zuzuk22
18. jan 2017

@aandreja drz sa 🙂 v dobrom zavidim ze uz budes mat po tom 🙂

zuzuk22
18. jan 2017

Inak som zabudla sestricka mi merala tlak . vzdy mavam 110 na 80 110 na 70
100 na 70 cca vzdy takto nejak... A dnes ze 100 na 50.... Hovorim sestricke ze nejako malo nie ? A ona ze no. A dr nic na to...a potom v aute kukam do knizky a on mi napisal 110 na 80....😡😡😡 chapete to....😡😡😡
Ani vahu sa nepytal len opysal z minulej poradni...vzdy to tak robi.. Aj ked mam taku istu ale ide o princip...chuj 😡😡
Jaj kde bola zas moja doktorka ...

barca29
18. jan 2017

Ahojte baby, tak aj nas uz vcera pustili domkov. Zatial mame obrátený režim, tiež robíme rodeo od 12-tej do 4-tej v noci ale cez den som ako anjelik. Drzkajte sa všetky , hlavne nech Vam dopadne vsetko dobre pri porode ako nám🙂

marusia_81
19. jan 2017

Ja už rodim o šiestej mi odtiekla voda a teraz mám každých 10 minút bolesti ale neotvaram sa 😲držte palce.... 😊

barca29
19. jan 2017

@marusia_81 držíme ti palce, daj potom vediet🙂

aandreja
19. jan 2017

@marusia_81 drzim palce.. Nech sa to rychlo rozbehne 🙂

Ja lezim uz v nemocnici.. Tiez sa neotvaram..kontrakcii som uz par mala.. Tak uvidime co a ako bude..

verunqha23
19. jan 2017

@zuzuk22 to si mi spravila radost fakt s tym vypredajom v pepcu joooj keby niesom v nemocnici hned utekam :D