Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 no ty si teda toho postihala,v pepcu si aj nieco nakupila? Nausnicky si nejake nasla? Hentie co si tu dala su pekne,najviac sa mi pacia asi tie tretie,su take jemnunke ale aj prve sa mi pacia.jaj kua aj s tymi dr. Ja som si myslela ze takto ku koncu to uz budu tak sledovat vsetko,ci sa clovek neotvara,ako to tam dole vyzera atd.a oni nic. Co len cakaju kym odide voda alebo zacnu kontrakcie? Nechapem tomu
Mala tam byt doktorka ta ma vždy vsetko pozrie ale bol tam ten chuj leniví doktor .... Ze mam si lahnut na sono . a ja ze ci aj sem mozem akoze na kozu..nech ma kukne ...a ze nie....😡😡😡 ze ak do pondelka neporodim potom ma kukne aj tam....😡😡😡 v pondelok rano o 7h mam dojst ak neporodim dovtedy.... A robil sono...hovorim mu ci by mi vahu nevedel povedat a on ze nie ze to uz nebude pozerat ze to by som musel odmerat vsetko ...chuj lenivi 😡😡😡 ze ja uz len srdiecko pozrem ...to bolo dobre...
Jaj nasral ma idiot jeden
Som chcela hlavne nech ma zospodu pozrie nech viem ako to tam vyzera :(
@zuzuk22 to je chuj!ja som presne toto cakala aj od mojej pred 2tyz.ze ma kukne,lebo sak niekedy ma tak pichne v suske a ona nic..a vieees co je na tom najhorsieee??? Ze ty sa trapis s holenim,div si funu neodfiknes a uuuplne zbytocne 😂 😂 (to som chcela len trosku ta rozosmiat teraz) 🙂
Baby to mi ani nehovorte ze ozaj su taketok vypredaje v pepcu 😲
Inak co vam poviem,prisla som domov a co nevidim,moje tabletky zeleza na gauci. Psicek si pomaskrtil,asi 3-4ks zozrala ...
@marusia_81 ahojky jej no konecne sa niekto ozval 🙂 ty si mala tiez termin 13teho? 🙂 No ved mna uz strasili vyvolavackou, ale este som sa rozhodla chvilu pockat...tak daj zajtra vediet, ako si dopadla 🙂
Tak maminky ja mam zajtra poradňu a som zvedava čo mi doktor povie.. Minulý tyzdeň som bola otvorená na prst tak dufam ze sa to za týždeň pohlo..ja by som už rada isla rodiť.. Ja uz chcem vidieť ako bude ten môj krpcek vyzerať a už si ho chcem pomojkat.. Inak u nas v nemocniciach su zatiaľ stále zakázané návštevy ma všetkých oddeleniach ale to by sme už zvlaaaadli..
Tak babule myslite na mna o 19 praskla voda 🙂 ale este necitim bolesti tak sa do nemocky neponahlam.. Voda pomaly tecie.. Este vyckam teda nech som co najdlhsie doma a hlavne v klude!
@lalia87 odteka tak niekedy silnejsie potom chvilku iba kvapky.. Hej hej ja som povedala manzelovi o 23 vystartujeme aj ked nedojdu bolesti.. Tiez mi hovorili ze ked odtecie tak naraz tak startovat hned..ale dufam teda ze ked je to takto tak mi je lepsie doma 🙂 ale nebudem to zasa hnat do extremu! A dakujem seckym za podporu 🙂 dnes budem potrebovat 🙏
Inak som zabudla sestricka mi merala tlak . vzdy mavam 110 na 80 110 na 70
100 na 70 cca vzdy takto nejak... A dnes ze 100 na 50.... Hovorim sestricke ze nejako malo nie ? A ona ze no. A dr nic na to...a potom v aute kukam do knizky a on mi napisal 110 na 80....😡😡😡 chapete to....😡😡😡
Ani vahu sa nepytal len opysal z minulej poradni...vzdy to tak robi.. Aj ked mam taku istu ale ide o princip...chuj 😡😡
Jaj kde bola zas moja doktorka ...
Ja už rodim o šiestej mi odtiekla voda a teraz mám každých 10 minút bolesti ale neotvaram sa 😲držte palce.... 😊
@marusia_81 držíme ti palce, daj potom vediet🙂
@marusia_81 drzim palce.. Nech sa to rychlo rozbehne 🙂
Ja lezim uz v nemocnici.. Tiez sa neotvaram..kontrakcii som uz par mala.. Tak uvidime co a ako bude..
@zuzuk22 to si mi spravila radost fakt s tym vypredajom v pepcu joooj keby niesom v nemocnici hned utekam :D

@lalia87 no ahoj 🙂 prepáč ale som sa skor sem nedostala . Od dr sme šli este na otocku do nr aj pepco som zas stihla obehnúť 😀 jedným okom nakukla v maxe na nausnicky 😀 lebo uz som sa ponáhľala 🙂 a jak sme dosli domov este sme večerali a este som teraz varila ... Uz sa pečie masko zemiaciky a som hotova dnes .... Kríze v prdeli ...
A prosim ta taka som nasrata ani sa nepýtaj ... Henten chuj lenivý jak hovado ... Nic neviem ....:(