icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
19. jan 2017

@marusia_81
@aandreja babule drzte saaaaa

veronika_2015
19. jan 2017

@marusia_81
@ aandreja
Super baby drzim palce 🙂

eliz188
19. jan 2017

Ahojte baby tak koľko nás tu ešte ostalo ktoré čakajú na bábätká .Ja som od pondelka v nemocnici by a už je to konečne tu na naša malá bude už na obed na svete plánovanou sekciou. Rodinný v BB a zatiaľ super tak nám držte palceky

zuzuk22
19. jan 2017

@aandreja
@marusia_81
Drzim palce baby potom dajte info 🙂 nech to mate rychlo zasebou🙂

zuzuk22
19. jan 2017

@eliz188 drzim moc palce nech to dobre dopadne 🙂

zuzuk22
19. jan 2017

@barca29 ❤❤❤❤ nadherny ste 😍😍😍

zuzuk22
19. jan 2017

@lalia87 dalsia baba , moja spoluziacka zo strednej co ma termin 31.1 ide v pondelok uz do nr na prijem a v utorok cisarsky ma. Mali ma uz teraz cez 4 kg a je velmi vysoko stale tak ju dali uz. A ze ju tam ledva uz pichli ze strasne vela zien tam bolo uz napisanych na cisarsky..

lenkavalkova
19. jan 2017

Baby hlasim sa po dlhsej dobe, konecne sme doma z nemocnice, malinky Jarko je dobrucke babatko a robi velku radost. Uz som aj zabudla na ten cisarak 🙂. Idem vas precitat dozadu, ze ake babatienka nam pribudli 🙂

fronili
19. jan 2017

@aandreja
@marusia_81
Babi drzim palceky nech vam vsetko dobre dopadne a mate svojich stuplikov pri sebe

fronili
19. jan 2017

@eliz188 držim palčeky nech to všetko dobre dopadne ✊😊

fronili
19. jan 2017

@lenkavalkova naaadherne deticky 😊

fronili
19. jan 2017

@barca29 dubacik malinky krasny je a ako si buwenka 😊

lalia87
19. jan 2017

@zuzuk22 no,ja mam prijem v nedelu a v pondeli ma robia,tak asi sa s nou potom vidim az na tom sestonedeli ci ako sa to vola 🙂 ja som zvedava kolko ma tato nasa,lebo my sme obaja mrnusi.

O pol 1 som prisla od dr. Od pol 8 som tam bola,skoro ma slahlo,potom sa mi nechcelo tam uz nuchat pocuraneho dedka tak som sla cez cestu do lidla a takka na pol hod a zas sa vratila.

BABY prosim vas,nemate pri sebe niektora svoj krvny obraz? Ja som celkom zhrozena. Zelezo mam stale nizsie aj ked ho uzivam ale zhrozena som z leukocytov. Minule mi chceli dat lieky lebo som ich mala 32,norma je do 15. A teraz som mala 85!!! 😨

julinka88
19. jan 2017

No tak dnesna poradna ok ale nvm ani ci sa otvaram ani nic presne ako zuzuk22
A este ma potesili ze kedze mam druhy termin 28 ze este mozno az na ten porodim a keby nie tak este pockaju par dni a ja kukam ze coooo?sak ja ani neporodim asi tento mesiac😂

zuzuk22
19. jan 2017

@julinka88 no takze sme na tom rovnako... Ja mam.len jeden termin nastastie odzaciatku. Aj pri olim som mala aj som nan presne porodila😂
Ja som strasne zvedava v pondelok rano co mi dr povie ....
Dufam ze ta nebudu trapit az do buduceho mesiaca a cochvila budeme uz aj my na rade. 🙂 ja som akurat dozehlila dalsiu pracku a hned som dala zas oprat este posledne veci co som este pokupila🙂 a z kocika navleky este z vanicky. 🙂 vajicko mam uz nachystane poprate🙂
A mam dost zas. Zas ma dasa prehnalo... Ale tak mna zvykne tak to ako priznak ani neberiem uz 😂😂😂

zuzuk22
19. jan 2017

@lenkavalkova jeej nadherny su ❤

zuzuk22
19. jan 2017

@lalia87 a co bolo u dr ? Co ti povedali ?
No ja nemam a tiez beriem zelezo ale stale ho mam nizke. Ale aj s olim som tak mala tak to nejak neriesim . inak ti neporadim

mattkapd
19. jan 2017

@zuzuk22
@julinka88 tak ja som mala dnes poradňu.. Krčok vzadu otvorena len na špic prsta..buduci týždeň idem na pásy do nemocnice a potom k mojmu a in taký vtipný že v stredu do dohodneme ďalšiu poradňu že či 31 alebo 1 a ja na neho Kukam ale že to ja už nechcem prísť že ja už by som chcela ist aj rodiť.. Tak tento tyzden to ma to nevyzera ale snáď sa do stredy volaco pohne lebo ja už fakt neviem ako sa kurnik budem este holit

zuzuk22
19. jan 2017

@mattkapd no my sme tu take posledne mohykanky uz len par kusov nas tu je 😂😂😂
Dufam ze coskoro to uz aj na na sprude🙂 uz by aj stacilo 🙂
Teraz som este hrdinka ale ked to na mna uz pride to uz asi taka hrdinka nebudem 😂😂😂

mattkapd
19. jan 2017

@zuzuk22 vidíš tiež by som už išla rodiť a vlastne ani neviem do čoho idem.. Aj sa bojím ale teším sa viac.. Doktor mi povedal že krpcek nebude nejaký veľký ale že on stále tvrdí že lepšie 2,5kg ako 4,5kg a mám aj úzku panvu ale ja viem ze to dam.. Inak my doktor hovoril že zachvilku už spontánne nik nebude robiť.. Lebo ze kedysi nemali ženy pre seba toľko vitamínov a potravín tak mali malé deticky a že zase ženské telo není stroj a neprisposobi sa na pôrod veľkého babatka

zuzuk22
19. jan 2017

@mattkapd presne to si aj ja myslim . ja som ziadne vytamini nebrala ani to nejak neuznavam. Co poznam baby co to brali mali potom velmi velke babatka . ale tak to je kazdeho vec 🙂 inak sa tesim. Prave mi sestra kupila pre malu nausnicky🙂

majaon
19. jan 2017

@julinka88
@lalia87
@mattkapd
@zuzuk22 baby držím vám aj ostatným čakateľkám palce a prajem bezproblémové pôrody,nech máte vytúžené uzlíčky už pri sebe 😉✊ ja sa neviem nabažiť tej mojej bábiky 😊❤😍

linike0130
19. jan 2017

Este som tu🙂 dalsia poradna 24.01.TP mam 25.01. tak som zvedava. Zatial len na spicku otvorena, bolesti sem tam... tak uvidime. Najprv nech sa mi dcerka uzdravi, vcera prisla zo skolky so zvysenou teplotou a dnes uz nadcha:(

julinka88
19. jan 2017

@zuzuk22 jaaaaj ani nehovor snad sa vypyta sama
No to mas stastie ze mas aspon co robit ja okrem toho prania nemam nic take uz vsetko nachystane typ top aj kozusinku na kocik a rukavnik dom nasila uz cakam len na princeznuuuuu😀

artemis78
19. jan 2017

Ach jaj,krasne babatka,uz by som šla aj ja,som ďalšia čo ma TP 28.januar.Zdá sa mi to nekonečné a už som strašne naštelovaná.Dùfam že to dobre dopadne bude to môj druhý pôrod po 10.rokoch:slight_smile:

julinka88
19. jan 2017

@mattkapd hahahha to mas podobne jak ja to je zly sen ako sa tym babatkam nechce 😂😂😂

artemis78
19. jan 2017

No len zaujímavé je že ako chodím do rizikovej poradne teraz posledné týždne tak ani raz mi ani odhadom nepovedali váhu babatka.A ja som sa od radosti že je všetko ok zabudla spýtať.A čo hlavne nech je zdravucká bába moja.

julinka88
19. jan 2017

@majaon malinkaaa je uuplne zlata taka ruzovucka
No uz musime vydrzat snad to bude cubydup

aandreja
19. jan 2017

Ahojte tety! Dovolte aby som sa Vam predstavil, som Dorian maminka ma zboznuje aj ked som ju riadne potrapil a tatinko povedal ze mne odpusti ze to maminku bolelo lebo som jeho najvacsi pokad pod slnkom 🙂

lalia87
19. jan 2017

@majaon dakujem,malinka je aka rozkosnica ani sa necudujem ze sa nevies vynadivat na nu 😍 uzivaj si ju dosytosti ❤
@aandreja gratulujeeeem k fesakovi,hned mal vsetko odpustene,tak to ma byt 😀 skore zotavenie a vela radosti prajem 😍