icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
19. jan 2017

Baby prosim vas ako je to s tym vybavenim prispevku po nar.dietata a rodin.prid. ja som si to chcela vytlacit z netu,pospisovat a nech to polovicka vybavi a na dalsej intern.stranke som k tomu nasla,ze tam treba aj potvrdenie od gynekologa a aj to potvrdenie o doziti babatka.

Ja som myslela,ze to sa tam moze ist skor zaniest a to o tom doziti len dolozit. Tak teraz neviem ako to je. Vy to kedy pojdete zaniest na urad?

aandreja
19. jan 2017

@lalia87 moze sa to aj skor ale nezaplatia ti to skor takze to pokojne dodaj naraz.. Zbytocne tam pjdes dva krat a hlavne mozes natrafit na premotivovanu pani za prepaskou chapes.. 😀

zuzuk22
19. jan 2017

@lalia87 všetky papiere treba povybavovat hned po narodení ale to na ten príspevok jednorazový až ked sa dietatko dožije 28 dni vtedy až to zanesieš aj doktorke pediatričke potvrdiť aj gynekológovi . To jedine ti skor nepotvrdia .

zuzuk22
19. jan 2017

Malinká je nadherna 🙂 dufam čoskoro uz aj ja budem mat pri sebe 🙂 @majaon

@aandreja gratulujem nádherný je 🙂 prajem skóre zotavenie a zdravicko 🙂
@julinka88 jaj ked vidím tie male nevinne stvorenia co sem dávaju baby 🙂
By som to vylubila vsetko 🙂 a ked to je uz väčšie ako teraz Oli ma záchvat zúrivosti momentálne ... By som ho prizabila najradšej ked je takýto .. Ach jaj ....
Bože daj mi silu a nervy na tieto jeho stavy ked chytí ....
A o chvílu pride sestrička ... Dufam ze to zvládneme

kwr
19. jan 2017

@lenkavalkova gratulujem krasni chlapi;)

verunqha23
19. jan 2017

@lalia87 85 je vela ale ja som malaviac.. Ja som mala cez 120 ...tusim :D

verunqha23
19. jan 2017

Ach ... Uz aby sa mala narodila :( ... Dneska pasy ... Kontrakcie ziadne... Potom ultrazvuk vsetko v poriadku ... No mna nechaju prenasat 2 tyzdne na 100 percent... Asi ma tu slak z nich trafi ;( ... Ja chcem vyvolavacku alebo cisarsky ;( ...

lalia87
19. jan 2017

@aandreja ja som chcela tym polovicku zamestnat,nech povybavuje toho co najviac ked sa da 😂

@zuzuk22 takze ten jednorazovy prispevok pojdem vybavit az po tych 28dnoch ale rodinne pridavky moze ist vybavit hned?

lalia87
19. jan 2017

@verunqha23 aj ti dali nejake lieky? Lebo mne uz pri tych 32 chceli davat,tak zato tomu nerozumiem. A ked teda ides prirodzene,kontrakcie ziadne preco si tam? Davaju ti infuzky,alebo co s tebou robia?

kwr
19. jan 2017

Baby v Januarovky skupine sa zaklada sukromna skupina na FB, rada by som s vami ostala v kontakte, tak ak chcete tak napiste Petre a vas prida🙂

julinka88
19. jan 2017

@zuzuk22 juuuj ja mam doma 8 rocneho a 3 rocneho certa a ked su spolu tak jak certi tiez ale ked su kazdy sam jak anjelici ale neboj pride sestra spravi s nimi divy uvidis podla mna sa zamiluju teda ty moji uz sa strasne tesia😀

zuzuk22
19. jan 2017

@lalia87 ano rodinne mozes hned 🙂

zuzuk22
19. jan 2017

@julinka88 jaj dakujem... Dufam ze sa to zlepsi ... Niekedy je ako anjel a niekedy presny opak ...dnes ma tak vytocil ze dovidenia....dostal vyprask dobry co som sa uz neovladla a svacla som ho spat hned... Potom som si este aj dobre porevala jak ma vytocil a musela som sa ist ukludnit do vane....hodinu som tam skoro lezala....

zuzuk22
19. jan 2017

@verunqha23 tiez nechapem preco ta tam teda drzia ked s tebou nechcu nic robit este a nemas ani ziadne priznaky.

zuzuk22
19. jan 2017

@kwr dakujem idem to pozriet 🙂

fronili
19. jan 2017

@majaon kraasna je malinka ja zi uzivam uz obe deticky od pondelka budem uz bacovat sama manzel uz pojde do prace.
@aandreja jej zuper tak uz to mas za sebou vela vela zdravicka drobcekovi moc gratulujem🤗

kwr
19. jan 2017

@fronili aj ja som od pondelka sama.a uz mi.lepi, hlavne ked.v noci oci spim tak 3 hodky a muz braval Ozzyho aj na vychadzky aj na nakupy a tak som mala trosku casu mojkat Alfieho ale od pondelka idem.na ostro...veru bojim ako bude...

nikolienkaa
19. jan 2017

@lalia87 ja uz mam vsetky papiere doma na sociálke ti to dajú na jednom mieste potom v nemocnici ti daku tiež papier na ten príspevok pri narodení to výpise gyno (to uz mam ) a ďalšie ti Dá obvodná bábätka aj ze je malinké kontrolovane doktorom a potom co ti dajú na sociálke tak este aj to musí jeden papier vyplniť obvodná a ostatne uz ty a do 6mesiacoch to stačí zaniesť ,ale najlepšie hneď a mas to z krku ja som to ale este nezanechala lebo som sa do toho este nepustila 🙂 snáď nabuduci týžden

fronili
19. jan 2017

@kwr ja by som chcela do skupinky na fb a komu presns napisat som trosku pomilena🤔
@zuzuk22 aj u nas to tak je.Sice odkedy zom sa vratila z nemocnice je Simco celkom oki als hresit som ho uz musela.velakrat som ho vyhresila a dostal aj po zadku.potom mi bolo do placu lebo som mala pocit ze som mohla inak zareagovat😕ale niekedy mam pocit ze inak nepocuvne.
@verunqha23 to by som aj ja rada vedela naco ta tam drzia.nechapem ich babi ixu lezat do nemocky po tsrmine kdx maju dostat vyvolavacku.aspon u nas to tak je.

fronili
19. jan 2017

@kwr aj ja sa obavam veru no uvidime zvladli nas mami musime aj my😂🙈

zuzuk22
19. jan 2017

@fronili ja uz som tam pridaná 🙂 posles žiadosť o priateľstvo na fb Peťa soboňova a ona ta pridá to tej skupiny ;) ona ju zalozila 🙂
Jaj no niekedy je to veru tazke s tými našimi detickami a este ked teraz pribudne sestrička sa toho bojim ale dufam to zvládneme dajako

aandreja
19. jan 2017

Babulky dakujem velmi pekne za pozitivnu energiu tato skupina je skvela.. Aj ked som vela nepridavala citala som vsetko a pomahalo mi velakrat nezosaliet par krat nezaskrtit doma chlapa a pomohla mi uspesne sa dopracovat k laske mojho zivota 🙂

vsetky ste superzeny! Dufam ze ostaneme aktivne a budeme si tu aj nadaplej radit pomahat si a niekedy sa aj stazovat 🙂

malvo
19. jan 2017

Baby mame to za sebou vcera sa drobatko narodilo po necelych 3 h po prvych kvapkach plodovej vody. 53 cm a cez 3,6kg.

adad23
19. jan 2017

@fronili tak drzime prsteky ;) mojmu sama od seba zacala klesat.. 🙂

adad23
19. jan 2017

@fronili a tiež vkuse spal a teraz je stále hore.. 🙂

aandreja
19. jan 2017

@malvo krasavec! Gratulujeem a prajem skore zotavenie, vela mliecka a uz len radost..

fronili
19. jan 2017

@malvo gratulujeeem vela vela zdravicka mliecka a rychle zotavenie.krasnucke babatdnko😊
@adad23 som zabudla dat aj info z dnesnsj kontroli.malinkej zltacka klesa takze sme nemuseli ist znova na pobyt.a kontrolovali aj vahu a malinka prosperuje pribera pekne ✊😊naozaj ma doktorka potesila

mojezlate
19. jan 2017

@malvo gratulujem krásne bábätko veľa zdravicka prajem vam obom

zuzuk22
20. jan 2017

@malvo gratulujem 😊 skore zotavenie a vela zdravicka 🙂

zuzuk22
20. jan 2017

Baby pomooooc....som sa predchvilkou zobudila a boli ma hrdlo 😦😦😮😮😮 co mozem a co pomaha na to ??? Dakujem