Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Malinká je nadherna 🙂 dufam čoskoro uz aj ja budem mat pri sebe 🙂 @majaon
@aandreja gratulujem nádherný je 🙂 prajem skóre zotavenie a zdravicko 🙂
@julinka88 jaj ked vidím tie male nevinne stvorenia co sem dávaju baby 🙂
By som to vylubila vsetko 🙂 a ked to je uz väčšie ako teraz Oli ma záchvat zúrivosti momentálne ... By som ho prizabila najradšej ked je takýto .. Ach jaj ....
Bože daj mi silu a nervy na tieto jeho stavy ked chytí ....
A o chvílu pride sestrička ... Dufam ze to zvládneme
@lenkavalkova gratulujem krasni chlapi;)
@lalia87 85 je vela ale ja som malaviac.. Ja som mala cez 120 ...tusim :D
Ach ... Uz aby sa mala narodila :( ... Dneska pasy ... Kontrakcie ziadne... Potom ultrazvuk vsetko v poriadku ... No mna nechaju prenasat 2 tyzdne na 100 percent... Asi ma tu slak z nich trafi ;( ... Ja chcem vyvolavacku alebo cisarsky ;( ...
@verunqha23 aj ti dali nejake lieky? Lebo mne uz pri tych 32 chceli davat,tak zato tomu nerozumiem. A ked teda ides prirodzene,kontrakcie ziadne preco si tam? Davaju ti infuzky,alebo co s tebou robia?
Baby v Januarovky skupine sa zaklada sukromna skupina na FB, rada by som s vami ostala v kontakte, tak ak chcete tak napiste Petre a vas prida🙂
@julinka88 jaj dakujem... Dufam ze sa to zlepsi ... Niekedy je ako anjel a niekedy presny opak ...dnes ma tak vytocil ze dovidenia....dostal vyprask dobry co som sa uz neovladla a svacla som ho spat hned... Potom som si este aj dobre porevala jak ma vytocil a musela som sa ist ukludnit do vane....hodinu som tam skoro lezala....
@verunqha23 tiez nechapem preco ta tam teda drzia ked s tebou nechcu nic robit este a nemas ani ziadne priznaky.
@lalia87 ja uz mam vsetky papiere doma na sociálke ti to dajú na jednom mieste potom v nemocnici ti daku tiež papier na ten príspevok pri narodení to výpise gyno (to uz mam ) a ďalšie ti Dá obvodná bábätka aj ze je malinké kontrolovane doktorom a potom co ti dajú na sociálke tak este aj to musí jeden papier vyplniť obvodná a ostatne uz ty a do 6mesiacoch to stačí zaniesť ,ale najlepšie hneď a mas to z krku ja som to ale este nezanechala lebo som sa do toho este nepustila 🙂 snáď nabuduci týžden
@kwr ja by som chcela do skupinky na fb a komu presns napisat som trosku pomilena🤔
@zuzuk22 aj u nas to tak je.Sice odkedy zom sa vratila z nemocnice je Simco celkom oki als hresit som ho uz musela.velakrat som ho vyhresila a dostal aj po zadku.potom mi bolo do placu lebo som mala pocit ze som mohla inak zareagovat😕ale niekedy mam pocit ze inak nepocuvne.
@verunqha23 to by som aj ja rada vedela naco ta tam drzia.nechapem ich babi ixu lezat do nemocky po tsrmine kdx maju dostat vyvolavacku.aspon u nas to tak je.
Babulky dakujem velmi pekne za pozitivnu energiu tato skupina je skvela.. Aj ked som vela nepridavala citala som vsetko a pomahalo mi velakrat nezosaliet par krat nezaskrtit doma chlapa a pomohla mi uspesne sa dopracovat k laske mojho zivota 🙂
vsetky ste superzeny! Dufam ze ostaneme aktivne a budeme si tu aj nadaplej radit pomahat si a niekedy sa aj stazovat 🙂
Baby pomooooc....som sa predchvilkou zobudila a boli ma hrdlo 😦😦😮😮😮 co mozem a co pomaha na to ??? Dakujem

Baby prosim vas ako je to s tym vybavenim prispevku po nar.dietata a rodin.prid. ja som si to chcela vytlacit z netu,pospisovat a nech to polovicka vybavi a na dalsej intern.stranke som k tomu nasla,ze tam treba aj potvrdenie od gynekologa a aj to potvrdenie o doziti babatka.
Ja som myslela,ze to sa tam moze ist skor zaniest a to o tom doziti len dolozit. Tak teraz neviem ako to je. Vy to kedy pojdete zaniest na urad?