icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
20. jan 2017

@eliz188 gratulujeeem malinkaaa je kraaasna😀

marienka1703
20. jan 2017

@lalia87 tak aj aj. Je to aj na dýchacie cesty. Uplna spokojnost a nim

fronili
20. jan 2017

@eliz188 gratulujem maminkaaa nech ste zdravucke malinka je kraasna😊

aandreja
20. jan 2017

@eliz188 gratulujem ku krasnej princeznej 🙂 prajem hlavne mliecko, zdravicko a stasticko 😝

vuvi
20. jan 2017

@zuzuk22 ja som tiez max nachladnuta, od novembra tretikrat, vzdy je to na dlho, aspon na dva tyzdne... vzdy som to preliecila cajom s medom a citronom, hrdlo som kloktala so solou a na kasel skorocelovy sirup dr theiss... a super to pomohlo... teraz nic... sople, upchaty nos.. dr mi dnes poradil na nos kvapky vibrocil, na hrdlo tantum verde, na kasel hedelix a paralen a vypotit sa... tantum mi naozaj na hrdlo pomohol, ten si davam uz tri dni... mam v sebe paralen, teply cajik, tak uvidim, ci mi to pomoze... zatial este nekupujem ani vibrocil ani hedelix, uvidim, co so mnou spravi ten paralen a caj 🙂

zuzuk22
20. jan 2017

@eliz188 gratulujem k princeznej nadherna je :( skore zotavenie ;)

zuzuk22
20. jan 2017

@vuvi jaj sme teda dopadli ...dufam ze sa nam teda polepsi coskoro . lebo takto by som teda nechcela ist rodit 😕
Musim aj ja kupit volaco ...

vuvi
20. jan 2017

@zuzuk22 no povedz... teraz, ked nam treba byt co najviac fit, tak sme odpisane 😕 ale hadam to rychlo prejde 🙂
inac, ako sa citis? ty mas o chvilku termin, ze?? 🙂

lalia87
20. jan 2017

@eliz188 jeeej,velka gratulacia,vela zdravicka obom babulkam 🙂 tebe aj malinkej

@zuzuk22 urobime si dizu v nemocke 🙂 dj-ky si porodime a repertoar pesniciek bude ten isty..plac 😂
No vsak to jak na potvoru musime teraz takto dopadnut,mna uplne palia svrbia oci a to hrdlo jaaj. Uz som luchala sipkovy caj horuci,uplne pod psa stav a sa mi to teda vobec nepaci takto dva dni pred. Inak dnes na anestez.som bola s jednou mamickou a ta ma tiez nastup pond.a utor.sekciu ako aj ta tvoja kamoska 🙂

lalia87
20. jan 2017

Baby citala som,co mi rano napichaju ake infuzky pred sekciou. A dve tam mam,ze proti vracaniu. Uhm,to ako hrozi ze mi bude zle a mozem zvracat? To ma doteraz nenapadlo

nikolienkaa
20. jan 2017

@majkavid ja dávam od nemocnice Bebu HA a stale a skoro stale každé 3hodky v noci vydrží niekedy aj 5-6hod bez mliečka 🙂 a jednotka sa moze dávať do cca pól roka práve dnes som sa pýtala lebo sme mali poradňu 🙂

Inak baby môj Niko ma uz cca 3600g 😍

julinka88
20. jan 2017

@lalia87 ahoj kamosky mali sekciu a ano bolo im zle ked im pichali to na umrtvenie tak jedna to tam na kompletku ovracala

lalia87
20. jan 2017

@julinka88 🙊 to vaaaazne? Jeziskove huslicky,no to ma vobec nenapadlo ze taketo cosi..

verunqha23
20. jan 2017

@lalia87 budes :D ... Tu co lezim tooolko ich zvracalo aj pred cisarskym a hlavne po cisarskom ...

lalia87
20. jan 2017

@verunqha23 dakujem,potesila si ma pozitivnou spravou...

julinka88
20. jan 2017

Baby ciste zúfalstvo uz pozerala som ako si dopomôcť porodu a som sa docitala ze okrem sexu a teplej vane pomaha aj masaz bradaviek alebo koreniste caje ci dokonca skorica
Sila🙂

lalia87
20. jan 2017

@julinka88 ano,nevedela si? Ze kari,skorica,zazvor,bazalka ze to sposobuje stahy maternice ci co a aj stimulacia bradaviek 🙂 a niektore si davaju aj tonic. Ja som si tu raz pytala recept na skoricove hniezda,to neviem v ktorom som bola tt a jedna mi napisala ci si to nerozmyslim s tou skoricou ak nechcem skor porodit 🙂 bohvie co je na tom vsetkom pravdy

nikolienkaa
20. jan 2017

@lalia87 co ta stresuju 😂 Nebudeš vracať 😂 Snáď 😁

lalia87
20. jan 2017

@nikolienkaa no stresuju :( ja neznasam grcat,lebo ja od malicka som taka,ze raz ked zacnem tak neviem skoncit a to iste som mala aj na zac.tehu,tak ja mam az panicky strach z vracania. Mne sa hned podrazdi zaludok a konecna

zuzuk22
20. jan 2017

@vuvi no veru....ja mam uz v pondelok termin...😯😯😯 dufam ze dovtedy budem uz ako tak ok ...lebo takto nechcem ist rodit...😦
Kupila som si tabletky na cmulanie aspon a haslerky uvidime 😕 a cajickujeme....ty mas kedy termin ?

zuzuk22
20. jan 2017

@lalia87 a mozu ti robit cisarsky ak budes chora? 😕
No hovorila aj ta moja kamoska ze to tam mali narvate na cisarske....
Jaj uzje vecer a hrdlo uz viac zacinam citit...😦 mam pocit ze sa asi zasa nevyspim 😯😯😯
Zajtra si idem po nausnice pre Sofi co mi sestra kupila tak sa tesim 🙂
No to bude teda ozaj ina didžina 😂😂😂

fronili
20. jan 2017

Babi tie co ste chore naozaj drzim palceky aby ste do porodu vyzdraveli.A tesili sa uz len s deticiek.Tieto choroby su hrozne.😑

zuzuk22
20. jan 2017

@lalia87 nestresuj zbytocne dopredu. Nie kazdej je zle 🙂 zvladnes to neboj 🙂

mamuskazuzuska
20. jan 2017

@lalia87 ak ta to ukludni tak mne nebolo 🙂 teda zacalo mi byt, povedala som na sale anesteziologicke a pichli mi hned nieco do infuzky, sikovni boli 🙂 kluuuud 🙂

nikolienkaa
20. jan 2017

@zuzuk22
@lalia87 škoda ze sme sa vsetky nestretli naraz v nemocke 😂

zuzuk22
20. jan 2017

Jaj no sak to by bola žurka riadna 😂

mattkapd
20. jan 2017

Baby ako by ste opísali kontrakcie?.. Ako ste to cítili vy?.. Začínam mať strach ci budem vediet že je to ono..

kwr
21. jan 2017

@mattkapd u mna ako silne kramove bolesti...az ma predklonilo od bolesti...ale predychat sa dali...

aniko_h
21. jan 2017

@mattkapd mne moja mamina povedala,ze su to bolesti ake som nikdy v zivote nemala a ze to urcite spoznam. A mala pravdu. Naozaj to boli velmi silne bolesti. Ale je to nieco ako kramy len 10 krat silnejsie. Urcite spoznas 🙂

nikolienkaa
21. jan 2017

Drobec mi kľudne spinka a ja som pila este vnpoobede redbull a nejak teraz este stale účinkuje ja nemaaam co robiiit 😂