icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
21. jan 2017

@zuzuk22 hmmm tak vyvar je supiiis na taketo záležitosti
Ano aj ja sa chystam ece v porodnici dat prepichnut
Vidis asi aj ja si dam muzikovi kupit haslerky ked pojde z prave
A lahnut si chodim po obede odjakziva aj s mladsim synom my sme taky spaci🙂

vuvi
21. jan 2017

@zuzuk22 krasne nausnicky 😍 ja som mala ist v piatok pozriet do mesta do zlatnictiev, ze aky je vyber, ale tak sa mi nechcelo... necham asi vyber na muza... tiez sa mi paci biele zlato a biele kamienky, tak uvidim, co vyberie 🙂

@julinka88 mala bude nadherna s tymi nausnickami, veelmi pekne, jemnunke 😍

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 mali v kauflande v akcii reku kupim si ich a fajne su . mi dobre nos uvolnuju tak aspom nieco.
Ja uz pobede s olim nespavam ked bol mensi tak som zvykla ale uz teraz nie. Uvidime teraz s dvomi detmi uz 😄
A oli uz ani nespava kazdy den pobede. Ked sa zobudi okolo pol 9 9h tak ho nedavam uz. Ale ked okolo 7h tak ho dam 🙂

julinka88
21. jan 2017

@vuvi dakujem potom asi po roku jej dam moje male nausnice lebo tieto su ozaj mini mini tak max do 2 rokov
Tak vyber je velky clovek sinevie ani vybrat ale ja som mala jasnupredstavu skoda zeich nemali v bielom zlate

zuzuk22
21. jan 2017

@vuvi dakujem 🙂 urcite vyberie nejake krasne 🙂 😍
Prekvapi ta ❤

julinka88
21. jan 2017

@zuzuk22 noo to mi hej on je skolkar a musi aj v skolke spat tak ho zatial davam🙂

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 no ved to su strasne malinke . uvidime do kedy vvydrzia 😊
Aj mne mamina hned ze to ake male ze mala si jej dat co ma este po mne 😂 a ja ze nie retro nechcem 😂😂😂
Ale tak kto vie mozno neskor 😊

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 my az v septembri do skolky🙂

julinka88
21. jan 2017

@zuzuk22 jaaaj tak ece budes mat dvedeturence doma nastarost🙂
Noo ani ja som najprvmoje nechcela ked mi mamina hovorila ale ani som ich nevidela kupila somtieto a potom dojdem k mame a ona ze pozri ake su podobne tym tvojim askoro som odpadla uplne krasne su tak urcite malinkejpotom dam tiez su srdieckove🙂😉

julinka88
21. jan 2017

Babulky idem dattu teplu vanu berem do nej aj zmrzku nechsatrochu chladim a potom cakam na muzika
😅 sa uz nieco pohne

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 no ved po pravde tiez uz poriadne neviem ako vyzeraju tie co sme mali my 😊
Zmrzku by som si dala ale teraz na moje hrdlo by to asi nebolo dobre 😦

nikolienkaa
21. jan 2017

@lalia87 veeelmi na teba myslím a všetko mi pofot aké fajne jedlo budeš mat a tak 😂 Držím palce nech to ide ako po masle
O koľkej mas sekciu?

zuzuk22
21. jan 2017

Baby je pravda ze ked uz idete rodit prirodzene ze je zakazane jest aj pit ? 🙈🙉

majaon
22. jan 2017

@zuzuk22 krásne náušničky 😍 a u nás v PE ti veru nedovolia vodu nieto ešte jedlo,dajú klistyr a namočenú gazu na potieranie suchých úst 🙄 no ale dá sa to vydržať...

majaon
22. jan 2017

Inak aj v iných nemocniciach je zákaz návštev? U nás v Partizánskom bol a asi ešte platí kôli chorobám,čiže môj priateľ nemohol byť pri mne pred pôrodom,ale potom ho pustili na samotný pôrod aspoň 😉 a samozrejme nemohli ma ani s malým navštíviť,som bola z toho smutná,chybali mi moc 😢 ale od včera sme doma,tak si pomaly zvykáme,že sme štyria a Šimonko sa mi zdá už taký veľký oproti Miške 😊

mamuskazuzuska
22. jan 2017

@majaon u nas nebol ale u nas sa babatka ukazuju len cez sklo takze k navsteve chodia len mamicky...

zuzuk22
22. jan 2017

@majaon ano ale myslela som tak ze napr . ja ked som oliho rodila tak som bola od rana v nemocnici a bolesti na mna dosli pobede a este na veceri som bola po stojacky uz sice len ale trochu som jedla 😂 nik mi neppvedal ze nemozem 😮😂
Pptom som sla na pasi zas a prisla ma uz aj dr kuknut ako to vyzera odspodu a ze sak vy uz rodite....tak rychlo na salu ledva stihli klistir dat . ale sanozrejme na sale mi uz nedal nik napit iba tiez usta namacali gazou

zuzuk22
22. jan 2017

@mamuskazuzuska u nas sa babatka tiez len cez sklo ukazuju ...oficialne 😂😂😂
Ale ja som nasich nachvilu prepasovala s olim aj za dvere 😂 nebola som jedina 😂 ale to bolo ozaj ani 5 min nie

zuzuk22
22. jan 2017

@majaon super ze uz ste doma vo svojom 🙂 a jasme ze je uz velky oproti Miške🙂 a ako ? Tesi sa s Mišky? Zatial vsetko ok ? 🙂

mattkapd
22. jan 2017

@majaon návštevy su zakázané na všetkých oddeleniach od 3.1 aspoň v Bojniciach vedela som že aj v Partizanskom.. V stredu idem na pásy tak uvidím či ešte budú zakázané.. Ale v Bojniciach môžeš mať návštevy s babatkom 10min.. Mne nevadí ak pôjdem rodiť a zakaz ešte bude trvat tých pár dni vydrzim a doma si nas všetci uziju až az😉

mattkapd
22. jan 2017

No dala som prat padlo a umyvat riad.. Raňajky už zamnou.. Idem spravit sluzbu potom vybehnem na kavu a upracem celý byt.. Snáď sa už niečo aj pohne.. Na sebe mám +19kg a už niekedy fakt si tie kríže necitim.. Inak neviem ci ste kukali ako porodiť a nezblaznit sa ale ja sa fakt niekedy cítim ako keby má niekto zo spodu nakopal..

majaon
22. jan 2017

@zuzuk22 jaj tak si myslela s tým jedlom a vodou,ešte kým nerodíš a si v nemocke 🙄 Šimonko si sestričku zatiaľ obzerá,sem tam pohladka po hlavičke,ešte je chorý,tak len po troške a pomocník je z neho veľký - podáva mi plienky,oblečenie,mastičku,ohlási mi zakaždým keď Miška plače,takže zatiaľ je to super,no uvidíme dokedy 😁

majaon
22. jan 2017

Tu sú moje poklady,momentálne spiace 😊😑❤❤

zuzuk22
22. jan 2017

@majaon zlatý su veľmi 🙂 tak si to užívaj kym spinkaju trochu oddychuj 🙂
Od dnes trochu uz aj Oli pokaslieva ach jaj ...

zuzanadringus
22. jan 2017

Zenusky, nam sa v stredu narodil Dorianko 😊 trapime sa este v nemocnici s bradavkami... dnes sme mali ist domov, no nepustili nas, lebo mame hranicne vysledky na zltacku... ze zajtra sa vraj uvidi... tak velmi som plakala... chcela som uz byt s manzelom a aj nasim 3rocnym prvorodenym... 😔

mattkapd
22. jan 2017

@zuzanadringus krásné babatko.. Hlavu hore princezna padá ti korunka.. Vy to zvladnete a ver že zajtra to už bude lepsie.. Držím palceky a prajem veeela zdravicka obom

sally80
22. jan 2017

Ahojte, vidím, že ste tu niektoré, ktoré budete rodiť v PE. Mám termín 27.1., zajtra idem do nemocnice na poradňu, tak uvidím, čo mi povedia. Už by som mala najradšej za tým.

majaon
22. jan 2017

@zuzanadringus zlatučký je 😍 a nevyzerá žltý,aké sú hraničné hodnoty prosím ťa,lebo my sme mali okolo 200 a povedali,že to je OK,len neviem,či sa jej to nezhoršilo,lebo ako sme doma,veľa spí a bojím sa aby sme nemuseli ísť naspäť 🙄

majaon
22. jan 2017

@zuzanadringus a držím palce aby bolo zajtra lepšie ✊😉

lalia87
22. jan 2017

Maminy tak uz som tu 🙂 dali ma na odd.sestonedelia,same babatka naokolo a ja sa tu uz nudim 🙂 zajtra ze mozno okolo pol 9tej rano idem na to.
@nikolienkaa dakujem 🙂 a nevies heslo na wifi? 🙂 vsetko ti to pofotim 😀
Akurat je vecera ale ani nejdem,sme boli s polovickou na obed.