Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 hej dobre rožky su to 😁
No to je ťapa daj jej jednu medzi oči ...koľko mas svoriek ?
@sandri úplne ta chápem 🙂 my teraz stále rozprávame o štvrtom pritom sme boli rozhodnutý že tri dcéry je konečne číslo, ale úplne sme hotový z tej najmenšej, no uvidime ako to budeme cítiť neskôr 😉
@nikolienkaa fuu to neviem,ked sa odhodlam pozriet a poratat tak ti napisem 🙂 teraz to mam aj tak este prelepene.
@lalia87 😂😂😂 doniesli ? Zlate su 😂😂😂
A ked si šla do sprchy tak ti to neodlepila ? 😱Mne hneď a odvtedy som to mala uz len tak
@lalia87 a hintie šálky to je čisto s prepáčením na dosratie 😂 Ja som aj bez nich skoro nedobehla na záchod 😁 Ale majú šťastie ze majú čisté a voňavé záchody
@nikolienkaa hej odlepili ale znovu prelepili cast,tak neviem.presne,okuknem to neskor ci to budem vediet poratat :D no bola tu sestricka ze preco som nejedla,ja ze lebo to nevyzera vabne :D a ze aspon kasu musim. Tak.som.si dala par lyziciek ale mam take krutenie v crevach jak keby tam este mala bola v tom bruchu :D
@nikolienkaa zlaty je 🙂
@lalia87 no aby si aj ty ked to zjes neletela hned na wc 😂😂😂 zabudnes aj ze mas brucho rozparane 😂😂😂
Inak ty uz si ok ? Myslim ci niesi nachladnuta uz
Ahojte maminy moc dakujeme
Porod bol horsi ako moj druhy ale malinka je tu a je zdrava voda mi peaskla az na fitlopte a uz len sup hore na postel a mala na dve kontrakcie vonku
Dali mi ju na brucho aj peto bol pri nas takze nakoniec v pohode
😉
@lalia87 a ty mas aj drenáž ? ( takú naslbku do čoho to odteká krv ) ?
@lalia87 ja som si to fotila ako selfie s tak som vedela hneď ze co a Jake to mam 😂
@nikolienkaa hej mam..akurat som ich oratala,5 vidim a potom asi pod facom este 2.
@zuzuk22 aj svorky by lietali :D ja som aj zabudla na nadchu,teraz mam zas uplne suchy nos,aj ma nadrapovalo na kasel,tak sa snazim nekychat,nekaslat ::
@lalia87 fuha ja som to nemala držím palce ❤️ Ďalej písať nebudem 😂
@nikolienkaa preco dalej pisat nebudes? 🙂 ty si mala kolko tych svoriek?
@zuzuk22 no vsak zajtra ides uz tak ci tak 🙂 este sa kuriruj 🙂
@lalia87 10 som ich mala 😊
Kedy ti to majú vybrať ?
@zuzuk22 veru nic nerob,kasli na vsetko :D zajtra daj vediet kde ta uvelebia senoritku 🙂 a o kolkej mas prist na prijem?
@nikolienkaa a tak to mas cca o 2-3kusy viac 🙂 a tu krv netusim,pytala som sa a ze vraj asi zajtra aj s mocom,tak neviem 🙂
Hlasim sa babi az teraz nemala som cas pri tom mojom sidle malom a pri malinkej.Stihnem akurat precitat ale nie pisat.Mne je dnes uz lepsie.Poslednw tri dni bolo hrozne mala som bolesti v podbrusku a zacala som viac krvacat no dnes ako keby som ani nerodila.
Inak som sa dnes skurirovala to je aka pohodicka oholit sa v sprche bez brucha😂 normalne radost sa holit ale dorezala som sa viac ako keby mam brucho nechapem🙈🙉😂
A k tej teme s detickami.My sme chceli vzdy dve deti.Ked sa narodil Simonko rozmyslala som aj nad tretim.Ale po tomto pôrode ma to naozaj preslo.Aj ked by som tretie prijala niekedy v buducnosti ale bez pôrodu😂a kedze to nejde ostaneme pri dvoch.
Simonko si zvyka velmi dobre zatial na Adelku vobec som to necakala ale idem sa roztopit ked pride a da jej pusinku na celo a mojka sa k nej😍
Prikladam aj fotecky
Ahojte baby. Ako vidim tak postupne uz skoro vsetky potodili. Nas pustili 19.Teho z nemocnice ale mala ma stale zltacku tak chodime na kintroly a v nemocnici krasne priberala a doma nejako papka kazde dve hodky ale vahovo pribera slabsie. Baby ktore ste rodili cisarskym? Este krvacate? Kolko ste krvacali? Ja som rodila 12.1. a zaujima ma dokedy pojde krv este?
@jargre Ja som mala cisársky 28 ale ja som levacala tak tyzden a odvtedy mam kvapku za pól dňa a za posledný tyzden mam fakt uz len take trosku spomenie nosím len intimky uz
@jargre
@nikolienkaa baby aj vam do zadku pichali injekciu na stahovanie matern.a rozprudenie krvacania? Ja som dnes myslela,ze ma urve 🙂

Baby, ja neviem ci su to hormony alebo co, ale mne je pri pohlade na Boriska normalne luto, ze uz viac deti neplanujeme. A muz to asi citi podobne, lebo sa ma pytal, ci fakt nedame tretie 😉 Borisko je uplne uzasny, len papa a spinka, ja normalne nechapem co som robila pri Riskovi, ze som v kuse nestihala 😅 teraz si aj kavu vypijem (a teplu!), aj obed navarim, s Riskom sme vcera kolac upiekli... Len mi je luto, ze na prvorodeneho nemam tolko casu ako predtym...