icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sandri
24. jan 2017

Baby, ja neviem ci su to hormony alebo co, ale mne je pri pohlade na Boriska normalne luto, ze uz viac deti neplanujeme. A muz to asi citi podobne, lebo sa ma pytal, ci fakt nedame tretie 😉 Borisko je uplne uzasny, len papa a spinka, ja normalne nechapem co som robila pri Riskovi, ze som v kuse nestihala 😅 teraz si aj kavu vypijem (a teplu!), aj obed navarim, s Riskom sme vcera kolac upiekli... Len mi je luto, ze na prvorodeneho nemam tolko casu ako predtym...

zuzuk22
24. jan 2017

@lalia87 brzda jedna. Mudra je jak radio .. Take mam aj ja najradcej .....vyser sa na nu nech si hovori co chce....
Hlavne ze si to zvladla nakoniec 🙂 uz bude len lepsie 🙂
Hadam aj mna daju na sestonedelie. Uvidime no 🙂

sandri
24. jan 2017

@lalia87 neboj sa, nebude ti zle. Kasovite jedla uz mozes, ale ziadne ine. Cize vyziva je ok. Mne to povedala lekarka, ked som chodila otravovat, ze co mozem zjest, lebo som hladna 🙂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 hej dobre rožky su to 😁
No to je ťapa daj jej jednu medzi oči ...koľko mas svoriek ?

veronikapodolska
24. jan 2017

@sandri úplne ta chápem 🙂 my teraz stále rozprávame o štvrtom pritom sme boli rozhodnutý že tri dcéry je konečne číslo, ale úplne sme hotový z tej najmenšej, no uvidime ako to budeme cítiť neskôr 😉

lalia87
24. jan 2017

@nikolienkaa fuu to neviem,ked sa odhodlam pozriet a poratat tak ti napisem 🙂 teraz to mam aj tak este prelepene.

zuzuk22
24. jan 2017

@lalia87. Mnamky 😂😂😂🙉🙉🙉🙉

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 😂😂😂 doniesli ? Zlate su 😂😂😂
A ked si šla do sprchy tak ti to neodlepila ? 😱Mne hneď a odvtedy som to mala uz len tak

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 a hintie šálky to je čisto s prepáčením na dosratie 😂 Ja som aj bez nich skoro nedobehla na záchod 😁 Ale majú šťastie ze majú čisté a voňavé záchody

nikolienkaa
24. jan 2017

Ja krmim ale niekto tu odpadol tak nemam koho uz kŕmiť 😂

lalia87
24. jan 2017

@nikolienkaa hej odlepili ale znovu prelepili cast,tak neviem.presne,okuknem to neskor ci to budem vediet poratat :D no bola tu sestricka ze preco som nejedla,ja ze lebo to nevyzera vabne :D a ze aspon kasu musim. Tak.som.si dala par lyziciek ale mam take krutenie v crevach jak keby tam este mala bola v tom bruchu :D

zuzuk22
24. jan 2017

@nikolienkaa zlaty je 🙂
@lalia87 no aby si aj ty ked to zjes neletela hned na wc 😂😂😂 zabudnes aj ze mas brucho rozparane 😂😂😂
Inak ty uz si ok ? Myslim ci niesi nachladnuta uz

julinka88
24. jan 2017

Ahojte maminy moc dakujeme
Porod bol horsi ako moj druhy ale malinka je tu a je zdrava voda mi peaskla az na fitlopte a uz len sup hore na postel a mala na dve kontrakcie vonku
Dali mi ju na brucho aj peto bol pri nas takze nakoniec v pohode
😉

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 a ty mas aj drenáž ? ( takú naslbku do čoho to odteká krv ) ?

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 ja som si to fotila ako selfie s tak som vedela hneď ze co a Jake to mam 😂

lalia87
24. jan 2017

@nikolienkaa hej mam..akurat som ich oratala,5 vidim a potom asi pod facom este 2.

@zuzuk22 aj svorky by lietali :D ja som aj zabudla na nadchu,teraz mam zas uplne suchy nos,aj ma nadrapovalo na kasel,tak sa snazim nekychat,nekaslat ::

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 fuha ja som to nemala držím palce ❤️ Ďalej písať nebudem 😂

zuzuk22
24. jan 2017

@lalia87 tak hadam uz ti to prejde. Ja stale sople hrdlo kasel trochu . dufam ze to nebude uz horsie ale len lepsie . inak vcera vecer ma uz tak cudne brucho bolelo aj dnes miestami tiez ....ach jaj ....uvidime no 🙉

lalia87
24. jan 2017

@nikolienkaa preco dalej pisat nebudes? 🙂 ty si mala kolko tych svoriek?
@zuzuk22 no vsak zajtra ides uz tak ci tak 🙂 este sa kuriruj 🙂

zuzuk22
24. jan 2017

@lalia87 no sak toto 🙂 uvadila som este obed dnes posledny krat 😂 umyla riad . vyniesla smete zakurila v krbe este idem pracku vyvesat ochvilu dopere a dnes uz asi nerobim nic 😄 max budem rozmyslat ci mam uz vsetko zbalene 😅😂😂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 10 som ich mala 😊
Kedy ti to majú vybrať ?

lalia87
24. jan 2017

@zuzuk22 veru nic nerob,kasli na vsetko :D zajtra daj vediet kde ta uvelebia senoritku 🙂 a o kolkej mas prist na prijem?

@nikolienkaa a tak to mas cca o 2-3kusy viac 🙂 a tu krv netusim,pytala som sa a ze vraj asi zajtra aj s mocom,tak neviem 🙂

zuzuk22
24. jan 2017

@lalia87 jasne dam vediet ked tam uz budem 🙈
No nemam presne nejako urcene o kolkej. Moj dr mi povedal ze v stredu rano. A ja ze hned rano ci kedy ? Povedal ze mam sa vyspat v pohode a potom mam ist 🙂 ze o nejakej 9h 😂 tak uvidime . pojdem tak asi okolo tej 9h uvidime zajtra 😄

buchta666
24. jan 2017

@zuzuk22
ked prides na prijem do 9-tej budes mat aj obed, ked po 9-tej budes bez obeda

zuzuk22
24. jan 2017

@buchta666 dakujem dobre vediet 🙂

fronili
24. jan 2017

Hlasim sa babi az teraz nemala som cas pri tom mojom sidle malom a pri malinkej.Stihnem akurat precitat ale nie pisat.Mne je dnes uz lepsie.Poslednw tri dni bolo hrozne mala som bolesti v podbrusku a zacala som viac krvacat no dnes ako keby som ani nerodila.
Inak som sa dnes skurirovala to je aka pohodicka oholit sa v sprche bez brucha😂 normalne radost sa holit ale dorezala som sa viac ako keby mam brucho nechapem🙈🙉😂
A k tej teme s detickami.My sme chceli vzdy dve deti.Ked sa narodil Simonko rozmyslala som aj nad tretim.Ale po tomto pôrode ma to naozaj preslo.Aj ked by som tretie prijala niekedy v buducnosti ale bez pôrodu😂a kedze to nejde ostaneme pri dvoch.
Simonko si zvyka velmi dobre zatial na Adelku vobec som to necakala ale idem sa roztopit ked pride a da jej pusinku na celo a mojka sa k nej😍
Prikladam aj fotecky

zuzuk22
24. jan 2017

@fronili jeej krasny su 🙂 no tak zvladate to uzasne 🙂 tiez som zvedava ako to pojde doma uz z 2mi detmi 🙂sa toho trosku bojim 🙉

jargre
24. jan 2017

Ahojte baby. Ako vidim tak postupne uz skoro vsetky potodili. Nas pustili 19.Teho z nemocnice ale mala ma stale zltacku tak chodime na kintroly a v nemocnici krasne priberala a doma nejako papka kazde dve hodky ale vahovo pribera slabsie. Baby ktore ste rodili cisarskym? Este krvacate? Kolko ste krvacali? Ja som rodila 12.1. a zaujima ma dokedy pojde krv este?

nikolienkaa
24. jan 2017

@jargre Ja som mala cisársky 28 ale ja som levacala tak tyzden a odvtedy mam kvapku za pól dňa a za posledný tyzden mam fakt uz len take trosku spomenie nosím len intimky uz

lalia87
24. jan 2017

@jargre
@nikolienkaa baby aj vam do zadku pichali injekciu na stahovanie matern.a rozprudenie krvacania? Ja som dnes myslela,ze ma urve 🙂