icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
25. jan 2017

@zuzuk22 drzim palceky nech to ma.hladky priebeh;)

fronili
25. jan 2017

@kwr ja naozaj dufam ze tento krat to buds ine.malinka ako keby namna kukala ze to co je flaska ?a tie ocka ze daj mi cicik asi tak som sa citila ze ju oberam o mliecko od mami ale hvorim som vykojena jak kravku ked vydoja.
Inak mne odsavacka znizuje tvorbu mlieka stalo sa mi to pri Simonkovi a teraz 2 dni dozadu som skusala a nic mi poriadne nechcelo odsat.Mam v mrazaku az 20 ml mliecka cize ako keby nic.

zuzuk22
25. jan 2017

@nikolienkaa dakujem akurat sme vosli do nr tak ochvilu som uz tam 🙈🙈🙈 potom sa ozvem 🙂

zuzuk22
25. jan 2017

@kwr dakujeeem ❤

fronili
25. jan 2017

Babi inak dnes som mala termin a moja mala slecna ma uz 2 tyzdne😍neuveritelne 💖

julinka88
25. jan 2017

Pridam aspin jednu🙂

sandri
25. jan 2017

@kwr ja tiez kojim so zatatymi zubami ☹ maly ma 17 dni, uz by som cakala, ze to bude ok, ale nie je. Ked sa dobre prisaje, tak je to fajn, ale spravne chyti dvorec tak na piaty raz a dovtedy vidim hviezdicky ☹

kwr
25. jan 2017

@sandri jj a pru dvoch detoch ja mam naozaj problem najst si cas odsavat, k tomu uspavat, varit, nedajboze by som sa chcela osprchovat🙂 a starsi syn stale plienkuje a idu .u zuby chudacikovi cize momentalne je to u nas o hubu...do toho ma boli zub, v piatok dojdu nepozvani svokrovci....nastastie buduci tyzden ma muz rodicovsku dovolenku tak sa aspon vyspim snad...ale tak robime co mozeme pre nase deti...

kwr
25. jan 2017

@fronili uz som to tu citala o tej odsavacke...ja odkedy som odlozila klobuciky (tera 3.den zacinam) a som si zdvojnasobila senovku aj benedikt tak som vcera odsala o 20 ml viac ako vecer predtym...ale stale je to len 60ml za 15 minut..predtym 70-100 ale som odhodlana to dobehnut...mne nehrozi mrazit, maly to co odsajem zje na najblizsom krmeni...zavidim mamam co maju v mrazakoch aj liter odsateho...co robia inak ako ja? Uz neviem co viac spravit....

sandri
25. jan 2017

@kwr ja som sa vo stvrtok vratila z porodnice a starsi mi v utorok ochorel. Bol doma cely tyzden + este tento tyzden pondelok a utorok. Mala som dost, a to ma mm dovolenku. Takze mas moj obdiv. Ja som dnes velebila skolku 😉 Hlavne preto, ze musel byt zatvoreny doma, po par dnoch uz bol totalne unudeny...

fronili
25. jan 2017

@kwr aj ja dufam ze sa nam to ustali s tym mlieckom nakolko je to preto ze potrebuje stale viac aviac papat.ja som malemu pustila rozpravku a idem varit popriton zvachle mrkvicku a mala zatial buwa ale ma od noci hodinove intervali soanku tak musim si svihnut.chvala bohu som poprala povesala a upracem ked simi zabuwa ak zas malinka dovoli😅o spanku ani nehovorim odkedy nastali prve kontrakcie vtedy vo stvrtok spim len 3-4 hodky za noc. nakolko aj maly zacal posledny mesiac zle spinkavat.

kwr
25. jan 2017

@fronili nech ta utesi ze nie si sama🙂 ja sa dnes chystam na uplne najvacsiu a najodvaznejsiu vec: do obchodu s tandemovym kocikom...ak budu hviezdy priaznive a obaja nakrmeni a v dobrej nalade...snaaad...🙂

fronili
25. jan 2017

@julinka88 juj ako si buwenka zlaticko😍
Ja sa idem roztopit ked nasa buwka tak spokojne

fronili
25. jan 2017

@kwr trosku zavidim ze mozes ist von.my este nemozme je velka zima.ale tiez sa obavam ako ich dvoch mam spacifikovat a ist snimi von🙉ale asi budem vzdy seba ako prvu potom malinku nakojim dam do kocika do predsiene aby sa mi nespotila vnutri a maleho potom uz rychlo spacifikujem hadam😂to bude kovbojka.

lalia87
25. jan 2017

Zeny ja neviem a neviem jak sa tie klobuciky nasadzaju,tie dierky co su tam tak to ma byt uplne na bradavke nastoknute? 🙂 Ci je aj nejake miesto "fuga" medzi bradavkou a spickou toho klobucika. Lebo ja nech to tam dam ako chcem,nikdy ten spic klobucika nemam uplne vyplneny bradavkou.

luucciaa
25. jan 2017

@lalia87 iba posadené na bradavke a babo ako si bude cuckat vcucne dnu aj bradavku ;)

lalia87
25. jan 2017

@luucciaa dakujem ti 🙂 lebo ja som myslela ze az na koniec tej spicky ma bradavka prilnut a skusam skusam a nic.

luucciaa
25. jan 2017

@lalia87 aj ja som ju tam pchala pri prve dcérke a nervacila sa na výrobcu, ze aky múdry bol, ze nie vsetky mame kilometrové bradavky 😀

nikolienkaa
25. jan 2017

@lalia87
@zuzuk22
No co uz gazdujete ? 😁😁

lalia87
25. jan 2017

@luucciaa presne aj ja,ze sakra mam eSka a aj tak to je velke,to uz co mam za cimprlatka :D

@nikolienkaa ja ano uz s malou. Tu stresujen,puci sa,prdiky ma a pri kazdom zamrnkani skacem 😕 a @zuzuk22 neviem veru kde je 🙂

nikolienkaa
25. jan 2017

@lalia87 aspoňze ma pridlhý nech to ide von aj môj tak prdel Jak keby ma petardy v plienke 😂 A ty sa ako cítiš ?
A aj ti ju kupkali ráno ? Ovoňať jej hlavičku (pod čiapočkou ) neskutoče to vonia 😁
Mna dnes môj maly kvalitne ogrcal medzi kozy a všade mi to tieklo 😂

zuzuk22
25. jan 2017

@julinka88 nadhernaaaa je anjelik 😍😍😍❤❤❤

zuzuk22
25. jan 2017

@fronili ja by som tie vase babatka tak vystiskala ake su nadherne ❤❤❤

zuzuk22
25. jan 2017

@lalia87
@nikolienkaa
Jaj zas zbytocne motačky len...o 13h sme dosli domov....sla som na prijem a tam na mna kuka ze sak len dva dni mam po TP ze preco uz mam byt hospitalizovana....ja ze co ja viem moj dr ma poslal uz ...tak ma dala na pasy...tie boli ok . A povedala ze mam ist este na sono a na rizikovu poradnu vedla cez hlavny vchod tak som bola. Sono v poriatku mala ma okolo 3470g 🙂 a na poradni ma pozerala dr a ze uz som na 4 5 cm otvorena ze paradny nalez uz mam 🙈 este mi hovori ze a naozaj este nemate ziadne bolesti ani nic ? Ja ze nie 😂 len na vecer viac brucho citim ale rano zas ok .... Tak mi povedala ze ak do rana neporodim tak uz rano na 7h idem na prijem urcite...ze nech tam zbytocne nelezim...to ma tam uz aj dnes mohla nechat....ze mam si doma dobre zasexovat dat horucu vanu a mozno este sa dnes vidime 😂😂😂 lenze moj muz je posero uz ....tak asi vytiahnem vybrator a obsluzim sa sama ked on nema zaujem 😂😂😂😂

mattkapd
25. jan 2017

@zuzuk22 isto máš lepšie byť doma ako v nemocnici pokiaľ by tam stebou nič nerobili.. Môj muž tiež už nechce sex odkedy si prečítal jeden článok o hlienovej zatke 😂 ..a na váhu môžem zabudnúť bo neviem kde je stupel 😂😂 ..ja som dnes bola na pásoch a na poradni a vraj ak tento tyzden nič tak budúci už má dá ležať do nemocnice.. Ale ja som este zatvorená na 100 zámkov.. Malému sa do tejto zimy asi moc nechce aj keď sa mu snažím dohovoriť.. No zrejme bude tvrdohlavý po mne 😂 ..rano som síce mala bolesti ale netrvalo dlho a prestalo to.. Dnes mi zas doktor povedal že nebude až taký malý a minulé vravel čosi iné.. Ale váhu približnú mi nikdy zatiaľ nepovedal.. Tak sa nechám prekvapit 😂..dufam ze si ho pomojkam ešte v january 😂

mattkapd
25. jan 2017

@zuzuk22 nie na váhu ale vaňu.. Prepáč píšem t9

zuzuk22
25. jan 2017

@mattkapd sak sadni na dzirku do vane mas stupel hned 😂😂😂😂
No ja dufam ze sa to uz pohne ked som na polku uz otvorena....🙈🙈🙈
Chlapi fajnovy.... 😂😂 neviem co by robili keby maju ist rodit ony ...😅😅😅 no sak jasne ze je lepsie byt doma ale tak sme odtial sli o 12h a rano o 7h uz budem zas tak ci tak tamtak to sa moc ani nam neoplatilo motat sa ...zas nieje to tak daleko cca 30 km od nas ale aj tak....
Este ma napadlo ze sak ked som uz na 5 otvorena a nic necitim aby ked to pride na mna to nebola rychlovka a male zo mna nevypadla este po ceste tam 🙊🙊🙊🙊

mattkapd
25. jan 2017

@zuzuk22 Jaaj to ja mam do nemocnice len 3km.. To moja sestra keď isla rodiť sa bala prísť do nemocnice že ju pošlú domov že si isto len namysla že ide rodiť a ona už na 9 prstov otvorena.. Len tak tak stihla prísť jej doktorka.. 😂 ..tiez neviem ci zistim že je to uz ono.. Mohlo by to prísť už lebo holit sa mi uz nebude chciet.. Už teraz to nevyzerá ma 100 percent 😂😂.. Tak tu budem zajtra myslieť na teba a však možno to das už aj dnes 😉

julinka88
25. jan 2017

@zuzuk22 fiiiha tak drzim palce nech sa to spusti uz
Ale v nemocnici su vzdy mily hned na teba pozeraju ze coooo?🙂

vuvi
25. jan 2017

@zuzuk22 takze az zajtra ta to caka? myslela som, ze aspon jedna z vas porodi na moj termin 😂 u mna vzdy nic... len take tlaky chvilkove citim, ze sa musim prehnut, spomalit, lebo mam pocit, ze sa babatko cez kozu prederie 😀
@mattkapd ani mojmu babatku sa asi nechce do tej zimy 😂 asi omrknem skupinu februarovky 😂