icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
30. jan 2017

Babi a ako rychlo ta senovka zaberie po kolkych dnoch?

gulocka7888
30. jan 2017

@fronili ja to mam v tabletach.Skus aj ten cerstvy ananas.Moj vecsinou zadpi pri kojeni.Najprv taha akoby tyzden nejedol mam pocit ze zje aj mna a po 8 minutach ho musim kade tade stuchat aby potahal aspon 15 minut.Ale mlieko mi tecie kade chodim.mala som sekciu bola som tyzden v nemocnici a kazde rano ananas jogurty oomarancovy dzus necele 2 dcl chleba syrokrem lekvar a maslo.Takze asi vsetko dobre na mliecko.Ale ten ananas cerstvy mi ozaj tbori viacej mlieka.Uz som zacala aj odsavat

fronili
30. jan 2017

@gulocka7888 nedostanem sa tak lahko do obchodu momentalne a na dedine ananas tazko zohnat 🙈to je niekedy hrôza.chodime nakupit raz do tyzdna do kaufu.

julinka88
30. jan 2017

@zuzuk22
No my dnes konecne prespata noc papala o 10:00 vecer a potom az o 4 rano🙂
Takze buvickalaaa

sandri
30. jan 2017

@julinka88 ze aka amerika?! Zavidiiiim! 😉

zuzuk22
30. jan 2017

@julinka88 to je super 🙂 aj my uz posledne dve noci v pohode ako tak 🙂 uz ideme domov . pobalene cakame tatina uz 🙂 aj uska mamecerstvo prepichnute. 😍💓

adriana101
30. jan 2017

ahojte babulky, všetkým Vám moc gratuluje, pretože som tu dlhšie nebola tak aspoň takto Vám chcem zagratulovať k deťúrencom 🙂 ja som mala celé tehotenstvo ukážkové bez problémov až do 33 tt kedy som sa začala otvárať a kontrakcie boli tiež (no nič som necítila), tak som ležala v nemocnici, toľko ma napichali a dali liekov, že ani to nepomohlo a maličká sa vypýtala o mesiac skôr, ale chvalabohu zdravučká a veľká 🙂 teraz už máme 5 týždňov, len v sobotu som začala poriadne krvácať a uvoľnovať veľké zrazeniny (priemerne 10 cm x3, už v utorok zo mňa vypadli 3 takéto kusy ale bez krvácania, ale myslela som že to je normálne v šestonedelí), ale išla som na odporúčanie manžela do nemocnice a ešte že sme išli, lebo zabudli mi povyberať pri pôrode nejaké časti placenty a už by sa to mohlo aj zapáliť tak ma museli uspať a vybrať všetko von :( len teraz som nemohla kojiť a kleslo aj mliečko síce som odsávala, prosím vás aké mliečko dávate? našu malinkú bolí bruško už od 2 týždňov a to som kojila, teraz neviem čo robiť, keď som ani kojiť nemohla tak sme dali nutrilon HA na odporúčanie doktorky ale ten nebol dobrý :( ďakujem za každú radu

julinka88
30. jan 2017

@zuzuk22 mala jaka smejana
My uska nemame lebo v nemocke to nerobia
Takze sa spytam nasej pediatricky

fronili
30. jan 2017

@zuzuk22 tie uska zavidim veru ako to mala znasa?ja sa bojim ze bude stale plakat.kvoli tomu 😔

veronikanellka171
30. jan 2017

@fronili aj ja som malej dala este v nemocke a ani o nich nevie 🙂 cim skor tym lepsie ozaj

mirka8492
30. jan 2017

neviete nahodou heslo na wifi v nemocnici v saci ?

fronili
30. jan 2017

@adriana101 nam sadlo pri simonkovi babylove z dm aj maleho z nutrilonu bolelo brusko a malinku ked sem tam prikrmim tiez nema problem snim.drzim palceky.a ze steba zabudli vybray niake kusy ?no do roto s prepacenim asi by som vrazdila.tiez som volala na gyndu mala som 2 tyzdne po porode silne bolesti a isly somna kusy von sice nie take velke ale bala som sa.no preslo to chvala bohu

kwr
30. jan 2017

@zuzuk22 jake kocky krasne;)

fronili
30. jan 2017

@veronikanellka171 aj ja som chcela no niak nam chybali financie tak sa chcem opytat nasej doktorky ci neprepichuje este.Ak nie tak zistim inde kde by sa dali.akurat budem musiet byt opatrnejsia pri prezliekani drobca cez hlavicku.pri simcovi som nad takymi vecami nemusela dumat

23erika
30. jan 2017

@mirka8492 saca2016😉

veronikanellka171
30. jan 2017

@adriana101 my mame bebu HA lebo grcala a nevedeli sme ci zo sunaru a babylove alebo nie.. ale je draha do prdele :( ale zasa ked porovnam pomer odmerky babylove a bebu ze beba ma odmerku skoro o polovicu mensiu tak mozno sa ta suma skoro dorovna

mirka8492
30. jan 2017

@23erika dakujeeeem

fronili
30. jan 2017

@veronikanellka171 a uz malinka v poriadku negrcka uz?

veronikanellka171
30. jan 2017

@fronili uz negrcka ale my si myslime aj tak ze to bolo z vigantolu, teda tomas si za tym stoji, ja si nepamatam kedy to zacalo ved neviem ani aky je den.. no blbe je ze dr tu bebu nepredpise nakolko to by sme museli mat akoze ozaj alergiu a chodit alergologovi tak aj teraz som objednala od jednej baby na internete o polovicu lacnejsie

fronili
30. jan 2017

Nam robil vigantol velmi zle pri simonkovi vzdy ked sme mu ho dali do pol hodinky hrozny plac krce a preplakala 3-4 hodinky boli sme s manzelom zufali a ako prvorodicka som sa hrozne bala.pri malej zatial vsetko v poriadku tak dufam ze to tak aj ostane.
Otazocka este k prepichnutiu usiek.ako to mala zvladala a ako sa to hojilo alebo hoji ?

veronikanellka171
30. jan 2017

@fronili noo zobrali ju spala a doniesli a zasa spala takze asi ju to moc nebolelo kedze plakala len tu chvilku (ja som s nou nebola ja som nas balila domov).. no a inak vobec nic dam lieh a hotovo uz ani nedavam iba ked ma niektore cervene.. ziadne problemy nic ani nevieme ze ich ma 🙂
hej tak my sme kupili potom vitamin D od jamieson za 9€ sice ale co uz :D

veronikanellka171
30. jan 2017

@fronili my sme dali rovno zlato aj ty budes davat asi ze?

fronili
30. jan 2017

@veronikanellka171 ano chceme dat zlato le neviem sa rozhodnut ci biele alebo zlte.veeelka dilema🙉🙈

veronikanellka171
30. jan 2017

@fronili to aj ja som mesiac rozmyslala a dala som biele :D

zuzuk22
30. jan 2017

Tiez sme dali biele zlato . mna sa zlte nepaci ale kazdeho vec ;) kazdemu sa ine paci 🙂 musela som ich mat 24hodin v liehu 60 percentnom predtym . v nemocnici to robia za 9 eur a u nasej dr to stoji o polovicu viacej....ale chcela som to dat este v nemocnici cim skor nech to ma za sebou.... Zobrali ju ...urcite plakala ale ochvilu mi ju doniesli uz s nausnickami a spinkala tak asi to tak nebolelo 😃 som pozerala ci ju niecim nadopovali ked spala potom ako zarezana 🙈 aj doma v pohode zatial. Liehom jej to mam cistit a zajtra ideme na kontrolu nasej dr a vypitam si aj recept na framikoin mast a ze aj tym jej to mozem natierat. Hadam nebude problem

zuzuk22
30. jan 2017

Inak baby dbes sme doali domov ...mala spala celu vecnost....dala som dolu podprdu....ze ayuuuuu...cecky ako skala....az hrce miestami....len co som si dala len volne tricko bez podprdy lebo potrebujem ich mat na volno uvolnene...v podprde to boli este viac....tak tricko hned mokre...cicky mi zacali tiect oby dva...fasa....bola mi zima tak som sa sla pred kachle zohriat a bola aom hore bez....kvokla som pred kachle a zrazu pozeram pod kazdym ceckom na zemi mlaka ....🙈😂😂😂😂🙈
ach jaj....a sofi spapa trochu a viac nechce ma dost...tak ale to teplo z kachiel mi fasa uvolnuje cecky....a pptom sa mi mlieko uvolnuje a ide to lepsie tak aspon to je fajn 🙂 jaj nech uz sofi konecne zacne viac papat....

cookiee
30. jan 2017

@zuzuk22
Ja tiež ked som šla z pôrodnice tak SIM mala prsia ako skala....no hrozný pocit 😨
Mne pomohla masáž a tepla sprcha (taká horúcejšiu...no akú znesieš). A ešte samozrejme môj malí hladoško 😝 Skús malú budiť a ponúkať jej prší častejšie 🙂
Držím palce

cookiee
30. jan 2017

@zuzuk22
Myslela som že jej máš ponúknuť prso...ako prsník častejšie.

fronili
30. jan 2017

@zuzuk22 😂tak to mas na paradu aj kupat sa mozes 🍼🍼🍼

zuzuk22
30. jan 2017

@fronili no len ta bolest 😧 ale fasa na to pomaha ten ohen pred kachlami. ..mi to pouvolnuje a lepsie sa mi pusta mlieko 🙂 prave som doodsavala nech zas neumieram do rana. .. Sofi sa snaazim budit stale prikladam ale spapa malicko zatial a hned spi..
@cookiee