Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Aky mate den maminky? Ja som bola rano opat na joge,ale tak mi tam ostalo spatne. Potom som sla este do kauflanfu,dodnes by mali mat len tie plienky a vlhcene v akcii,tak som bola dokupit. No a teraz si varim slepaci vyvar 🙂
@lalia87 ked ste tu vsetky spominali tie plienky,az potom mi docvaklo,ze ich budem aj ja potrebovat,tak sme vcera jedny 1 kupili,zatial 😀 no dnes som bola s malym sa spytat v skolke a od 1.10. mi ho zoberu,tak som taka z toho...asi to budem ja horsie znasat ako Simik 😀 a potom som uvarila rajcinkovu polievku a mame este granadir zo vcera 😝 teraz sa napchavam milkou 😀
@majaon nooo super,skolka vybavena,ale veru mamina asi to budes ty horsie znasat 🙂 alebo ani malinkemu sa nebude pacit a nakoniec ho budes mat aj tak doma 🙂 mnam granadir,to by som si dalaaa. Mne ak sa bude chciet tak este urobim aj druhe,zapekany karfiol so syrom a smotanou,som cakala kym bude v akcii a v kaufle mali :D ja mam nakupene plienky dvoje 1 a dvoje 2 a bude to hop alebo trop ci sadnu. Hadam hej 🙂 ( milku by som si tiez dala 🙂 ja som cokolady nikdy nejedavala a teraz mam na nu stale chut 🙂
@lalia87 aj to je mozne,ze nakoniec bude so mnou doma 🙂 uvidime...no ten karfiol zapekany lubim aj ja,len ja ho zapekam aj so zemiakmi aj brokolicou,tiez syr a smotanu - mnaaam,len chute si tu robime 😀 ja zase naopak-cokoladu a sladke celkovo som pred tehu musela mat stale a teraz len fakt vynimocne dostanem chut,skor mi chuti slane a hlavne hranolky 😀
Ahojte prave sme sa vratili so psikom z dlhsej prechadzky a uvazujem co si narychlo spravim na obed 🙂 asi dake vajickove hrianky.. ked je manzel na sluzobke nechce sa mi moc varit normalne jedlo iba pre mna 😀 aj ked je u nas dnes velmi pekne pocko mam taku zaspatu gaucovu naladu a vobec nic sa mi nechce ☹ prikladam ilustracny obrazok mojho partaka aby ste si moju naladu vedeli lepsie predstavit 😀 ako ste na tom dnes vy?
@veronikanellka171 dakujem 🙂 je to moje zlaticko! Aspon doma nejsom cele dni uplne sama kedze som na PN od 2 mesiaca a niekto ma stale strazi 😀
@aandreja aspon sa ides prejst, ja sa rada prechadzam a nemam s kym :( psika mam u mamy
Dakujem dievcata za tipy nakojenie.Pisete tu o plienkach.Este nemam ale tiez kupim v akcii.Len uvazujem tiez ze 1 jednotky pampersky a 3x2jky lebo ked je akcia tak 3 baliky za cenu dvoch.Tie su myslim id 3 kg do 6.Vlhcene som kupila tiez pampers vymakla som akciu 50% na cely karton tak hadam ich vyuzijem vsetky.
Takze babi Ultrazvuk v Hlohovci bomba DR. sa nezmenil vtipkar super clovek.
Po navsteve kožem povedať MALINKAAAA je v poriadku a nic tam nedorastie💖Bueme mat dievcatko ja sa citim ako vo sne😍
Najskor som mu neverila az ked mi ukazal dôkaz😊.Ale nechcela sa nam vôbec ukazat taze jedna jedina foto ktora sa podarila az ku koncu kde je vidiet tvaricka .Ruzovy osial sa zacina💖
A ja ku plienkam že kúpim najmenšie do pôrodnice a potom latkovať budem.Akurat som dokúpila 10ks Pop in,tie sú u mňa na prvom mieste tie sa mi osvedčili pri dievčatách.
A ste dávnejšie riešili kg..tak teraz mám navrch 12,5 kg.Chuti mi jesť..keď nejem každé 3 hodiny je mi zle veľmi a to je najhoršie že mi ide len po chuti samé nezdravé jedlo...že keby som si dala šalát tak sa z neho dovraciam....Som z dediny taka žena krv a mlieko 😀 ale ja vôbec neriešim toto...len aby babatenko bolo v poriadku,lebo je vytúžené..
@ivana2301 aj ja by som chcela latkovat no kedze v mojom okoli som siroko daleko jedina nemam sa koho spytat na prakticke rady 🙂 ked budes mat troska casu mohla by si mi spisat kolko asi je potrebne mat nakupene aby som to stihala poprat a aj vysusit kedze bude zima.. a tiez ak by si mi poradila ktore sa tebe najviac osvecili.. lebo uz asi mesiac pozeram po internete ale je tolko druhov na vyber az som stratena a vobec neviem co mam sledovat pri vybere kedze cakam prve babatko.. za pripadne rady velmi pekne dakujem 🙂
@ivana2301 Musis si v profile zmenit, ze cakas babatko a termin je v januari. Potom ta to tam automaticky hodi same 🙂
Ahojte baby,nekukate svokru teraz? Uz som tuto cast videla,ale ja by som tej mamicke taku jednu pleskla :D nic ine ram nerobi len lamentuje. Dcerine nausnicky dala do zalozne,dostala za ne 50€ a za 4dni tie peniaze prelajdakala. Len tam rumazga jak ma 1€ v penazenke,hlavne ze obocie ma nafarbene puca jedna,to si ani ja nedovolim chodit na obocko. Ide ma slak trafit z takychto matiek a gazdiniek,vrrr..a ze ani hrncekovy kolac nevie upiect tym detom.prepacte musela som si ulavit :D :D

@ivana2301 ahoj a cit sa tu snami dobre 😊