Je niekto z Dunajskej Stredy alebo okolia?
baby je tu nikto z DS, alebo okolia
ahojte, no dve sa stretavame aj nadalej a naposledy asme boli 4 na ihrisku a ideme aj v utorok
ahojky. tak ja budem zaitra na ihrisku okolo 11 keby nieco. samoska ak nebude prsat.papa
ahoj. ja tu chodim casto ale nikto tu nie je. ja zajtra nepridem lebo prsi a vonku sa neda nic robit
ahojte kocky. 🙂 je tu niekto z okolia ds?uz tu byvam skoro
3 roky a stale nikoho pomali nepoznam.
ahojte...my sme sa vcera vratili z chorvatska a od buduceho tyzdna sa tesime na stretnutia, dufam teda ze este platia tie utorky v matici....papa
inak 21.9. ut su nejake akcie v Tecsu v DS otvara s atam ta Galeria, mohli by sme sa tam stretnut, naposledy ked sme boli v Tescu bolo super nie???? rozpravka sa nam pacila 😀 😀 😀
@kira0039 ahoj.ani my sme neni priamo.byvame v takej zapadnutej dedinke Vieska.Viem kde je to ihrisko.Aj by som sa rada stretla ale to by sme museli vediet na beton.lebo ja kym sa dostanem z Viesky do DS aj s malym tak to je dost narocne 🙂musim ist pesi 3km na vlak.potom tam niekoho splasit aby nam pomohol s kocikom 🙂a uz len vystupit.
fiiha, tak to mate vesele, ked niekam chcete ist...a auto? ci nesoferujes?pozeram, ze moja emka je len o 3 mesiace starsia...
no ja mozem aj dnes, ale neveim ako si na tom ty 🙂
inak, v podstate hocikedy, ak nam pocasie vyhovie 🙂
manzel chodi autom do roboty a ja aj tak nemam vodicak. ☹ dnes cakam navstevu a ked tak mo zajtra ale to neviem s istotou povedat lebo manzel chcel nech niekam ideme na navstevu tak este neviem.a potom uz mozem najskor az o 2 tyzdne lebo cestujeme.pozerala som fotecky peknucka je Emka 🙂 skoro rovnako stari su,tak sa aspon pekne zahraju.
no super..a marekovci byvaju tiez v DS???ja ani neviem, ze maju babo 😲
no my ked tak na obed abo poobede bo moja slecna spi do pol desiatej... 😉
ok.na nete budem stale aj tie 2 tyzdne.tak to niekedy spojime a sa vsetky stretneme.skoda ze tu nebudem ked bude ta akcia v tescu... ☹
chodi tu este niekto? ak ano tak by mi mohol niekto napisat nenahnevam sa 🙂

ahoj...čo ja viem,len staršie baby sem chodia....baby neurazte sa 🙂))) naozaj na to nevyzeráte 😀 😀 😀 😎