Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
ano ja som si ich navrhla ale som si ich nekupila to boli moje vysnivane saty.
nika neviem preco ma seklo iby som si sadla a nepohla sa
k nam o dve hodinky dorazim mama s ocom, uz sa ich neviem dockat 😅
dovtedy musim par veci vybavit - na notebooku pisem firemne maily a na big pc si pisem svami 😀
a to preco? maju to daleko? alebo je nieco ine vo veci?
moja mama ma dovolenku 2 dni, o tyzden tiez pride na 2 dni a od decembra je na dochodku. Neviem, ci sa tesim viac ja alebo ona 😅 Ocko ju iba dovezie a pojde hned vlakom naspat. My si tu nechame auto.
my odkedy sme sa prestahovali do RS pred 3 rokmi, svokra u nas nebola a ani mi to nechyba. Sice som ju teraz volala, aby prisla 2x do tyzdna postrazit malu, kym som v robote, ale mala opat kopec vyhovoriek ... 😠
caff nika 🙂
si na roztrhanie 😀 a dakujem za pochvalu.. to je len taka amaterska momentka 😀
to je novinka, zeeeeeeeeeee?? ze mam album 😅 No neviem, ako dlho 😅
kuspitka - navrhla si kraaaaaaaaaaasne saty 😀 Mala si saty z RS? 😕 Som myslela, ze ste mali svadbu v NR 😅
zienky.. ja mam svokru 100 metrov od nasho panelaka a u nas nebola ani raz.. a ani sa asi nechysta.. a nechyba mi 😀
a s druhou svagrinou si takmer vidia do okien a tiez ku nim nechodi 😠
lili, aspon vidis, ze nie je chyba v tebe 😉
i ked je to smutne, ze sa niektori ludia takto divne spravaju ☹ oberaju sami seba o kopec krasnych zazitkov.
teraz sa mi hovori, ale ktovie, aka budem ja svokra 😀
pridam aj ja svoj termin 4.9.2004 KE
kuspitka, to ti nebola zima v takych satach? 😕
tak aj bola ved nam sneh padal az do 10:00 a potom bolo slnko ale na ceste stale lad skoro som sa posmikla a spadla len kamos ma zachytil aj na moja svadba mam foto
veru, nebola ti zima? 😅
nejake fotky snad zozeniem.. len musim pohladat 😖
nika - to je dobra otazka 🤐 ja a svokra??? 😕 😀 uz teraz sa mi jezia chlpy 😀
no ja asi nieeeeeeee 😅
teraz by som si 2x rozmyslela, ci by sme robili svadbu 😅 Este stale mi je obcas luto tych penazi ☹

to su moje saty ....ja ze ich nemal uz nik na svadbe