Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
jej muz sa vola tusim Zdeno (?).. ale toho som uz daaaaaaaaaaaaavno nevidela 😒
to este ked sme chodili do skoly.. a to bolo tak daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno 😔
Heeej Lili Zdeno Kubinec??? Má segru Slávku??? Ja poznám Zdena Kubinca!!! Mne bol spolužiak na strednej amyslím, že sme nejaká rodina 😉 🙂
no to by mohol byt on! 😅 .. neviem vsak, ci ma segru.. mozno kuspi bude vediet.. 😉
Môj chlap išiel zháňať pomoc na sobotu... ide sa robiť strecha na dielni... no a kde nájdete najviac ľudí??? No predsa v zariadení kde predávajú najmä alkoholické nápoje 😀
Idem robiť žúrku...!!! 😀 😀 😀
Videla som aj album 😉 🙂
zeny, ta vy tak??? 😲 😀
doteraz som uspavala Risku, babka ju napchala vselijakymi jedlami a zrejme ma chudatko mix v zaludku ☹
kuspitka, ty si si myslela, ze ta tu nik nespozna a nakoniec ti bola zuzka na svadbe 😉 proste svet je maly
baby.. poradte 😅
Lego duplo sa da kombinovat s obycajnym legom? 😖 nejak sa nevyznam 🙄
ahoj lili, teraz som kukala ten vianocny letak z tesca a videla som zrejme nakupny kosik, ktory planujes pre Petka a stoji iba 299Sk 😉
duplo ma take velke kruhy na nastokovanie a klasicke lego ma tie kruhy malicke, to je pre sikovnejsich
podla toho, ako je Petko sikovny. Nemas nahodou nejake starsie, aby si ho vyskusala?
Ja som dala Riske aj duplo aj klasicke a ma co robit s duplom 😒
teda, farbu koliesok som si nevsimla 😕 ale vsak mozno maju aj ine farebne kombinacie, napr. v letaku je aj nas plastovy kociarik a taka kombinacia ako mame my, tam nie je.
ja som kukala letak na nete.. a tam bol ruzovy 😉
ono je to v podstate fuk.. na farbe mi az tak nezalezi 🙂
mama ako?

no... a ja som zblízka a nepoznám ju... 😉 🙂
ale ja som bola Kuspit na vašej svadbe 😀 😀 😀
fakt! 😉 🙂