Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
to som sa pytala len preto, aby ste cez vikend neboli same 😅 ci nepridete k nam 🙂
s pliagou vo mne asi tazko ☹
a rozmyslam, ci ist do pekarne, alebo neist 😕 ale co budeme zase robit cele poobedie doma 😖 asi to risknem a vecer si hodim opat coldrex 😀
aha.. to som pisala este ked som nevedela, ze ta to drzi 😒
ale mozno do soboty budes fit, ked budes cucat goldrex 😅 😀
dnes som si dala zatial iba jeden, je to drahe ako svina 😝 ked mi muz doniesol blocek z lekarne, az mi skoro oci vypadli 😕 10ks = 200 Sk 😠 ale vecer isto budem musiet hrat fotbal s tornadom, tak to si este jeden sacok dam
... som sa zabavila s jablkami a zabudla som si dat kavu, snad si ju stihnem vypit, kym sa mala zobudi.
lili, co robi dedo s Petkom, ze sa mu s nim tak paci?
veru, ten coldrex je brutal drahy a podla mna (teda vlastna a muzova skusenost) je na figu 😖 Nam vobec nezaberal.. to bol uz ucinnejsi teply caj s kopou medu a kilom vyzmykanch citronov 😉
tak nas dedo je pre petka Boh.. on sa s nim dokaze non stop hrat 24 hodin denne (u mna nehrozi ☹ ), vymysla mu kadejake hry, velakrat mi rozum zastava, ze kde na to chodi.. ukazuje mu vsetko, maly sa ho na vela veci pyta, on ma trpezlivost mu dookola vraviet o tej veci..
a samozrejme.. vymysla si prihody a rozpravky.. o masinkach, autickach.. to na petka zabera 😵
pozicias nam niekedy dedka? 😉 😀
moj otec malu postrazi, ked musi, ale pri tom jej najradsej zapne telku a pusti bebetv. a este sa riska naucila, ze ma v sufliku poskryvane tycinky a polystyren, tak mu to chodi vyjedat. Cize starostlivost mojho otca spociva v strceni polystyrenu do ruky a ust, pusteni telky a polhodinku s malou vydrzi 😖 ☹
Minule som mu chcela malu vychystat do obchodu, tak povedal, ze ani keby mu platili, tak ju neberie 😖 ja fakt neviem preco, ved ona "skoro nic" nevyvadza v obchode 😀
Ja už od 11hod. sťahujem antivírák avast vo veľkosti 29MB...
Hádajte koľko mám stiahnuté 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
27%....
Som na eebnutie ☹ Je to normálne...??? Banda scurvená ORANGEÁCKA...!!!
Už aby bol november a oeebem im dátovú kartu aj s celým internetom o gebule sprosté...!!!
zuzka ☹ kliiidek, daj si kafco a kolacik a pekne cakaj, oranzovy ti asi chceli vytrenovat trpezlivost 😉
neslo by ti to v noci rychlejsie? 😕
zuzi - klidas! hadam sa nenechas vytocit nejakym pomarancom???!! 😀
nika - deda si nedame.. ten je zadany na plny pracovny pomer.. aj dnes mu o chvilu zacina sichta 😅 🙂
zuzka, ked bude hotovy, tak ti vecer donesiem, budes mat na zajtra 😉
mna tiez niekedy triafa, pri tejto starej sunke. Vcera som bola chvilu na muzovom nb a to inak ficalo.
... podarilo sa mi naucit Risku, ze kym nabieha windows, tak nesmie tukat do klavesnice a teraz stale ukazuje ako sa pomaly hybe ten zeleny pasik na zaciatku a ssss-ka pri tom ako had 😀
Nika... malá šikovná 😀
Môjmu som to vysvetľovala už asi 1000 krát a ešte mu to stále nedošlo 😀 😀 😀
A nejde mi zoznam... už Dva týždne...!!! hm...
máte zoznam a ide vám...??? Myslím mailová schránka... ☹
ja som zoznam mala dakedy davno.. ale uz nemam, lebo si robil co chcel, tak som ho K.O-ovala.. 😝
Tak... a mám byť kľudná??? Stiahlo mi 40% a potom mi napísalo... zdrojový súbor sa nedá uložiť, lebo sa nedá čítať... sťahovanie prerušené... 😒
No... nemám žiadnu ochranu, len nech mi niečo teraz príde...!!!
Skúšam inde... tam to ide celkom rýchlo... 🙂
ahojte,
tak trochu tu som... predychavam spravanie mojho egoistickeho muza, tak si hladam nejaku zabavu na zajtrajsie dopoludnie
zatial netusim, nechce sa mi minat benzin, ale ani nemam chut zase chodit medzi blokmi dookola ako kazdy den ☹
na vylet sa este neda ist ... asi hypernova to isti, alebo podla pocasia ...
nase zimne vyletu su bud hypernova RS, alebo Tesco+Bila RV alebo Tesco HU
cele doobedu bola u nas hmla a teraz, ked spime, tak vyjde slnko. Ked pojdeme poobede vonku, tak sa isto bude uz stmievat... dnes nemam dobry den ☹
esteze mi ide net ... zuzka, ako dnes pocuvaju oranzovi ? 😕
nika - dam ti tip 🙂 - ak uz budes v RS - kukni moj novy album na facebooku http://www.facebook.com/album.php?aid=10244&id=...

toto bude treti vikend, co sme doma, mna uz chyta abstak bez kosic ☹ a este ked nemozem ist vonku, tak ma asi nacisto drbne doma 😢