Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
no taký ludia si najviac namyšlaju 😖 a vyzeraju jak opice z pralesa a ešte sa tak aj spravaju
MONKULA u nas tiež toľko pršalo...tak nech aj u vás. Tu bolo dnes peknúčko...
K tomu šéfovi. Si ho tak živo opísala, že si ho viem predstaviť 😖 sa bojím či zaspím ☹
tiez som mala podobneho sefa, nastastie som vacsinu casu pracovala s jeho spolocnikom, mal cukrovku, z toho nadvahu a zrejme riadne komplexy a pritom zil s krasnou stihlou sikovnou kockou
Toto moje už húka... idem ho za chvíľu bachnúť do hajanu 😉 Už o šiestej zvykne búvať 🙂
Veru Kami to bolo peknúčko... pre mňa. Ale keď prší tak to sa mi nepáči...
Ale búrka môže byť. Tú ľúbim.
NIKA hrúúúza 😉
nika ja som tiež krasna štihla kočka 😀
a moj mužík má 130kg...teda neviem, možno aj viac ale naša váha len do 130 ukazuje 😀 😅
no v podstate oproti uplynulym dňom bolo fajn... 🙂
a maleho kde máš ked tu četuješ?
Ja nie celkom do rána... sa budí dosť často... ale raz bude aj on celú noc spať. Dúfam...
nika dočkaš sa 🙂 neboooj moji su už velikí, a ja som ich ani nekojila poriadne, takže mne sa chytro naučili spavať
Ja tiež celkom štíhla...a možno aj kočka. Len mám tučné nohy. Dnes som si chcela kúpiť pekné čižmy a nezazipsovala som ich... ☹ a mali aj pekné rifle a nepretiahla som ich cez stehná ☹ ☹ pomoooc depka na mňa asi že polezie ☹ ☹ ☹
chi
no baby.. ja musim off.. maly sa zobudil, tak mi zacina poobednajsia sichta.. ale mozno sem obcas nakuknem, tak sa snazte 😎
Kamajka - zatial byvam na Sibenicnom vrchu
na konte mal zopar melkov, so vsetkymi kolegynami sme tipovali, ze komplexy ma z nadvahy, on sa aj dost opovrhujuco vyjadroval o inych ludoch
kamajka, dufam, ze som ta neurazila 🤐
ked som nastupovala do prace v tornali, slubila som sefovi, ze otehotniem az po dokonceni jedneho projektu. Presne nam to vyslo 😉
Zuzka nedepkuj, čo by som ja za to dala keby som mala tučnejšie stehná ☹
juj sa mi toto zakakalo už mi bucha po nohach xi
a malá tiež už kričí zo zachoda pod mi uteeeeeet us som kakajaaaaaaa
vidim, ze pomaly vsetky idete za deturencami
moja mala mi tu mrncala v kresle, zdvihla som ju a zase grckala 😖 Za chvilu jej nebudem mat co obliect.
ideme sa x-ty krat prezliect, tiez neskor nakuknem
kamajka, len aby si ma spravne pochopila, myslela som to tak, ze by mal byt moj byvaly sef rad aku ma doma super zenu a nezahybat jej. snad sme sa dobre pochopili. 🙂

mozno sme my poslali burku na vychod 😅
v RS bolo dnes celkom pekne, obcas aj slnko vykuklo