Je tu niekto z Rimavskej Soboty a okolia?
Ahojte, je tu niekto aj z RS alebo blízkeho-širokého okolia?
baby krasne ranecko vam prajem 🙂 🙂 🙂
Lili aj ja som cez plodne dni ako vymletá 😀 nic si z toho nerob.
cafte 😎
Peti - ty nejako skoro kuvikas? 😵 .. uz mi asi tie dni koncia, dnes je to ovela lepsie 😉
dufam, ze cely den budeme mat v poriadku, nech nam tie nase deturence nic nevyvedu 😅
ajoj Lili my za chvilku pojdeme do mesta, musim ist k doktorke lebo piskam normlane....
myslela som ze sa coldrexom vyliecim , ale iba to potlacilo priznaky a kaslem ako tuberacka.....
Ja to mavam kazdy rok v maji, taketo tuberacke stavy.... 😖
Moja malá ma riadnu alergiu na nieco, ty kokso, vcera sme boli vonku, kus sa povalala v trave a taka bola opuchnuta, ze strach..... ☹
Aj tebe krasny dnicek Lili, no ja skoro kuvikam, bo maly skoro vstava. 🙂
Mne pred dvoma dňami zastali v spálni hodinky na 6:45 a dnes som na ne kukla, a pobudila celú famili že vstávať veľa hodín...!!! 😀 😀 😀 a bolo niečo pred šiestou 😀 😀 😀 Tak som aj ja ešte ľahla... a Peti my sme boli tiež pri mudr.: malý dosť kašle... som sa bála aj spať... ani nie tak často, ako hrozne ☹
No dačo by mi bolo robiť... napr.: nejaký obed 😖
hm... ale ešte chvíľku posedím... 😉 🙂
ahojkyyyyyyyy a to je ako mozne ze sme na druhej strane ?????
Zuzka mne dr nerobi tak pojdem az v pondelok..................... 🙂
cafte zienky..
zuzi - to si spravila riadnu pohotovost 😀 .. to poznam, kym som musela ja vstavat na budik.. preto som mala hodinky vzdy nastavene o hodinu dopredu.. pre istotu 😅
Teraz je Petko super, budik.. kazde rano o siestej zacina kuvikat.. aspon cez vikendy by si mohol vybit baterky a vstavat neskor.. take lenosenie nezaskodi 😉
Maly sa ma ako?? uz je to s tym kaslom lepsie?? 😕
Peti - a dr. ti nezastupoval nikto? ci to do pondelka vydrzis?? .. drzim palce, u mna sa prebudza alergia, tiez sa citim obcas dost na ... 😝
A ty nika, kdeze si?? ako sa ma Riska?
Teraz už kašle aj teraz... no a predstavte si to čudo ešte nespí... 😠 A o pol siedmej už zvykne drichmať... 🙂 zlatkovec 🙂
Peti táto fotka je zatial naj... zo všetkých 😉
Ahojte baby, nejako sa nedostavam k PC.
Vsetkym chorym detickam aj mamicka prajem skore uzdravenie, nech ste vsetci rychlo fit. 😉
Riskinou najoblubenejsou obetou je nasich pes, chudacik stary ... uz mu tolko krat presla s choditkom po labkach ☹ a on jej stale ako trubiroh lezi v ceste.
Lili, tu v KE som pozerala pyramidu a stoji 210SK drevena. Zrejme predsa len budem musiet skocit do RS.
Peti, vsimla som si aj vcerajsiu fotku s detickami, ta bola tiez pekna 🙂
Zuzka, mas v lekarnicke nieco na Miskov kasel? Ci si bola u dokiny?
... este som chcela nieco o postielkach a posteli, ale musim bezat k malej
pekny slnecny a pohodovy vikend 😎
ahojte dievcata 🙂
Lili zastupovala ina lekarka, ale ja ju nemusim... tak vydrzim do pondelka.. mozno ma to aj prejde dovtedy. aj ked velmo pochybujem 😀 😖 😅 😅 😅
Zuzka dakujem aj ste si vsimli na nej ze som ostrihana ? 😅
Nika ty si zlatá, dakujemeeee 🙂 🙂 🙂
ozi, aj ja prajem krásny vikend 🙂
my dnes ideme do Kokavy...... mam tam totiž jednu internetovu kaaamosku.. Ona ma tiez male babatko.
a ona uz bola u nas dvakrat, este v zime, a my tam ani raz... a ma problemy aj s pocitacom .. tak jej mozno pomozem trosku... ja som expert... na este väčšie dodr...nie 😀 😀 😀
ahojte zienky..
nika - takze ty si este stale vegetis v KE? si to uzi.. 😉 Normalne ti zavidim 😅 v KE som uz davno nebola.. a sla by som sa tam kuk... ale moj drahy je tam cez tyzden niekedy aj 3x, takze nehrozi.. hoci jeho starku by sme uz mohli ist navstivit 😠 .. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.. tie komplikovane rodinne vztahy 😖
Peti - ta fotka je fakt super (ktora tvoja nie je?? 😅 ), ale ta s detickami sa mi asi pacila viac 😉 .. preco si sa dala stik-stik?? 😕
Moji chlapi sa sli prejst do Hyperky.. zatial musim povysavat a trosku poupratat.. joj.. ale nechce sa mi.. 😝 Dnes sme vstavali o 8:30!!! maly uz kuvikal pred siestou, ale si to rozmyslel a zahral sa sam.. a my sme s manzelom spali dalej 😀
Mohlo by to tak byt kazdy den... 😵
caff zuzi 🙂
zas nepokecame, ja som jednou nohou uz vonku.. chlapi mi zdrhli, tak ich idem niekam nahanat 😕
uz sa ma Misko lepsie? 😔
ahojte pekny vecer zelam 🙂
dakujeme za gratulacie ste zlateee 🙂 🙂 🙂
ja uz som tych mojich ulozila, idem trocha spratat, osprchnut sa, pochatovat a pojdem aj ja hajde.. 🙂
baby caute, ja len tak nakuknem, zijem v usa a chcela by som sa opytat kolko stoja na slovensku plienky? pampers alebo ine 😅 vie niekto?
sleep&play 300sk
pampers active baby cca 450sk
huggies 300sk
huggies premium cca 350sk
staci ninac? 🙂
ahojte 🙂
Peti - zda sa mi to, alebo su u vas v hnusti plienky lacnejsie?? 😕 .. kukni sem, ked su akcie 😉
aj tu zvyknem kukat, akciove letaky http://www.konzum.sk/ - tam si zadam hladany tovar
ale my kupujeme fialove Tesco plienky, tie sa nam osvedcili najviac a aj cenovo su ok.
ninac - v baliku ich je viac, pocet zalezi od toho, akej su velkosti 😉
pekny vecer 🙂
ninac, my kupujeme Tesco fialove v akcii za 800 Sk tri baliky po 64ks, tj. cca 4.20 Sk za plienku a su dobre 😅
Lili, vyzera to tak, ze tu budem az do stredy, mamka ma vtedy dovolenku. Dostala z roboty volno ku dnu matiek, ktore si moze vybrat v maji - dobre, nie? 😅
Ja som tu castokrat aj cez tyzden. Vsak keby ste sa zviezli niektory den s muzom do KE, mohli by sme sa prejst po meste a pockat by si na muza mohla u nas, neni problem. Psa zneskodni Riska 😀
Zuzi, aku fajnu polievocku si navarila? Isto bola fajna 😉
Peti, tebe sekne proste vsetko, ci kratke vlasy, ci dlhe - stastna to zena 😵
Ja som sa bola strihat asi pred tyzdnom, stalo ma to 170 SK a keby mi nasi za ten cas nestrazili RIsku, ani by si nevsimli, ze som ostrihana 😠 Akurat z ofiny a bocnych vlasov mi kadernicka trosku zostrihala do postupna. To by zvladla aj moja mama 😖
Peti, ty mas nejaku dobru kadernicku, ku ktorej zvyknes chodit?
Lili, v poslednej dobe nejako provokujes - najprv spanok tri hodiny cez den, teraz rano do pol deviatej ! 😒 😀 😵 Ale aspon viem, co ma o par mesiacov caka... dlhy spanok 😅
My sme dnes boli na akcii Mila pre mamu. Taky mam z toho super pocit, konecne po dlhej dobe nejake kulturne vyzitie. Aj sme podporili materske centrum do ktoreho chodievame cvicit a za ucast sme dostali magnetku srdiecko a dva casopisy Mama a ja so vzorkou persilu. Potesilo 😉
...aj som hodila foto. Isto by ste si nevsimli, ze tam mam podstrihnute vlasy...
akciove letaky si pozeram priamo na strankach daneho hyperu, mne to takto vyhovuje viac. Uplne najradsej mam klasicke papierove 🙂
jaaaaj, Zuzi, som uplne zabudla. U nas maju este akciove body v Tescu. Kupili sme posledne s kratkym rukavom na 12-18 mesiacov 7ks za 250 Sk 😅 . Skus pozriet, len sa musis dobre prehrabat. Toto mama nasla na vesiaku medzi inym oblecenim.
Zuzka, si sa nepochvalila, ze si pridala Misiacikove fotky. Je taky zlaty na kolotococh aj s tortou 😅
Zvyknem obcas nakuknut do albumov, ale toto mi nejak uslo.
Misko mal normalnu dospelacku tortu alebo nejaku specialnu, aby ju mohol papat aj on? Teda, ked bola s cokoladovou poolevou, tak asi nie ..., ci?
Mne uz pomaly treba zacat rozmyslat nad prvou narodeninovou party 😕
caf nika!!
musim kuk, ako si ostrihana 😉 .. ja vobec nelutujem, ze som sa ostrihala, je to takto lepsie.. a mne tiez hocijaky uces nesadol, u mna to bol vacsinou tak, ze som sa rano akoze ucesala (poskrabala hlavu 😀 ) a hotovo!!
teraz ani tolko 😝 Prejdem si rukami po vlasoch, prehodim hore dole a je to 😵
by ma cvoklo, ak by som si ich musela este aj fenovat, kulmovat, take tuzidlo.. 😝
do KE by som aj mohla ist.. poviem mangelovi, ze niekedy bude musiet s nami pocitat.. horsie je, ze on nikdy nevie, kedy ide a kedy sa vrati 😝 😖
papierove letaky mam aj ja rada, "citame" ich s Petkom, ked papa.. aspon sa zabavi a ani si nevsimne, ze obeduje.. 😀 najradsej mam Dracika, len skoda, ze uz nie je volne dostupny v obchode 😒
idem provokovat dalej 😅 😀 😉 .. asi idem von, volaju ma kamosky.. len mne sa straaaaaaaaasne nechce, asi pojdem radsej spat

zuzi - cau
aka je to postel? som strasne zvedava 😉 .. potom hod foto 🙂
baby.. ja mam dnes otrasny den 😖 .. nic sa mi nedari, vsetko mi pada.. a aj sa tak citim... na bleee 😝 .. to takmer vzdy je tak, ked mam plodne dni.. vtedy som mnou nie je rec 😀
dufam, ze vas den bol uplna pohodicka 😵